Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Телевизор TCL 65C765 (m458390)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Класний телевізор. Можна дивитись без додаткових налаштувань зображення, але я трохи прибрав червоний колір, повісив увімкнув і все працює. Яскравості, контрастності насиченості кольорів всього вдосталь. Не тормозить, бездротове з'єднання стабілььне. Є деякі незручності в установці додатків, треба ставити через флешку ,бо в маркеті їх вибір малий, хром, опера, такого там нема. Але це питання до операційної системи.

Достоинства:
    Якість зображення
    Недостатки:
    Все добре

Вітаємо, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Титановый

Загалом тв добрий але є деякі недоліки по панелі.
    На панелі доволі багато плям (наприклад як обведено червоним колом), їх наче і не так сильно видно але коли попадається суцільний колір наприклад зелений чи світло-голубий чи жовтий то їх бачно навіть з відстані в 2,7 м.
    Я декілька битих пікселей, помітно переважно на в суцільному кольорі.
    Уплавнялка в цілому ок, але є якесь доволі неприємне змазування на DV контенті, коли картинка статична або навіть швидка все добре, але коли якісь плавні дії, так маже що аж очі болять, в режимі DV intelligence більше ніж у DV Dark. Так як тв використовується на 90% для ігор мені це не дуже критично, для кіно в мене проектор нормальний є. У HDR10/ або HLG такого не виявив.
    В цілому задоволений ТВ, але с TCL треба уважніше по качеству, до цього намагався купити 85c7k, але там була жирнюча пляма по центру екрана (але без битих пікселей).
    Намагався запитати тут у розділі запитань якого класу панель та яка кількість битих пікселей є приводом для заміни по гарантії, але відповіді не отримав.
    Від себе хочу порадити купувати в сліпу не варто, необхідно замовляти та ретельно обстежувати ТВ.

Достоинства:
    2400 ніт пікової яскравості, 1248 зон підсвітку, андроїд, вага, вигляд,
    Недостатки:
    Биті пікселі, дивні плями
    • Михайло Г***

*Dolby Vision IQ (писав по памяті)

• Константин С***

Были опасения что с дешевым телевизором возможны проблемы, и они есть. При первом включении в телевизоре пропал звук, индикатор громкости начинает глючить и мигать, обновил прошивку, звук появился, но не на долго. Сейчас пляшу с бубном, ищу решение. Если кто сталкивался напишите что делать?)

Достоинства:
    не дорогой, минилед не плохая альтернатива ОЛЕД
    Недостатки:
    большая вероятность возникновения проблем
  • Павло Н***

Класний телевізор. Не знайшов ні одного битого пікселя в себе. Картинка супер, яскрава, насичена, чорний колір прям як в олед монітора. Динаміки просто норм. Невеликі баси є. Дивитися всякі відео/кіно буде більш ніж достатньо в середній кімнаті. Мій маленький anker soundcore motion+ неозброєним вухом кладе на лопатки звук цього тв по всім параметрам.
    Також монітор достатньо великий щоб унеможливити обережне самостійне підняття його на тумбу висотою 50см з підлоги. Обов'язково потрібна ще одна пара рук, потрібно мати це на увазі :)

Достоинства:
    Класний
    Недостатки:
    Суттєвих немає поки взагалі. Якщо знайду доповню коментар

Вітаємо, Павло! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування та яскравих вражень

• Андрей

Перше враження - купа позитивних емоцій. Якість зображення чудова. Окремо варто зазначити якість обслуговування в точці видачі.

Достоинства:
    1. Напевно найкращий вибір за свої гроші. Чудова якість зображення. Чорний - дійсно чорний. Досить жваве СМАРТ ТВ
    Недостатки:
    Поки що непомітив

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам яскравих вражень від перегляду улюбленого контенту.

• Володимир

Перейшов зі старенького LG 42, де ще не було смарта тож користувався ТВ-боксом. Тепер взяв цей TCL 765 і то зовсім інший рівень. Розмір 55 спочатку здався завеликим, але швидко звик, старі 42 дюйми вже як монітор виглядають :)

Картинка набагато краща: кольори яскраві, чорний справді чорний, в темних сценах видно деталі, а не просто сіру пляму як на LG. Звук теж приємно здивував, дивитися можна навіть без колонок.

Смарт зручний, все що раніше робив через ТВ-бокс, тепер є «з коробки». Пульт трохи незвичний ці номера від 0 до 9 вже здаються зайвим, але думаю пристосуюсь.

Я реально задоволений, відчуття ніби перескочив на років 10 уперед.

