Отзывы покупателей о Стильный молодежный кошелек из натуральной кожи GRANDE PELLE бордового цвета с магнитной застежкой (bg168fash00)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Жаль не заметил, что нет "хвостика" на замочке как на фото в розетке. Он сыграл роль при выборе кошелька

Недостатки:
    Дороговат
  • Єва Д***

Акуратний і гарний гаманець

Недостатки:

Єва, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Василий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Замовив жінці на подарунок,як тільки вона його заповнила це 4 картки та з десяток купюр магніт перестав працювати,працює тільки коли кошель пустий…..
    Гроші на вітер

Доброго дня, Василь. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Міша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый

Купував на подарунок, колір дуже ніжний та відповідає зображенню. Спочатку погано закривався, після тижня використання розробився.

Достоинства:
    Дизайн, шкіра
    Недостатки:
    Не дуже місткий, не одразу почав закриватися

Михайло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Руслан Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Заказывал на подарок, девушке очень понравилось, доставка быстрая, приходит в тканевом чехле, а не в коробке, и это очень понравилось.

Достоинства:
    Компактный, качественный кошелёк.
    Недостатки:
    Не нашёл.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Андрій Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый

Сделал возврат деньги не вернули

• Аліна Д***

Як це? В телеграм писали, питали? Мені повертали, але не одразу.