Отзывы покупателей о Мужская вертикальная сумка через плечо Vintage из натуральной кожи черного цвета (bg147fash60)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова сумка якiсно зроблена, приемна на дотик

Достоинства:
    Кожа
    Недостатки:

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

скорее всего это эко кожа . только клапан типа с крокодильей кожи. материал так сильно тянется как резина какая та. не хочется проверять методом поджога. скорее всего придется вернуть . запах такой химический что ни чем не убрать.
    хотелось бы прочитать что скажет продавец.....

Достоинства:
    Не могу пока что то сказать о достоинствах.
    Недостатки:
    Безумно воняет .так сильно что в помещении не возможно находиться . аж голова начинает болеть.такое ощющение что она не кожаная и пропитана какойто химией. уже неделю проветриваю а толку нет.
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

Добрий день, Юрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах зникає у процесі експлуатації. Тим не менше нагадуємо, що Ви маєте право на повернення коштів або обмін товару у встановлені законом терміни.

Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

крута гарна шкіряна сумка

Достоинства:
    шкіра, якість, вигляд

Соответствует

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

100% кожа без вариантов .Пошив идеален без единого брачка .Качество 10 из 10
    #МойЛук.

Достоинства:
    Качество пошива .100% кожа

Соответствует

Доброго дня, Олег. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій Л***

гарна сумка

Достоинства:
    здається, шкіра
    Недостатки:
    частина сумки типу крокодиляча шкіра - 100% дермантин

Доброго дня. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках на 100%, тому гарантуємо Вам, що матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
      Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.

Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!

Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякую за довіру!

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все подобається .Зроблено якісно !

Достоинства:
    Просто все якісно
    Недостатки:

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовила чоловікові на подарунок,йому сподобалась. Сумка круто виглядає,вміщає всі необхідні речі.

Достоинства:
    Якісна шкіра, зшита акуратно без недоліків.

• Ярмачок Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Подарила мужу. Очень доволен.

Недостатки:
    Нету
  • Антон С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошая сумка, отличное качество. Швы ровные, все смотрится очень круто.
    Раньше у меня была в таком же стиле но не кожаная , хватило на пол года.
    Этой думаю хватит на 2-3 года точно.

Достоинства:
    Отличная кожа
    Недостатки:
    Нету
      Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Носите с удовольствием.