- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Черный
Сумка гарна, але запах просто жах, він не вивітрюється, тиждень провисіла на балконі, сьогодні влягла, я відчуваю цей запах скрізь. Це не запах шкіри, це щапах дешевого дуже смердючого клею.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Черный
Сумка ніби не погана,але прям дуже сильно малесенька,тільки для телефона і ключів
- Достоинства:
- Стильна
- Недостатки:
- Маленький розмір
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова річ
- Достоинства:
- Зручна
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумочка класнюча, виглядає якісно і стильно, розмір по низу 20 см. То для мене трохи замала, як великий гаманець. То треба буде звикати не тягати за собою пів хати. Ну, що поробиш, бо сумка дуже дуже
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще нема
- Вероника Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Белый
Спасибо большое.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумнівалася з приводу якості сумочки, бо ціна задешева. Виявилася дуже гарною та зручною. На літо те, що треба. Велике дякую
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка класна якість хорша, але мені трішка замала
- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Анжела Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якість непогана на таку ціну, але відмовилася від замовлення тому,що сумка по факту виявилась НЕ БІЛА, молочна чи сірувата. Тож якщо вам потрібно саме БІЛУ сумку,то замовляти не варто.
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
Представник постачальникаАнжела, доброго дня. Приносимо вибачення за заподіяні незручності.