Отзывы покупателей о Таблеткодаватель лекарств / еды кошкам и собакам Pill Feeder шприц для кормления и таблеток + 2 сменных мягких наконечника, красный (100548805)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

У мене був поганий досвід з цим таблеткодавачем. Після дуже важкої операції котику вирішила скористатись цим "чудо"пристроєм щоб полегшити давання таблеток і так змученому операцією коту. В результаті трапилось найгірше - таблетка застрягла в силіконовій насадці і поршень виштовхнув цю насадку із таблеткою за один мій натиск прямо коту в горло. А насадку я прикріплювала повністю. В результаті - знов лікарня - узд черевної порожнини і лікар сказав що краще ендоскопом витягнути із шлунка зараз чим ризикувати що ця силіконова насадка може застрягнути ( а може й ні звісно але хто хоче ризикувати своїм улбленцем) там далі по ШКТ . Бо у котів анатомічно присутній чи сфінктер чи перемичка якась (зараз і не згадаю як лікар назвав), де ця насадка може застрягнути і тоді черевна операція забезпечена . У котів не так як у людей , предмет може сам не вийти із кишківника. Тому був знову наркоз і діставали цю силіконову насадку. Добре що мій котик добре переніс за три дні два рази поспіль наркоз . Цей пристрій після такого не рекомендую. Буду давати як і все життя давала таблетки без ніяких ноу хау . Вважаю що виробник має зробити цю насадку цільно з основою . Вона не повинна зніматись. Бо є ризик що вона злетить.

Дякуємо за ваш відгук.

Нам щиро шкода, що у вас сталася така неприємна ситуація з улюбленцем. Співчуваємо вам і бажаємо котику якнайшвидшого відновлення.

Такі пристрої дійсно потребують дуже обережного використання. Важливо не прикладати надмірного тиску на поршень та уважно фіксувати насадку перед застосуванням, щоб уникнути ризику для тварини.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допоможе іншим покупцям бути більш уважними при використанні товару.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Дуже класна річ, після погризаних пальців вирішила купити нарешті, дуже допомагає, значно легше дати кицьки ліки, шкода тільки що раніше не купила.

Достоинства:
    Швидка відправка, ціна, незаммінна річ якщо маєш кусючого друга.
    Недостатки:

Дякую за відгук!
      Дуже раді, що таблеткодавач Вам так сподобався і тепер давати ліки кицьці стало значно легше. Шкода, що раніше не купили, але тепер пальці будуть в безпеці
      Дякую, що обрали нас!

• Ольга Г***

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki

Не могли дати котику ліки. Кожен раз це була війна і котик перемагав. Але після купівлі цього девайсу все змінилося. З легкістю даємо пігулки різного розміру. Рекомендую.

Достоинства:
    Працює чудово
    Недостатки:
  • Ганна Р***

Зручний у застосуванні

• Продавец  Darki

Ганна, дякуємо за Ваш відгук!