- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Дякую за швидку допомогу та технічну підтримку! До попереднього відгуку - де не працював пульт, скидання до заводських налаштувань - вирішило проблему. Чудова приставка за свої гроші, та справді з технічною підтримкою!
- Достоинства:
- Наявний сервіс
Приставка гарно працює, але якщо викнути з пульта - більше не вмикається, лише кнопкою на приставці. Після того як увімкнулася - пульт хвилин 5-10 не реагує взагалі.
- Достоинства:
- Працює швидко
- Недостатки:
- Не вмикається з пульта
- Продавец Smart click
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати пристрій та вирішити проблему.
команда Smart сlick
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Приставка дуже глючить.відео 4к тормозить.вмикаеться іноді за 5 разом.буду повертати.
Доброго дня!
Щиро дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування приставкою. Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти провести діагностику та вирішити проблему.
Виходячи з вашого коментаря, хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька важливих технічних рекомендацій.
Смарт‑приставка X96Q Pro Plus працює на 8‑ядерному процесорі Allwinner H728, який без проблем підтримує апаратне декодування 4K‑відео до 60 кадрів/с завдяки вбудованому відеодекодеру H.265 / VP9. Тому у нормальних умовах пристрій має відтворювати 4К‑контент плавно та без затримок.
Якщо у вас виникли труднощі з відтворенням 4К‑відео, рекомендуємо перевірити такі моменти:
1. Швидкість та стабільність інтернет‑з’єднання
4К‑контент має високий бітрейт, тому потрібна стабільна швидкість:
- для потокового 4К — від 25 Мбіт/с,
- для 4К HDR — від 35–50 Мбіт/с.
Також важливо, щоб мережа не мала втрат пакетів або високого пінгу.
2. Оновлення прошивки
У перших ревізіях прошивки для процесора H728 дійсно спостерігалися труднощі з відтворенням 4К‑контенту в YouTube.
У нових версіях прошивки ці проблеми були повністю виправлені.
Рекомендуємо:
- перевірити наявність OTA‑оновлення прошивки,
- або звернутися до нашої сервісної команди — ми допоможемо оновити прошивку вручну.
Ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримував якісний досвід користування нашою продукцією, і зробимо все можливе, щоб допомогти вам вирішити ситуацію.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Приставка дуже сподобалась. Працює швидко. Дуже сподобався продавець, швидко відправив і зателефонував. Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже швидка і потужна приставка як і сервіс обслуговування.
- Недостатки:
- поки що не виявив
- Андрій .***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Відео високої якості постійно глючить.
- Недостатки:
- 4к забудьте. 8к гарна шутка.
- Продавец Smart click
команда Smart click.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Спасибо большое за предложенную вами ТВ приставку. Все хорошо работает... Спасибо! С наступающим Новым годом...
- Рустам Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Одразу перетелефонували, уточнили вибір, ще додатково проконсультували. Товар отримав, працює без нарікань. Сервісом і товаром повністю задоволений!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Пройшов місяць і почала глючити . Немає можливості завантажити деякі програми з Google play.
команда Smart click. - Продавец Smart click
Доброго дня!
Після спілкування з нашим представником телефоном ми врахували проблеми, з якими ви зіткнулися під час користування пристроєм, і хочемо надати вам та іншим клієнтам кілька корисних порад.
Пульт дистанційного керування підтримує два стандарти — ІЧ (інфрачервоний) та Bluetooth. Найзручніше користуватися саме Bluetooth-підключенням, адже тоді не потрібно наводити пульт безпосередньо на приставку, а також працює голосовий пошук (у пульті є вбудований мікрофон). При першому ввімкненні пристрій пропонує виконати поєднання з пультом через Bluetooth. Якщо ви не зробили цього одразу, підключення можна здійснити через меню Bluetooth на пристрої. Для цього потрібно перевести пульт у режим поєднання, одночасно затиснувши клавіші «ОК» та «Назад».