Достоинства:
    Якісна картинка, чорний майже рівня олед.
    Недостатки:
    поки не виявив

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Віталій

Можете фото пульта показати а то в описі нема ніде, а по відгукам кажуть що з дешевих матеріалів?

• Сергій Б***

Користуюся телевізором тиждень. До цього був лед самсунг ,,32,, років 12. Що сказати, я до цих пір не можу звикнути до цієї реалістичної картинки, всі фільми ніби документальні. Не буду говорити про його сучасні технології та можливості, про це вже всі сказали (огляди і т.д.).
    Це просто задоволення від перегляду, інше сприйняття та відчуття. Рекомендую, за такі гроші конкурентів нема. За 20 хвилин настроїв як мені подобається, меню просте та зрозуміле. Двічі прийшло оновлення.

Достоинства:
    Ціна - якість, гарантія 2 роки, тонкі рамки, гарний звук, класне зображення.
    Недостатки:
    Вагомих поки не знайшов. Тошнотики і в шматку золота знайдуть :-)

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Тимур С***

Отличный телевизор

Достоинства:
    Работает , не тормозит
    Недостатки:
    Дорого

Вітаємо, Тимур! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Олександр

В цілому, хороший телевізор, перші два дні показав себе добре і для ігор (120гц / VRR / ALLM), і для фільмів (через Apple TV), і для ютуба. Підставка не дуже якісна, так само як і пульт.

Достоинства:
    Хороша картинка, 120гц в ігровому режимі, хороший контраст і висока яскравість екрану
    Недостатки:
    UI таке враження, що працює в 720р або 1080р. Різниця з Apple TV або інтерфейсом PS5 дуже помітна. Не подобається підставка, бо вона дуже слабенька.

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже важливий зворотній зв’язок від клієнтів, адже саме завдяки цьому ми можемо вдосконалювати наші продукти. Бажаємо Вам приємного користування телевізором.

• Роман

Купив телевізор на заміну своєму самсунгу, який прослужив 10 років. Так як перейшов з 40 діагоналі на 55 і на qled матрицю, то різниця відчутна одразу. По якості картинки, перші враження позитивні. Чорний дійсно максимально наближений до чорного. Але помітив, якщо на чорному фоні зʼявляється світлий предмет, то навколо предмета добре замітне відсвічування. Можливо можна поправити це налаштуваннями - покищо не розібрався. Звук хороший, але басів не завжди хватає, незважаючи на те, що присутній сабвуфер. Багато хто пише про пульт - так він дійсно не дуже зручний, але це не найгірше. Коли натискаєш кнопки на ньому - то вони видають добре чутний звук, що навіть дратує.
    І ще момент, при перевірці було знайдено два битих пікселі, які видно лише на зеленому кольорі якщо дивитися дуже близько. Так як здалеку незамітно, тому вирішив телевізор не повертати. Але кому це важливо - то перевіряйте в пункті прийому. В загальному, телевізор сподобався.
    В майбутньому доповню коментар, якщо побачу ще якісь недоліки.

Достоинства:
    Хороша картинка, добрий звук, гугл тв
    Недостатки:
    Пульт, світло від предметів на чорному фоні, биті пікселі.

Вітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам завжди важливий зворотній зв’язок від наших клієнтів, він допомагає нам ставати кращими та вдосконалювати наші продукти.

• Ростислав

Так працює локальне затемнення, ви нічого з цим не зробите, бо роздільна здатність підсвітки значно менша за роздільну дисплея. Ефекту Олед не буде, хоча виробники рухаються в цьому напрямку

• Денис К***

Зображення дуже якісне: яскраві кольори, глибокий чорний, хороший контраст навіть у темних сценах. Інтерфейс швидкий, все відкривається без підвисань. Звук приємно здивував — гучний, обʼємний, навіть без саундбара цілком комфортно дивитись і кіно, і футбол. За ціну, яку заплатив — це, мабуть, найкращий варіант серед 75-дюймових.

Достоинства:
    Великий і яскравий екран — ідеально для перегляду фільмів, спорту та ігор. Якісна картинка — QLED-матриця, насичені кольори, хороший рівень чорного. Швидкий інтерфейс Google TV — працює плавно, без глюків. Гарний звук — не потребує додаткової акустики для звичайного перегляду.
    Недостатки:
    не виявив

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що Ви задоволені нашим продуктом. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Дмитро С***

За тиждень використання телевізора можна сказати, що він справді тішить. Картинка яскрава та чітка, навіть у яскравих сценах видно кожну деталь, а HDR робить зображення особливо живим. Звук цілком пристойний для повсякденного перегляду, хоча кіно хочеться трохи більше глибини – тут можна підключити зовнішню колонку. Управління через Google TV просте та швидке, а для ігор режим працює відмінно. Загалом чудовий телевізор за свою ціну.

