Отзывы покупателей о ЭКОпорошок детский для стирки белых и цветных вещей Green Max 1000 г 99101132101

Оценка пользователей 4.02/5
  • Крістіна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Користуюсь вже 5 років саме цим порошком, гарно перетречі і справляється з забрудненнями. І надалі буду ним користуватись.

Достоинства:
    Підходить для маленьких дітей і людей з алергіями
    Недостатки:

Крістіна, дякуємо за довіру протягом багатох років. Інші засоби Green Max так само безпечні для здоровя дорослих і дітей.

• Анжела М***

Хороший порошок

Достоинства:
    Все устраивает

Дякуємо Вам за відгук!

• Лилия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

У моєї малечі атопічна з народження була шкіра, тепер над чутлива, шукала натуральний якісний засіб, який би не подразнював, але відперав стійки плями. Зупинилася на цьому порошку і користуюся ним вже 4 роки. Жодних нарікань не було. Але останній пакет викликає в мене багато питань, здається щось змінилося у складі. По-перше, скільки ополіскувань я не ставлю, білизна все одно наче липка( раніше такого не було). По-друге, змінився запах на неприємний. По-третє, при додаванні порошку у відсік чи відро я не можу дихати, наче пил забиває дихальні шляхи-це лякає.

Достоинства:
    Якість прання
    Недостатки:
    Зміна складу
  • Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Place. Вес: 1 кг

Це жах.. Приїхала вздута пачка, після відкриття їдкий запах хлору.. Якби знала не брала... Викинула(

Недостатки:
    Пошкоджена пачка
    • Продавец  Place

До складу порошку входить мильний порошок. Фракція помолу мила може дещо різнитися в залежності від партії. Дитячий порошок не містить ароматичних речовин, що маскують запах сировини, тому при відкритті упаковки можлива наявність специфічного запаху сировини. Здуття упаковки з порошком пояснюється високим відсотком вмісту активного кисню, його вивільнення з часом це цілком нормальний процес, що може прискорюватись при більших температурах зберігання. Для вирішення проблеми достатньо проколоти пакет маленькою голочкою, щоб дати можливість кисню безперешкодно вивільнятися.

• Катерина С***

Купую вже не перший раз
    Задоволена.

• Продавец  Osan

Катерина, дякую Вам за відгук!

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФІТОТОЧКА

Заказала детский стиральный порошок (в зеленой упаковке). Прислали обычный порошок (в фиолетовой упаковке). Почему-то в объявлениях продавца обычный порошок тоже называется "детский". Хотя на упаковке таких отметок нет. Это два разных порошка (цена иногда тоже отличается).
    Возврат не оформляла. Потому что не известно, как долго продавец будет возвращать оплату. И пришлось бы делать заказ повторно. Доставка была 5 дней. Ожидала более быструю доставку.
    Порошок был доставлен в коробке с пометкой "хрупкое". Хотелось бы, чтоб продавец уделял больше внимания не упаковке, а содержимому и отправлял заказ без ошибок.

Достоинства:
    Рекомендую порошок.
    Недостатки:
    Не рекомендую продавца.
    • Продавец  ФІТОТОЧКА

Доброго дня. Дякую за Ваше звернення. Я вибачаюсь, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ви завжди можете зв'язатися з менеджером або з підтримкою розетки та відправити товар назад. Якщо це наша помилка, то ми зробимо або повернення коштів або замінимо товар на потрібний. Нажаль, таке може трапитися, що пакувальник переплутав товар, але ми стараємося виправляти всі наші помилки в найшвидший для клиєнта термін.
      Гарного дня.

• Любов Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Вес: 1 кг

Добре, що натуральний, але пере погано. Не справляється ні з плямами, ні з запахами

Достоинства:
    Безпечний склад
    Недостатки:
    Не ефективний
  • Любов П***
  • Настёна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DJNUA. Вес: 1 кг

Я замовляла дане пакування порошку, якщо дане пакування вже не має в наявності то треба попередити покупців, в звичайному пакуванні я могла замовити щоб доставка була на точку видачі Розетки і не переплачувати 70 грн за доставку та комісію за пересилку коштів.

