- AI аналіз відгуків80 відгуків: позитивний — 86%, нейтральний — 8%, негативний — 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Мандрика В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Таки за свои деньги отличная сетевая карта.
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Дякуємо за оцінку та зворотний зв’язок. Дуже раді, що Ви задоволені товаром. Приємного користування!
З повагою, магазин LaymTech.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дуже гарна річ. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ціна, функціонал, гарна,
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження!З повагою,магазин LaymTech
- Цокур А***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
очень долго обрабатывали заказ
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- шло пять дней
- Продавец LaymTech
Дякуємо вам за відгук та високу оцінку! Просимо вибачення за затримку — частина часу припала на вихідні дні, тому обробка та відправка могли зайняти трохи більше часу. Також за умовами доставки через Розетку термін може складати 5–7 днів. Раді, що товар у підсумку вас влаштував і працює справно. Дякуємо за розуміння!З повагою,магазин LaymTech
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює, на всі відсотків
- Недостатки:
- Ні
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Зі своєю роботою справляється
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дуже добре працює, користуюся вже більше тижня.
- Достоинства:
- Одночасно працює Bluetooth та Wi-Fi
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює добре, підключається дуже легко
- Продавец LaymTech
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже раді, що адаптер легко підключився та добре працює. Користуйтесь із задоволенням.З повагою,магазин LaymTech
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Якісний адаптер. Зі своїми функціями справляється добре. Сигнал хороший навіть з іншої кімнати через стіну з меблями.
- Продавец LaymTech
Раді чути, що адаптер добре справляється зі своїми задачами та забезпечує стабільний сигнал навіть на відстані. Це дійсно важлива перевага для комфортного користування.Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!З повагою,магазин LaymTech
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
На відстані 6 метрів від роутера уже не бачить мережу. На відстані 3м починає з'являтись слабкий сигнал. Перепробував всі драйвери, які зміг знайти і все одно слабкий сигнал.
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец LaymTech
Вітаємо! Дякуємо за відгук. За описом ситуації схоже на особливості налаштувань системи або підключення (наприклад, вибір діапазону 2.4/5 ГГц, використання 2.0 USB-порту, драйвери чи інші параметри). Ми вже написали Вам у приватні повідомлення для проведення швидкої дистанційної діагностики та встановлення точної причини. Обов’язково допоможемо вирішити це питання.
З повагою,
магазин LaymTech
- Артемій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Це придбання перевищило моє очікування. Працює без нарікань. Так, тільки день користуюся після отримання, але я впевнений, що цей адаптер прослужить мені довго.
- Достоинства:
- Дуже дохідливі інструкція та застереження щодо того, чого не бажано робити.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Артемію, за чудовий відгук і високу оцінку!Раді чути, що Wi-Fi/Bluetooth адаптер виправдав ваші очікування та працює без нарікань. Також приємно, що інструкція виявилась зрозумілою та корисною під час налаштування пристрою.Бажаємо вам стабільного з’єднання та комфортного користування!З повагою,магазин LaymTech
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все ок. Дякую.
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- А нашо вони!?
- Продавец LaymTech
Дякуємо, Максиме, за ваш відгук та високу оцінку!Раді, що адаптер вам підійшов і все працює як потрібно. Окрема подяка за позитив та гумор щодо недоліків))Нехай пристрій служить довго та стабільно! Дякуємо за покупку і будемо раді бачити вас знову.З повагою, магазин LaymTech
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,мгазин LaymTech
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Після місяця користування все чудово, ловить через дві стіни спокійно, да й працює поки стабільніше, ніж Tenda U12 :) 85-95 Мбіт/с тягне з 5 GHz і чудово
- Достоинства:
- Працює без нарікань, дешево і сердито
- Недостатки:
- Поки не виявив, з часом подивимося
- Продавец LaymTech
Дуже вдячні Вам за детальний відгук та високу оцінку. З повагою, магазин LaymTech
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
все працює. Нарікань немає
- Достоинства:
- швидко підключається
- Недостатки:
- не побачила
- Продавец LaymTech
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Товар відмінний.
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобався наш продукт. Для нас цінним є те, що Ви залишилися задоволені покупкою! Будемо раді бачити Вас знову! З повагою, магазин LaymTech
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Добре працює
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Швидко відправили,все працює.Дякую
- Достоинства:
- Швидка відправка,якість
- Продавец LaymTech
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює чудово. Через дві стінки сигнал нормальний. Швидкість впала мінімально на 5%
- Іванка І***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все швидко відправили. Все працює на відмінно
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Купляв для старого компа на Віндовс 7, вирішив інет роздавати тільки по воздуху. Драйвера для блютуз не підходять і девайси не під'єднуються але ж це старий Віндовс. Адаптер потрібен був тільки для вайфай, мережу підхопило, ну а з блютузом не розібрався, не знайшов драйвера. Мабуть на 11 Віндні все б і підхопилось.
