- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Поки все добре працює
- Достоинства:
- Просте підключення
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Работает, уровень сигнала хватает чтобы пользоваться во дворе частного дома, одно хр: нет инструкции на понятном языке, морока с подключением.
- Достоинства:
- Хороший стгнал
- Недостатки:
- Нет инструкции на понятном языке, проблемы с подключением.
- Продавец Prime
Дякуємо за Ваш відгук. Виробник дійсно не комплектує пристрій друкованою інструкцією українською мовою. Проте ми підготували електронну версію українською, яку можемо надіслати вам у вайбер чи телеграм.
- Владимир Л***
Жду инструкцию на Вайбер
- Вадим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Не включился.
- Достоинства:
- Недостатки:
- После распаковки и установки в розетку- не включился.
- Продавец Prime
Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що виникла проблема з товаром. Ми запропонували повернення або обмін, але, на жаль, не отримали відповіді в особистому чаті. Якщо питання ще актуальне — будь ласка, зв’яжіться з нами, і ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Очень слабо ловит сеть.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Слабый приемный сигнал.
- іван м***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Очень плохая скорость интернета
- Недостатки:
- Скорость интернета
- Продавец Prime
Дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що Ви залишилися незадоволені товаром. Ми продаємо цей репітер вже тривалий час і перед відправленням перевіряємо його на працездатність — зазвичай пристрій показує стабільну швидкість. Можливо, проблема пов’язана з налаштуванням або особливостями Вашої мережі. Будь ласка, зверніться до нашої техпідтримки — допоможемо розібратись та налаштувати для кращої роботи.