Отзывы покупателей о Полный набор 19 монет в капсулах ВСУ Мы сильны мы вместе монеты НБУ 10 грн монета АРК Крым Донецкая Луганская Запорожская Харьковская Херсонская область Медицинские силы Логистики Поддержки ТРО ПВО монетка 10 гривен оборотные сувенирные монетки

Оценка пользователей 4.79/5
  • AI аналіз відгуків
    29 відгуків:  Переважно позитивний: 96% позитивних, 2% нейтральних, 2% негативних.
    Клієнти дуже задоволені покупкою та сервісом при замовленні монет. Відзначають швидкість обробки замовлення, ввічливе обслуговування, відповідність товару опису та якість монет. Більшість відгуків позитивні, з єдиним критичним зауваженням щодо пакування для подарунку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валентин Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

В цілому усе сподобалось однак на декількох монетах виявив подряпини що в цілому не критично, але хотілося щоб було без них

• Наталія К***

Гарний набір

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Якість супер! Монети акуратні, капсули міцні, набір виглядає дорого та достойно.

• Максим Г***

Усі 19 монет прийшли в капсулах, стан ідеальний, гарно виглядають у колекції

Достоинства:
    Дуже крутий набір
    • Продавец  AcseGroup

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все як на фото, прийшли окремо 19 монет і 19 капсул, все ціле. Доставка зайняла біля тижня, але мене повністю влаштувало. Монети гарні, нові.

Достоинства:
    Все як очікувала
    Недостатки:
    Трохи затримали доставку
    • Продавец  AcseGroup

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Заказав другого травня цей набір, прийшов він через 8 днів. Подивився на пункті видачі, візуально все було ціле. Капсули і монети були в зіп пакеті. Під час огляду вдома помітив, що одна капсула була розбита повністю, дві сильно тріснуті і дві злегка подряпані. Також дві монети були злегка подряпані. Враження чесно кажучи зіпсовані. Але маємо, що маємо.

Достоинства:
    Прийшли всі монети 19/19
    Недостатки:
    Довга доставка, розбита та подряпані капсули і пару монеток трохи подряпані
  • Костянтин К***

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

у цього продавця буду замовляти ще!швидко та якісно обробили моє замовлення.Монетки гарні)

• Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за відгук! Чекаємо на вас знову у нашому магазині. У нас є багато новинок, які можуть вам сподобатися!

• Ілля Г***

Все супер, монетками задоволен

• Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення прийшло неповним, але продавець оперативно зв’язався зі мною, вибачився та надіслав відсутні монети. Дуже приємно, що питання вирішили швидко і без довгих переписок — це рідкість і показник справжньої відповідальності.

Достоинства:
    Швидкий зворотний зв’язок, чесність, відповідальність та оперативне виправлення помилки
    • Продавец  AcseGroup

Доброго дня !Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Він буде корисний для інших покупців )

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Отримав монети. Вміст не відповідає опису. Те що на фото товару зовсім не відповідає реальності. Замість 13 монет в капсулах, і на буклеті приходиь 9 монет просто в зіп-пакетику.

Достоинства:
    Досить оперативно звязались та відправили товар.
    Недостатки:
    Пакування та кількість зовсім не відповідає опису. Просто набір монет в зіппакетику.
  • Иван К***

все добре спсибо

• Продавец  AcseGroup

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас

• Татьяна С***

Товаром довольна спасибо

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все чудово. Оперативно. Дуже дякую.

• Ганна М***

Чудово, продавці молодці

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення було швидко відправлено, обслуговування на вищому рівні, приємне спілкування з продавцем, рекомендую)

Достоинства:
    Ціна, швидкість, обслуговування
    • Продавец  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Вікторія Т***
  • Алекс В***

Дякую

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Відмінне обслуговування. Дуже швидко відправили.

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Всі аспекти співпраці на найвищому рівні. Якість, ціна, швидкість відповіді, обробки і надсилання замовлення, ввічливість залишають задоволення від покупки і бажання рекомендувати продавця

Достоинства:
    Наявність пари патріотичних наклейок як бонус
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  AcseGroup

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Брала на подарук, монети прийшли вчасно

• Руслан Б***

Замовлення отримав.
    Прийшов все в часно.
    Я задоволений

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Замовлення прийняли і відправили швидко! Працюють оперативно!

Достоинства:
    Швидко, зручно!
    Монети всі нові!
    Недостатки:
    Присилають купою в пакеті,
    а не як на фото.
    Майте це на увазі!

• Тамара Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Все вiдмiнно!!! Дуже швидко, та надiйно.
    Даже дякую!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли все в порядку

Достоинства:
    Нові без ушкоджень
    Недостатки:
    На фото всі в пакуванні а прийшли в пакетику, треба попереджати
    • Продавец  AcseGroup

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли всі, які замовляла. Швидка доставка. Рекомендую!!!

• Павло Т***

Все чітко, швидко, рекомендую

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Клієнтоорієнтований продавець, приємно співпрацювати.
    Дякую.

Достоинства:
    Швидко,якісно, товар відповідає опису.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Монети прийшли, навіть усі.
    Але сервіс... (зіп-пакетик, серйозно? )
    Обкладинка вводить в оману, що вони упаковані красиво ;(
    На подарунок не підходить!!!!
    Такоє.

Достоинства:
    Усі 9 монет
    Недостатки:
    Без упаковки.
    • Продавец  AcseGroup

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую за замовлення, все чудово. Монети нові, доставили швидко.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Дякую. Замовлення відправили швидко, настуного дня вже отримала. Все прийшло добре упаковане, в повному обсязі.

• Інна С***

Все швидко,якісно.Дякую

• Лиана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
    Достоинства:
    Добрий вечір! Зробила передоплату . Монети прийшли в капсулах у гарному стані, але у пакетику.
    Недостатки:
    Пишуть набір, але без кольорової обкладинки.
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Добрий день. Замовлення опрацювали швидко та якісно. Набір повний, відповідає характеристикам .

Достоинства:
    Швидкість та якість продукції
    Недостатки:
    Монети без упаковки. Додайте до опису
    • Продавец  AcseGroup

• Лідія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup
    Достоинства:
    Монети в гарному стані.
    Недостатки:
    Виявилося на фото креатив а не саме упакування. Ніде не було попередження що по факту це просто пакетик.
    • Продавец  AcseGroup

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Оплатила онлайн. Продавець звʼязався у день оплати. Наступного дня отримала через поштомат. Рекомендую.

Достоинства:
    Монети новенькі
    • Продавец  AcseGroup