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Вес: 1 кг

Хороший порок, гарно відперає, для чутливої шкіри дітей та дорослих, постійно користуюсь

Дякуємо за відгук!

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Хороший порошок з гарним складом. Алергії не викликає, запаху на одязі не має. Користуюсь 10 місяців, з народження малюка

дякуємо за вігук!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Має дуже сильний та неприємний запах, який після прання залишається на дитячих речах .

Олена,ми отримували поодинокі відуки про неприємний запах порошку чи скрабів для тіла нашого виробницства, де у складі лише натуральні ефірні оліі і 99,9% клієнтів відзначають запах як приємний чи чудовий. Існує індивідуальне неспряйняття запаху. Є випадки, коли рецептори сприймають так запахи після перенесення відомих нам епідемій. Порошок дитячий не має у складі жодних ароматичних композицій, має абсолютно природний безпечний склад, він не має запаху у ванній кімнаті та не залишає запаху на білизні, що дуже важливо для малюків. Однією з його властивістей є дезодорувальна дія, він усуває неприємні запахи із білизни.

Спробуйте нашу новинку - рідкий Еко-засіб для прання дитячих речей, артикул 396874137 на сайті . Він має інші складники, сподіваюся вам підійде.

• Стаховец О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Прийшли дві пачки, відкрила очі аж від запаху вилазять! Раніше брала, не памʼятаю щоб був такий різкий запах хімії чи незрозуміло що це, на речах запаху не має, але поки насипаю, дихати нема чим!

Недостатки:
    Запах їдкий дуже
  • Дарья Г***

Хороший порошок)

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Замість зазначеного товару надіслали інший, заявлено дитячий порошок, а надійшов просто для кольорового і білого

• Аля

обміняли?

• Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Дуже добре виводить бруд та плями, після прання одяг чистий, користуюсь вже два роки тільки ним. Не викликає алергії.

Недостатки:
    Ціна і хочеться легко запаху свіжості
  • Павел С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eco shop "Green and White". Вес: 1 кг

Добрий пральний порошок. Користуємось вже не вперше. Подобається, що натуральний, без віддушок. Відтирає добре

Достоинства:
    Натуральний склад
    • Продавец  Eco shop

Дякуємо за відгук

• Виктория Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Osan. Вес: 1 кг

Найгірший порошок, який тільки може бути. Не відпирає нічого, смердить господарським милом. Не рекомендую. Повелась на рекламу, що він еко і дуже гарний, гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відпирає нічого, смердить господарським милом.
  • ИРИНА М***

Гарний порошок,чудовий состав.
    Немає подразнень,підходить алергікам.

Недостатки:
    Не вистачає мірної ложки у наборі,використовую її з другої марки
  • Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Пользовались с рождения! Купила 2 упаковки спустя пару месяцев. Вообще не отбирает вещи . Даже на режиме малыша на 80 градусов.
    Раньше все пятна отстирывал , сейчас не справляется с задачей.

Недостатки:
    Не отстирывает совсем!
  • Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Пользуюсь этим порошком давно, раньше все было хорошо, экономный отстирывал все, НО последние пачки перестали справляться со своими задачами, а крайняя пачка вообще попалась с какими-то кусками непонятно чего и начали появляться жирные, желтые пятна на вещах. Я сначала на него даже не думала, думала может не заметила пятна, потом история повторялась снова и снова и я им перестала стирать, но в пачке оставалось немного порошка, через некоторое время решила ещё раз постирать светлые вещи, итог - снова все вещи в пятнах.