- Достоинства:
- Вайфай ловить
- Недостатки:
- Драйвера блютуз не підходять для Віндовс 7
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за покупку та відгук! Якщо є питання, напишіть нам в особисті. З повагою, магазин LaymTech
- Данило О***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Мені сподобалось
Дякуємо Вам за покупку та відгук! З повагою, магазин LaymTech
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Осе ок
Дякуємо Вам за покупку та відгук! З повагою, магазин LaymTech
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Купував даний девайс на другий комп'ютер, в сусідній кімнаті, для того, щоб і на тому комп'ютері був інтернет. Вставив , підтягнуло драйвера , підключилося до мережі, затестив швидкість, загалом - непогано , навіть добре, я сказав би ....алеее.... через стіну 20% сигналу мінус , по не зрозумілих причинах , було помічено просадки в шкидкості передачі данних, а саме - віддачі, хоча з інтернетом було все ок , перевіряв на основному комп'ютері. Далі , інколи адаптер сам по собі почав відвалюватися , але сам перепідключався майже одразу. Якщо ви плануєте грати в онлайн ігри, використовуючи даний адаптер, то я не рекомендував би цей пристрій, бо дуже часто почало пінгувати в грі , а потім взагалі, адаптер відключився і не хотів підключатися до мережі..... через деякий час, знову підключився.... Нажаль адаптер не оправдав мої надії(
- Достоинства:
- Є інтернет
- Недостатки:
- Пінг в іграх , періодичне відключення від мережі
- Продавец LaymTech
Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук. Раді, що адаптер підключився і інтернет працює. Щодо нестабільності та високого пінгу в іграх — це може залежати від відстані до роутера або перешкод у приміщенні. Якщо проблеми повторюються, звертайтеся — ми завжди на зв'язку і допоможемо у вирішенні ситуації.
З повагою, магазин LaymTech
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює
- Затолокін С***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Чудове обслуговування. Все швидко надіслали.
- Достоинства:
- Товар хорошої якості
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Работает без проблем
- Валерій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Товар хорошої якості
- Достоинства:
- Хороша швидкість wifi
- Недостатки:
- Не знайшов
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дякую все працює. Блютуз дістає через капітальну стіну 15м, працює і з usb 2.0
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює відмінно
- Достоинства:
- WiFi став стабільнішим
- Недостатки:
- Не найшов
- Продавец LaymTech
Дякуємо за замовлення та гарний відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Станом на зараз WiFi і Bluetooth працюють чудово, проблем жодних немає.
- Достоинства:
- Швидкість та стабільність
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец LaymTech
Дякуємо за детальний відгук та високу оцінку!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює.
- Достоинства:
- Дешево
- Продавец LaymTech
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Тарас М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює, відразу дає встановити драйвер, і блютуз і wlan відразу починає працювати
З сусідньоі кімнати через стінку було 50Мбіт/с при тарифі в сто, потім були просадки до 20, буду тестувати далі, щоб розуміти чи це діапазон адаптера просідає чи був інтернет- Достоинства:
- Ціна, легкість налаштування, функція 2 в 1
- Продавец LaymTech
Добрий день, Тарасе! Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що адаптер працює стабільно й легко налаштувався. Просідання швидкості дійсно можуть бути як через відстань і перешкоди, так і через саму мережу — будемо раді, якщо поділитесь результатами подальших тестів!
- Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Дякую за замовлення. Пройшло 3 тижня як користуюсь цим адаптером я задоволений!
- Продавец LaymTech
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Дмитрий Э***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
чудово працює.
швидко поставив працює добре )
тільки чекав довго...
подивимось через 6-12 місяців ))- Достоинства:
- дуже легке налаштування
- Недостатки:
- довго їхав товар
- Продавец LaymTech
Дякуємо за відгук та високу оцінку, Дмитре!
Раді чути, що адаптер швидко встановився та працює як слід
Щодо затримки — доставкою займалась служба Rozetka Delivery, і, за їхньою офіційною інформацією, були тимчасові затримки через навантаження на розподільчі склади. Перепрошуємо за незручності.
З повагою, команда LaymTech
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює чудово.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец LaymTech
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!