- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Купував для будинку в селі. Господарство велике, тому одразу розумів, що слабший інвертор мені не підійде. Для двоповерхового будинку потужності вистачає з запасом. Працює вся основна техніка в будинку, освітлення, обладнання на подвір'ї, навіть система автополиву газону.
Також тримаю невелике господарство з коровами, використовую доїльний апарат, тому важливо, щоб електрика була завжди. Після встановлення інвертора під час відключень практично нічого не змінюється - продовжують працювати насос для води, освітлення в господарських приміщеннях та інше необхідне обладнання.
Перемикання між джерелами живлення відбувається автоматично, часто навіть не одразу помічаю, що світло в мережі зникло. Моїх скромних навиків в електромонтажі хватило, щоб самому все підключити, налаштування виявилися простішими ніж очікував. За кілька місяців використання жодних проблем не виникло. Для приватного будинку або великого господарства дуже хороше рішення- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Поки 0
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: KAWUN
Купляв цей інвертор разом з акумулятором для своєї кав'ярні пів року назад. Через постійні вимкнення, працювати на генераторі було нереально та й дорого, бо паливо коштує не мало…
Встановити допоміг колєга електрик, бо сам я такого не вмію. Меню просте та зрозуміле, швидко розібратись допоміг ютуб.
Перемикання світла відбувається непомітно, без пауз і перезапусків – автоматично, тепер можна залишати дівчат самих на хазяйстві. Великий плюс – їм не треба тащити генератор самотужки поки стоїть черга.
Сам інвертор спокійно витримує одночасну роботу кавомашини, холодильників, освітлення, роутер та іншого обладнання.
Також приємно порадувала можливість віддаленого моніторингу через вайфай (правда я його докупив пізніше), тому легко можу відслідковувати все на телефоні, а у випадку відключень дзвоню до барист і попереджаю, щоб вимкнули кондиціонер і не розряджали ним акумулятор.
Наразі задумуюсь докупити ще один АКБ та сонячні панелі, бо скоро літо і кондиціонер в кав'ярні буде необхідним. Побачу як буде з відключеннями.