Отзывы покупателей о Гібридний інвертор NEXT SP-4200 4,2KW
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Хороший інвертор. Працює без проблем. Для нашого дому саме те, що потрібно. Рекомендую!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Качество хорошее, сделан крепко. Быстро переключает. ОЧЕНЬ ШУМНЫЙ. Вентиляторы работают практически постоянно без большой нагрузки. Если включается водогрейке шумит в 2 раза громче. А если водогрейке плюс проточный нагреватель(3 кв) максимальный шум и появляется писк.
- Достоинства:
- Недорогой, хорошо сделан.
- Недостатки:
- ОЧЕНЬ ШУМНЫЙ!!!
- Мирон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Загалом надійний і функціональний інвертор, який добре справляється зі своїми завданнями.
Конструкція міцна і надійна, клеми ніби він 10 кВт а не 4.
Перемикання відбувається автоматично та швидко. Сподобалася можливість налаштування пріоритету джерела живлення.
MPPT-контролер працює добре, керування через вай-фай зрозуміле і зручне, правда докупити вай-фай модуль прийдеться окремо.- Достоинства:
- Якість відповідає ціні
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Взяв на дачу, оскільки вкладати велику суму туди не доцільно, підрахував і зрозумів, що 4 кВт з такою ціною саме то.
Режим SBU реально працює, в сонячні дні лічильник нараховує «майже нічого», вся енергія вдень від сонця, а ввечері та в ночі від акб.
Будинок не великий, на південну частину даху змонтував панелі. Думав буде мало, але ні, в сонячні дні батарея заряджається до обіду. Користуюсь активно, включаю і бойлер, і насос для поливу і все що треба і не треба.
Поки що, покупкою дуже задоволений. Для заміського будинку реально крута річ, особливо відчувається при відключеннях, яких не помічаєш. Та й рахунки за електрику з приходом весни стали наближатись до нуля. Тепер, якщо в прогнозі погоди хмари я теж сумний. - Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Замовлення отримав, продавець вчасно відповів на всі питання, все працює. Покупкою задоволений
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Прийшов через 4 дні .Ціна непогана.Перше враження хороше.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Прийшов вчасно, робочий стан, дякую,буду рекомендувати
- Достоинства:
- Ціна товару
- Недостатки:
- Трішки гуде
- Присуха А***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Вчасно доставлено, адекватна ціна за товар. Все гарно упакованно. Консультант надав адекватну інформацію.
- Дмитро Д***
Сильно шумит?