Достоинства:
    Дуже гарний чорний колір, наближений до OLED. Швидка операційна система.
    Недостатки:
    Не можу знайти та встановити додаток Аpple TV

Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємого приємного та довготривалого користування!

• Чепчук О***

Прекрасний телевізор за чудовою ціною. Зручне керування, ніяких гальм та затримок, швидкий запуск.

Достоинства:
    Чудова якість зображення, швидка операційна система, гарний звук, сучасний дизайн
    Недостатки:
    Недоліки поки не знайшов

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду!

• Христина В***

Чудовий телевізор

Вітаємо, Христино. Дякуємо за Ваш від відгук та бажаємо приємного користування.

• Максим
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Купив цю модель тільки на 65 дюймів в іншому магазині .Користуюсь два тижні ,цілком задоволений але не вистачає контенту щоб «розкрити» потенціал телевізора

Достоинства:
    Яркість , hdr, насичений чорний , швидкість інтерфейсу , гарна кольоропередача
    Недостатки:
    Запах пластику перші кілька днів. На папері стоять гарні динаміки але від звуку очікував більшого , думаю придбати саундбар. Дуже простий пульт

Вітаємо, Максим! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Володимир Т***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Якість зображення і яскравість дійсно вражають. Маю OLED-монітор (середньої цінової категорії), і насиченість чорного та контрастність дуже схожі. Звук нормальний. Android TV працює досить швидко. Сподобалась автоматична індикація відтворюваного контенту (HDR, Dolby Vision тощо). Пульт керування, хоч і виглядає дешевенько, цілком приємний у користуванні.

З мінусів можна сказати, що якість корпуса телевізора максимально здешевлена, але ви це відчуєте тільки один раз, коли будете вішати телевізор, і це явно не є великою проблемою.

Також був знайдений один бітий піксель в самому куті екрану, тож обов'язково перевіряйте при отримані!

Достоинства:
    Якість зображення, яскравість, швидкість системи
    Недостатки:
    Якісь корпусу, непотрібні кнопки на пульті.

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Нам завжди важливий зворотній зв’язок від наших клієнтів.

• Олексій О***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Як і переважна більшість людей, обирав дуже довго, передивився +- всі доступні варіанти, включаючи екзотичні, як от Aiwa. Принципово не хотів купувати не побачивши відповідний дисплей наживо, і виявилося що це звужує вибір драматично. Тут окремий "привіт" представникам брендів Sharp, Phillips та багатьох інших :)
    Схилявся до придбання Sony, але цей бренд дуже розчарував. Невеликий вибір моделей, технологічно застарілі рішення, невиправдано високі ціни навіть як для Sony. На виході виявилося що з Android\Google телевізорів є лише TCL, а єдиною притомною альтернативою є Samsung зі своєю ОС Tizen. LG особисто мені здалися доволі темними (окрім олед моделей), Hisense своєю VIDAA не викликали довіри.
    Тому певний час порівнював цю модель з TCL 55C805 (фактично молодша модель) і кількома QLED і Neo QLED від Samsung. В результаті дійшов висновку що mini led + qd у цьому телевізорі дають найкращу картинку по ціні-якості.

В домашніх умовах показує себе дуже добре, все працює доволі шустро, без підвисань та гальмування. Налаштування і під"єднання без питань, все запустилося за кілька хвилин. Наразі тестування зображення та звуку відбувається завдяки преміум підписці Нетфлікс, вона потрібна для того щоб була 4к картинка і HDR, фішки Dolby і тд. Станом на зараз я задоволений, картинка дійсно дуже тішить, звук достатньо глибокий, можна порівняти з саундбаром.

Недоліків поки не помітив, окрім лише 1 юсб порту, і того що лише 2 порти hdmi видають більше 60гц. Проте перше фікситься хабом, друге буде проблемою для лише невеликої кількості користувачів, бо важко уявити щоб до телевізора одночасно треба було підключити більше 2 девайсів з герцовкою більше 60.

Достоинства:
    Співвідношення вартість-якість, дуже "напакований" технологічно, якісне зображення, дуже крутий звук з вбудованим сабвуфером (імітацією)
    Недостатки:
    Лише 1 USB вхід, 2 з 4 HDMI портів видають максимум 60гц

Вітаємо, Олексій. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Виталий К***

А хіба побачити картинку HDR у 4К та почути звук Dolby Atmos допоможе лише Netflix? Є варіанти дешевше, тобто безкоштовні

• Виталий К***

Ви не написали головне: чи вистачає потужності процесора для битрейту під 80 мбітс та REMUX