Отзывы покупателей о Детские умные смарт часы Lemfo Q15A с видеозвонком и SIM картой Рожевий Детский smart watch
- Михаил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Дуже ввічливі та приємні продавці, швидко зв'язалися. Сам годинник працює досить не погано, як для дитячих годинників. Мені здається не дуже коректно показує шагомір, але це не так важливо. Дитину чутно добре і вона чує все нормально.
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не працює зворотній зв'язок. Не відповідає заявлентм харакрестикам. При розмові з менеджером було рекомендовано придбати більш дорожчий варіант. Повернення можливе.
Сервісом не задоволені лишились
Про заявлений ввідеозв'язок у описі й мови йти не може. - Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Гарний годинник
- Таміла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Годинник дуже сподобався, рекомендую!
- Достоинства:
- Є розвиваючі ігри
- Недостатки:
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Чудовий сервіс та товар! Супровід після продажу, приємне спілкування. Рекомендую однозначно!
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часи відверто кажучи не варті цих грошей. Їх червона ціна 300 грн. і це максимум. Спершу з чим вам доведеться боротися, це щоб годинник прийняв карточку!!! Так-так… карточку він прийняв лише через деякий час, коли їх хотілося уже жбурнути в мусор. Звук поганий, мікрофон поганий. Все що цей годинник
може це приймати дзвінки, і ті в поганої якості.!!! Якість даного пристрою низька!! Доречі купляли даний по одзивам які тут написані!! Я так розумію вони тут аби продати даний пристрій який не вартує уваги взагалі!! Тому якщо хтось обирає даний пристрій своїй дитині проходьте повз цього годинника!!!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Опис не відповідає дійсності!! Ціна завищена!!
- Полина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Замовляли дитині на свято. Дитині дуже сподобався годинник-яскравий та міцний, все ясно з налаштуванням. Звичайнл, потрібна сімка для користування.
Обробили замовлення дуже швидко- два дні, і ми вже отримали. Ще і поради надали))) - Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарний годиник
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Не плохие часы за такие деньги
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все працює. Дитині подобається
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Все чудово
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Купляли дитині на подарунок.
Працює без нарікань,дитина задоволена)) - Танюшка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Все сподобалося
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Хороший годинник і гарний продавець! Рекомендую!
- Панькова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Оперативний зв'язок і швидке отримання
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брали для дитини на новий рік, все чудово працює, дитину гарно чути під час розмови. І малому мене теж нормально чути. Заряд тримає нормально. Геолокацію визначає з помилкою, але це можна виправити в додатку, далі місце перебування дитини показує правильно.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Якунін О***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дитина задоволена, працює вже 4 місяць
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Норм часи
- Каміла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брали на подарунок, але обслуговування і швидкість топ
- Рома Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дитині сподобався
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Син задоволений годинником.
Чудова робота магазину! Були складнощі з налаштуванням, та завдяки допомозі працівників магазину все вдалось.- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Покупкою задоволені
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Все ок, все працює
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Моя дитина дуже задоволена
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Недостатки:
- Трохи тяжко було встановити приложение на телефон,в приложении немає української мови
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Покупкою задоволена,годинник працює.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Взяв дві штуки для малих дітей. Для дзвінків відходить чудово. Керування відбувається за допомогою програми з батьківського телефону через мобільний інтернет. Wifi нема.
Геолокацію показує дуже не точно.
Бюджетний варіант для малих дітей.- Достоинства:
- Бюджетний варіант для малої дитини
- Недостатки:
- Неточно показує геолокацію
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купували похреснику на подарунок, покупкою задоволені
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Після підтвердження замовлення попередили про затримку(в зв'язку з НР)але все прийшло вчасно на ту дату яку мені було потрібно!
- Достоинства:
- Ціна , вживу виглядають краще ніж на фото, дитині сподобались!
- Недостатки:
- Поки немає
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Все чудово
- Євгенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник працює чудово
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Товар якісний, відправка вчасна. Дитина задоволена. Дякую
- Недостатки:
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Купляли дитині 5 років, годинником задоволені.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue-Black
Поклацали той годинник і вирішив змінити відгук.. сім картку так і не змогли налаштувати. Перезавантажували, вимикали.. в телефоні сім карта працює а на годиннику - ні. Піну на сім карті нема. Інструкції до годинника нема. Таке собі. Дитина дуже хотіла саме цей годинник бо зовні сподобався. Але покупкою розчаровані.
- Достоинства:
- Спробували налаштувати і вже не бачимо
- Недостатки:
- Один суцільний недолік.
- Антон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все ок, все працює
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Швидка доставка, все працює
- Достоинства:
- Швидкість,допомога
- Недостатки:
- Все на російській мові
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Black-Pink
Хороші годинники. Якість відповідає ціні. Роботою менеджерів також задоволена. Дякую!