Отзывы покупателей о Сумка Vintage из натуральной кожи с двумя отделениями городского стиля синяя (bg225fash95)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная.,красивая и качественная сумка

Достоинства:
    Качество
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Сумка непогана, але трохи замалі кармани. Не виліз телефон (зазвичай в таких моделей задній карман для телефону використовувала.

Достоинства:
    2 окремі відділення
    Недостатки:
    Короткий ремінь для мого зросту 168 на рівні пояса. Зазвичай такі ремінці довше. Замінити ремінь важко (вшитий в сумку). Тільки в ательє

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Заказываю у этого поставщика вторую сумку. Сама сумка компактная но очень вместительная! Аккуратно запакована. Кожа, рекомендую

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:
    Чуть не ровный шов где молния
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Альона Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Загальне враження чудове, але ремінь вшитий в сумку так, що не зручно носити в положенні через плече, як кросбоді. Якщо покласти в сумку гаманець, телефон сумка перекошується. Не дуже зручно.

Достоинства:
    Має гарний вигляд
    Недостатки:
    Не зручно носити, як кросбоді
    • Соответствие указанным размерам

• Светлана
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже маленька, темніший колір.

Недостатки:
    Реально сумка не беж, сіріший колір, темніший.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Світлана, доброго дня. Дякуємо, за надану інформацію. Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Світлана С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Прислали сумку не того кольору,замовляла коричневу,а отримала сіро-блакитну,відмова.

• Соответствие указанным размерам

Не соответствует