- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный кларет
Піджак гарний по задумці.Але: 1.Не відповідає заявленим параметрам розмірної сітки- XL-на ОГ 110-112, вказано інше. 2.Якість пошиву погана.Поли піджака не проклеяні, петлі погано прошиті, при першій спробі один рукав тягнув - був брак.Бажаю виробнику підвищити якість виробів.
- Достоинства:
- Гарний колір
- Недостатки:
- Якість треба підвищувати
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный кларет
Придбала жакет в розмірі XL і не помилилася- у мене обхват грудей 112,стегон 106, тож плечі, груди - все добре, а в стегнах трохи завеликий, тож перешила ґудзики . Колір приємний, тканина така сама як на фото, є підплечники, та нема кишень- тільки клапани, але за таку ціну і так гарно.
- Достоинства:
- Відповідає очикуванням
- Недостатки:
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный кларет
У мене 52 розмір, прочитавши відгук, я замовила 3XL і на всяк випадок 2XL. Обидва великі. Замовлю ще XL. Піджак красивий, вельветовий, насиченого бордового кольору. Через те, що нема підкладки, не тримає чітко форму, тобто, не офісний варіант. Мені дуже сподобався.
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Без підкладки
- Ядвига К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Темный кларет
Хороший пиджак, красивый насыщенный цвет. Быстрая отправка. Первый раз промахнулась с размером, заказала по описанию товара. Второй раз заказывала по размерной таблице, на наш 52 подошёл 3XL. Только пуговицы перешила- в бёдрах широковат.
- Достоинства:
- Удобный, качественный пошив, красивый цвет