Топи продажів

Отзывы покупателей о Полный набор 23 монет в капсулах Мы сильны вместе монеты НБУ области 10 грн монета Одесская Николаевская АР Крым Донецкая Луганская Запорожская Харьковская Херсонская Черниговская Сумская область Медицинские силы Логистики оборотные сувенирные монетки

Оценка пользователей 4.79/5
  • AI аналіз відгуків
    29 відгуків:  Переважно позитивний: 96% позитивних, 2% нейтральних, 2% негативних.
    Клієнти дуже задоволені покупкою та сервісом при замовленні монет. Відзначають швидкість обробки замовлення, ввічливе обслуговування, відповідність товару опису та якість монет. Більшість відгуків позитивні, з єдиним критичним зауваженням щодо пакування для подарунку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Костянтин К***

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли все в порядку

Достоинства:
    Нові без ушкоджень
    Недостатки:
    На фото всі в пакуванні а прийшли в пакетику, треба попереджати
    • Продавец  AcseGroup

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

у цього продавця буду замовляти ще!швидко та якісно обробили моє замовлення.Монетки гарні)

• Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за відгук! Чекаємо на вас знову у нашому магазині. У нас є багато новинок, які можуть вам сподобатися!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Добрий день. Замовлення опрацювали швидко та якісно. Набір повний, відповідає характеристикам .

Достоинства:
    Швидкість та якість продукції
    Недостатки:
    Монети без упаковки. Додайте до опису
    • Продавец  AcseGroup

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все як на фото, прийшли окремо 19 монет і 19 капсул, все ціле. Доставка зайняла біля тижня, але мене повністю влаштувало. Монети гарні, нові.

Достоинства:
    Все як очікувала
    Недостатки:
    Трохи затримали доставку
    • Продавец  AcseGroup

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення прийшло неповним, але продавець оперативно зв’язався зі мною, вибачився та надіслав відсутні монети. Дуже приємно, що питання вирішили швидко і без довгих переписок — це рідкість і показник справжньої відповідальності.

Достоинства:
    Швидкий зворотний зв’язок, чесність, відповідальність та оперативне виправлення помилки
    • Продавец  AcseGroup

Доброго дня !Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Він буде корисний для інших покупців )

• Тамара Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все вiдмiнно!!! Дуже швидко, та надiйно.
    Даже дякую!

• Продавец  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли всі, які замовляла. Швидка доставка. Рекомендую!!!

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Клієнтоорієнтований продавець, приємно співпрацювати.
    Дякую.

Достоинства:
    Швидко,якісно, товар відповідає опису.

• Ілля Г***

Все супер, монетками задоволен

• Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення прийняли і відправили швидко! Працюють оперативно!

Достоинства:
    Швидко, зручно!
    Монети всі нові!
    Недостатки:
    Присилають купою в пакеті,
    а не як на фото.
    Майте це на увазі!

• Павло Т***

Все чітко, швидко, рекомендую

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую за замовлення, все чудово. Монети нові, доставили швидко.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую. Замовлення відправили швидко, настуного дня вже отримала. Все прийшло добре упаковане, в повному обсязі.

• Інна С***

Все швидко,якісно.Дякую

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Довго шукала такий набір, а саме з наповенням зсу та рідних областей, монетки нові, капсули усі цілі
    дуже задоволені з чоловіком

• Артем Х***

Все ок

• Наталія К***

Гарний набір

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Якість супер! Монети акуратні, капсули міцні, набір виглядає дорого та достойно.

• Максим Г***

Усі 19 монет прийшли в капсулах, стан ідеальний, гарно виглядають у колекції

Достоинства:
    Дуже крутий набір
    • Продавец  AcseGroup

• Иван К***

все добре спсибо

• Продавец  AcseGroup

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас

• Татьяна С***

Товаром довольна спасибо

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все чудово. Оперативно. Дуже дякую.

• Ганна М***

Чудово, продавці молодці

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення було швидко відправлено, обслуговування на вищому рівні, приємне спілкування з продавцем, рекомендую)

Достоинства:
    Ціна, швидкість, обслуговування

• Вікторія Т***
  • Алекс В***

Дякую

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Відмінне обслуговування. Дуже швидко відправили.

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Брала на подарук, монети прийшли вчасно

• Руслан Б***

Замовлення отримав.
    Прийшов все в часно.
    Я задоволений

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли раніше,ніж замовляли .
    Дякую

• Влад К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Якісний сервіс. Швидко зв'язались, отримав на наступний день. Монети нові, блискучі

• Катя Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Покупкою задоволена, монети нові, гарно запаковані

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети нові, повністю відповідають опису

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Оплатила онлайн. Продавець звʼязався у день оплати. Наступного дня отримала через поштомат. Рекомендую.

Достоинства:
    Монети новенькі
    • Продавец  AcseGroup

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Всі аспекти співпраці на найвищому рівні. Якість, ціна, швидкість відповіді, обробки і надсилання замовлення, ввічливість залишають задоволення від покупки і бажання рекомендувати продавця

Достоинства:
    Наявність пари патріотичних наклейок як бонус
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  AcseGroup