Достоинства:
    Не имеет запаха
    Недостатки:
    Куча испорченных вещей
    • Виктория

У нас такая же ситуация.
      Испорченные вещи и постельное белье..ужасный порошок

• Король Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Мені дуже подобається. В доньки пройшла алергі

Достоинства:
    Не викликає алергію навіть у найніжнішої шкіри
    Недостатки:
    Упаковка взагалі дно. Картонна коробка, а в середині кульочок) потрібно пересипати в іншу ємність. За таку ціну можна було б нормально запакувати
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Перший порошок для речей нашого сина, економний, немає різкого запаху, запах природній дуже. Як пере плями не відомо, бо від немовляти плям не було

Достоинства:
    Екологічний
  • Надія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Порошок не відпирає навіть звичайний бруд. Підробка точно!

• Николюк Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Хороший детский порошок. Отстирывает хорошо даже белые вещи. И состав порошка отличный. Расходуется экономно.

Достоинства:
    Хорошо отстирывает, хороший состав
    Недостатки:
    Цена
  • Наталия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Хороший порошок. Со своей функцией справляется. Единственное что после стирки есть запах ( приятный) я ещё дополнительно детскую одежду полоскала.

Достоинства:
    Хорошо отстирывает
    Недостатки:
    Лёгкий запах порошка
  • Землянская Т***

Пока довольна порошком

Достоинства:
    Хорошо отстирывает вещи. Нет навязчивого запаха.
    Недостатки:
    Дороговат.
  • Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Сколько не стирай им детские вещи всеравно пятна как были так и есть

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Покупала уже несколько раз, качеством довольна. Основное достоинство- без запаха, без вредных веществ в составе. Качеством стирки довольна, пользуюсь как для стирки детских вещей так и взрослых и постельного белье, все отстиривает. При ручной стирке не раздражает кожу рук. Плюс украинский производитель.

Достоинства:
    без запаха, безвредный состав, подходит для аллергиков
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Не сподобався. В пастці просто шматки хоз. мила. Запах не приємний. Не відпирає плями і лишаються запахи.

• Боднарчук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Купуємо такий порошок з народження (більше 2 р.). Алергії не було. Пере дуже добре, виводить жирні складні плями. Немає сильного хімозного аромату.

Достоинства:
    Немає віддушок, натуральний склад, виводить плями
    Недостатки:
    Ціна, але для органічного не надто й висока. Під час відмови від підгузків запах на речах залишається. Але все тому що нема хімічних ароматизаторів.
  • Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Користувались з самого народження, хороший склад, алергії не викликав, гарно пере, складні плями попередньо замочувала плямовивідником. Рекомендую

• Ксения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Перепробовала несколько детских порошков с хорошими составами, остановились на этом. Отлично отстирывает обычные загрязнения, сильные загрязнения всегда застирываю. Буду брать еще.

Достоинства:
    Отлично стирает и хороший состав
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

Купувала сьогодні, в коробці не було мірної ємності

• Анна А***

И у нас тоже. Походу решили экономить.

Для бренда Green Max очень важно экологичное отношение к природе.
      Наши продукты абсолютно натуральны и безопасны для окружающей среды. Они не наносят вред нашей экосистеме (водоёмам, их обитателям, почве и т.д)

Мы не вкладываем пластиковые мерные ложки в продукты, чтобы не стимулировать избыточное использование пластика.

Предлагаем нашим клиентом, при желании, приобрести мерную ложку многоразового использования и пользоваться ею постоянно.

В Rozetka наши мерные ложки не продаются, поэтому для клиентов Rozetka мы будем их вкладывать внутрь в новой партии порошков.

Просим прощения за врменные неудобства и спасибо за ваше осознанное отношение к себе и миру - за выбор натуральности и безопасности.

• Зборівська Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1 кг

В порошку попався кусок крейди, тому не зрозуміло з чого вони роблять той порошок

Достоинства:
    Нормально відпирає речі
    Недостатки:
    Попався великий кусок крейди
    • Зборівська Ю***

Хочу доповнити відгук : після багаторазового використання речі втрачають колір і стають тьмяними, а також цей порошок має жахливий запах!!! Дуже не рекомендую!

• Клокова О***

Остались довольны качеством порошка

Достоинства:
    Состав