- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна сумочка, модна, невелика і вмістка. Тепер моя улюблена.
- Достоинства:
- Шкіряна вмістка симпатична сумочка. Молнія працює справно. Цепочка на плечі міцна.
- Недостатки:
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова сумка,дружині сподобалась
Представник постачальникаМаксим, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова сумка, гарна якість
- Достоинства:
- Гарна
Представник постачальникаОлена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Все нормально,ланцюжок міцний,пошив добрий.
- Достоинства:
- Ціна,качество,пакування
- Недостатки:
- Не має