- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Белый
Сумочку купували на подарунок. Дитина залишилась дуже задоволена.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Зеленый
Трохи менше ніж я думала,але хорошої якості,шви рівні,виглядає красиво.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Дуже гарно виглядає , якісно стильно все так як на фото ,
- Достоинства:
- Якість хороша
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Сумка дуже сподобалася. Містка, гарна, всі молнії працюють. Виглядає шикарно.
Представник постачальникаОксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Супер!
- Достоинства:
- Гарна якість, ідеальна ціна, багато кишеньок, ремінець регулюється та кріпиться на різні сторони.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для мене мега зручна. Користуюся вже кілька місяців. Якістю повністю задоволена, стороннього запаху немає, м'якенька.
- ВіталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Дуже стильний ремінець, та дизайн вцілому. Якість на пристойному рівні.
Соответствует
Представник постачальникаВіталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар відповідає опису, вцілому якісний пошив та матеріал
Соответствует
Представник постачальникаВіктор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Якість на високому рівні
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Сумка гарно пошита та гарної якості