Отзывы покупателей о Смарт-часы Proove SWHB00000013 Humble с AMOLED-дисплеем/ 300 мАг/ 2.04' Gold

Оценка пользователей 4.57/5
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black-Orange

Довго йшов, прийшов більше ніж за 1.5 тижні. Проте годинник доволі якісний, зручний та комфортний. Доволі багато функцій як для годинника за таку ціну. Користуюсь ним щодня і все працює на висоті: повідомлення, нагадування, кроки. Дисплей чіткий, легко читається навіть на сонці. Враховуючи їх ціну - годинник топ!

Достоинства:
    Довго тримає заряд, яскравий екран, повідомлення й дзвінки надходять без затримок, зручно використовувати під час тренувань.
    Недостатки:
    Довга доставка.

Добрий день, дякуємо за відгук і детальний опис користування.

Раді, що смарт-годинник виправдав ваші очікування за якістю, функціональністю та автономністю, а також зручний у щоденному використанні й під час тренувань. Перепрошуємо за тривале очікування доставки та дякуємо за ваше розуміння. Бажаємо приємного користування.

• Станіслав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: N&M Auto. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Все відповідає опису. Є тільки один нюанс, але важливий: радіус дії не більше 5 метрів(((

• Павличенко

Дуже стильний і зручний годинник! Екран яскравий, все добре видно навіть на сонці. Сповіщення приходять без затримок, батареї вистачає приблизно на тиждень. Браслет приємний на дотик, не натирає. За свою ціну - просто супер

Достоинства:
    акумулятор, додаток, ремінець
    Недостатки:
    не знайшла

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук
      Раді, що Proove Humble виправдав очікування - ми саме прагнули зробити його максимально зручним, з яскравим екраном та витривалим акумулятором.
      Носіть із задоволенням і отримуйте максимум користі щодня!

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: QuantumHub. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Дуже гарний девас за ці гроші. Цікаве рішення з магнітним ремінцем. Приємно здивувала функція вимірювання кров'яного тиску. Різниця між медичним приладом не значна. Точність підрахунку залежить від умов та положення тіла. Звісно покладатися на це не варто, але загальне уявлення про ваш нагальний стан дає. Дуже зручно коли це є. Працюють без нарікань, в цілому програмне забезпечення зроблено добре. Я одягаю їх кожного дня, анодоване покриття корпусу, матове досі на місці. Екран вкритий стійким до подряпин склом. За рік від одягу рисок не з'явилося. Якщо вам miband здається малим, і хочеться чогось з більшим екраном то ця модель вам може підійде.

Достоинства:
    Яскравий OLED display, добрий вибір вочфейсів, зручна магнітна зарядка, оригінальний ремінець з магнітною застібкою, непогана автономність (для такого розміру дисплею), гучний динамік
    Недостатки:
    Не оригінальний дизайн, дешеве вібро, відсутнє NFC
  • Геннадій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Я очень пожалел что купил эту модель ,купил первые походил с ними неделю начали глючит ,отправил по гарантии поменяли отправили новые теперь эти то не заряжаются то снова на экране плохо показывают ,бракованные !

Достоинства:
    Никаких достоинств
    Недостатки:
    Бракованные 2 часов попались
  • Геннадій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Попрацювали неділю,потім начили глючити ,мирихтіть єкран ,полосами показувати,бувало і нормально робив ,відправив на ремонт уже 5 день лижить на новій почті нікому не нужен !

Достоинства:
    Доставка !
    Недостатки:
    Бракований товар !
    • Продавец  EcoMart

Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук! Відразу маємо повідомити, що ми цінуємо нашу репутацію і обов'язково замінимо на новий годинник (відправка здійснюється відразу після огляду сервісного центру). На Новій Пошті повернення прибуло у вихідний день, і так дійсно є невелика затримка - ми працюємо над пришвидшенням. Ну і звісно, будь яка електроніка може зламатись, як у Вашому випадку і ми чекаємо на рішення сервісного центру та відразу готові відправити повністю новий годинник з невеличким подарунком. Дякуємо за розуміння!

• Зоряна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Чудова якість, гарний дизайн. Купували на подарунок, всі лишилися задоволені)

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість реагування
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Екатерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Купувала цей годинник на подарунок, дуже сподобався. Жодних недоліків не помітила. Відправили швидко, надійно упакований. Вцілому дуже задоволена

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Замовляв на поштомат - на наступний день отримав. Це вже не перший наш годинник proove, тому все передбачувано якісно і приємно.
    Можу порадити усім

Достоинства:
    Безліч
    Недостатки:
    Не виявив ні одного.
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Класний годинник, приємний до руки, приємна якість. Достойний за цю ціну

• Людмила С***

Супер якісний

Достоинства:
    Всі що можуть бути
    Недостатки:
    Нарікань немає
  • Єва Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Подобається точність трекінгу фізичної активності, супер варіант за цю ціну

Достоинства:
    Плавний дисплей і якісний функціонал
  • Ангеліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoMart. Цвет корпуса: Black

Придбала цей годинник на подарунок, кілька дніів тому і вже можу сказати що він виправдав очікування. Виглядає стильно, екран яскравий

Достоинства:
    Все добре працює
  • Лілія Л***

Тримає заряд довго, рекомендую

Достоинства:
    Гарно працює екран
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Justdoit. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Black-Orange

Чудовий годинник за свою ціну.

• Лариса
    Продавец: Justdoit. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Blue-White

Годинник доволі непоганий, але довелось повернути через слабку вібрацію повідомлень (для мене основна функція це отримання повідомлень).
    Дякую продавцеві за просте та оперативне повернення

Достоинства:
    Плавна робота інтерфейсу, стабільний зв'язок з смартфоном, яскравий дисплей, магнітний ремінець
    Недостатки:
    Слабка вібрація