Google Play та додатки. Зверніть увагу, що пристрій працює на операційній системі Android TV, яку Google розробив спеціально для смарт ТВ-приставок та телевізорів. Саме Google обмежує перелік доступних додатків у Google Play для Android TV.
Найпоширеніша проблема, з якою стикаються користувачі, — відсутність браузера Chrome у Google Play. Проте на вашому пристрої встановлено альтернативний магазин додатків Aptoide TV, з якого можна завантажувати багато програм без реєстрації, у тому числі Chrome та інші додатки, яких немає в Google Play для Android TV.
Команда Smart click
- Виталик С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Вже на другій тиждень відправляли на ремонт . Дуже глючить . З ранку як тільки хочеш подивитися чи новини чи ютуб включити , картінка стає не показує . Жорсткий діск не тяне .пульт мишу не підержує як треба . Канали в додатках самі переключаються . Щоб запустити ютуб приходиться разів пять перезапускати смартприставку .
- Достоинства:
- Андроїд . Пульт .
- Недостатки:
- Дуже глючить .
- Саша
Теж саме, щоб ютуб запрацював треба перенавантажувати приставку.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Все дуже добре.Команда працює на відмінно.Були питання по налаштуванням.Допомогли в телефонному режимі.Все працює,приставка "Вогонь". Дякую!!!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Для ютуба пойдет, но 4к не тянет, начинает тормозить
- Достоинства:
- Андроид
- Недостатки:
- Не тянет видео 4к в ютубе
- Продавец Smart click
Нам дуже прикро чути, що у вас виникли труднощі під час користування пристроєм.
Наш представник обов’язково зв’яжеться з вами, щоб допомогти налаштувати смарт-приставку та вирішити проблему.
Пристрій може відтворювати 4к відео, навіть 4к 60 fps.
команда Smart Click. - Алексей
Проверял, только в 50 фпс видео идет, если 4к 60 фпс ютуб начинает жестко тормозить.
Доброго дня!
Щоб вирішити питання будь ласка, зверніться до нашого представника за контактами, вказаними у гарантійному талоні.
Команда Smart click
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Нормик гаджет
Ютубчик глючить . А щоб перепрошити треба іщє платити .
- Достоинства:
- Крута приствка .
- Недостатки:
- Ютуб глючить. Жорсткий диск не бачить .пульт миша робить не коректно .
- Продавец Smart click
Доброго дня, Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своїми враженнями.
Наш представник зв'яжеться з вами та допоможе налаштувати пристрій.
команда Smart click.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Отличная приставка, работает шустро.
Голосом еще не пробовала управлять.
Продавец сразу связался, сказал что если будут вопросы чтобы писала, он поможет.
Было приятно.
Промокодами еще не воспользовалась.
Рекомендую и товар и продавца- Достоинства:
- Шустрая, Wi-Fi ловит отлично
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Дуже швидка і потужна приставка як і сервіс обслуговування. Все працює, все ок.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Супер штука. Работает с коробки, но и настроек куча на любого уровня пользователя. Из минусов: есть какое-то щелкание в звуковой дорожке. Сброс к заводским не помог. Предположительно вопрос к кабелю. Пользуюсь редко, поэтому не парит
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Товаром задоволений,рекомендую.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Все процює,супер
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Зразу підключила,працює
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Приставка дуже сподобалась. Працює швидко. Дуже сподобався продавець. Швидко відправив і зателефонував. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка
- Недостатки:
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Підключили ! Працює добре Дизайн чудовий. Дякуємо продавцю за швидку доставку товару
- Достоинства:
- Якість, дизайн, все зрозуміло що до чого
- Недостатки:
- --- не виявлено ---
- Еатерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 32 ГБ. Цвет: Black
Швидко підключила. Гарний відгук приставки на пульт. По вайфаю чудово працює через стіну та перекриття. Тонкі налаштування не робила за відсутністю необхідності.
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Встроенная память: 64 ГБ. Цвет: Black
Топовый процессор, быстродействие, все работает стабильно, рекомендую продавца, консультирует от души.
- Достоинства:
- Топовый процессор, быстродействие, стабильность