Отзывы покупателей о Гарнитура Bluetooth New Bee LC-B45 Gold + чехол гарантия 1 год ★ B45GLRU русская озвучка

Оценка пользователей 4.52/5
  • Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Замовив батьку для роботи, коли ти сантехнік та часто за кермом, маючи 2 телефони одразу дуже відволікає як за кермом так і при виконанні роботи. Перші враження позитивні, підключили з легкістю одразу до 2 телефонів Xiaomi, перевірили якість слуху та голосу, якість дуже вразила мого батька, він задоволений. Дякую розетці за швидку доставку до магазину за адресою, отримали в той же день замовлення. Та дякую магазину sMall

Достоинства:
    ціна, автономність, швидка зарядка, якісний звук та мікрофон, комплект
    Недостатки:
    Поки немає
  • Дмитрий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Замовлення доставлено в строк.За тиждень використання ніяких нарікань.Добре чутно як Вас, так і Вам.Кріалкння на вусі зручне,не заважає.Довговічність та якість виробу покаже час.

• Антон Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Товар не працюе, як повернути? Не працюе мікрофон!

Достоинства:
    Зовнішній вигляд!
    Недостатки:
    Мене не чують!
  • Сергій Є***

Працює без нарікань.

Достоинства:
    Усе
  • Анастасія К***

Все добре.

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

В принципе неплохая гарнитура.
    Но по непонятным причинам иногда собеседник очень плохо меня слышит.
    Тестировал через онлайн сервисы работу микрофона - всё в порядке. Так и не понял причину. До этого была простая и недорогая гарнитура - таких проблем не было.

Достоинства:
    Удобная гарнитура, надёжно сидит в ухе, есть дужка. Удобное управление.
    Недостатки:
    Иногда собеседник очень плохо слышит, и приходится отключать и продолжать разговор в обычном режиме. Это очень неудобно.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Гарнітура прийшла за три дні, все працює. Чоловік задоволений

Достоинства:
    Недовго чекати
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Гарна гарнітура,все відповідає характеристикам,чотовік дуже задоволенний,купляєм цю фірму не вперше

Достоинства:
    Гарна гарнітура
  • Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Все чудово, працює добре, комплектація супер

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Це моя 5 гарнітура цієї марки до цього брали с англійською озвучкою, тоб-то вся родина користується, чоловік, батько, зять, сестра та кум, все гаразд. Чоловіку брала вдруге бо загубив

Достоинства:
    Все відмінно
    Недостатки:
    Просто немає
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Швидко підключається, хороший мікрофон, співбесідник чує добре.

Недостатки:
    Не має
  • Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Дуже гарна гарнітура зі свої гроші.
    Чудова комплектація. Міцний захисний чохол та додаткові амбюшури.
    Якісні матеріали.
    Дуже тривалий режим роботи. В моєму випадку 3 дні інтенсивної експлуатації забезпечує.
    Якісний мікрофон.
    Нормальний шумодав.
    Якість звуку - середня, але прийнятна.
    Швидка зарядка.
    Розєм зарядки USB Type C.
    На морозі все добре.
    В експлуатації кілька місяців.
    Я задоволений.
    Дякую.

Достоинства:
    Якісний матеріал, доступна ціна
    Недостатки:
    Індикатор заряду
  • Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Чоловік навушниками дуже задоволений. Звук гарний, друга сторона чує теж дуже добре без всяких шумів так що товар дуже рекомендую. За місяць користування навушником не разу ще не заряджали, а користується він ним кожного дня

Недостатки:
    За місяць користування не знайшли
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Дуже удобна гарнітура не пошкодував що купив імено її дуже сподобалося рекомендую

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Це вже третя гарнітура цієї марки, що я купую. Вперше купила на подарунок сину досить давно, коли загубив, знову зробила замовлення. А зараз взяла і собі. Якість гарно, заряд тримає кілька днів. Продавець товар відправив швидко. Нарікань немає ніяких. До того ж і гарна скидка. Тож рекомендую.

Достоинства:
    Все задовільняє.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Ярослав Д***

Опис відповідає дійсності.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Купував для людини, що постійно за кермом. Якістю задоволений, звук хороший, комплектація гарна.

• Александр Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Все пришло вчасно, все працює.

• Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Гарний звук, мене добре, розбірливо чутно. Добре тримає заряд. Вистачає на 5÷6 днів активного користування.

• Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Комплектация - великолепно (обширный набор заушин и вкладышей для разных конфигураций ушей и привычек).
    Шумодав - вполне приемлемо.
    Громкость - хорошо.
    Время работы - отлично (по сравнению с Plantronics Explorer 50, автономность 30-35 дней, против 6-8 дней у Plantronics, при идентичных условиях эксплуатации)
    Сопряжение - с Samsung и Xiaomi вопросов не возникало.

Индикация заряда - отвратительно (1-2 дня - 100%, ~2 недели - 80%, ~2 недели - 60%, 2-3 часа - 40%-20%-отключение). Предупреждение о низком заряде, за 1-2 часа до окончательного разряда. Проверено на нескольких гарнитурах, которые находятся в эксплуатации - все ведут себя одинаково. (Это уже через несколько полных циклов заряд/разряд, в начале эксплуатации диапазон "40%-20%-отключение" занимал меньше 1 часа)

Общая оценка - рекомендовано. С учётом цены - очень рекомендовано.

Достоинства:
    всё остальное
    Недостатки:
    Индикация заряда
  • Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Купувала гарнітуру для чоловіка, так як робота постійно за кермом. Якістю задоволені, звук при спілкуванні відмінний

• Копко М***

Все чудово в гарнітурі.
    Чутно гарно, постороніх шумів не має.
    Хто вагається придбати - на то не має причин .
    Заряд тримає 4-5 днів

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Шукав гарнітуру щоб був гучний динамік. Бо часто на будівництві (а там шумно). Ця гарнітура з цим справилася ідеально. Купив другу, щоб був запас (бо дуже багато розмовляв по телефону)

Достоинства:
    Нормальна гучність звуку
  • Петро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Все понравилось, заказывал 3 шт для работы в офисе. Пользуемся чуть меньше года, никаких проблем)

• Дмитрий М***

Хорошая фурнитура. Звук отличный. Заряд держит хорошо. Я доволен покупкой

• AndruFes
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Відмінна гарнітура, використовував більше 12 годин у режимі музика-дзвінки, батарею тримаєдобре, у вусі сидить комфортно, навіть при активних рухах тіла, можна поставити "вухо" для додаткової фіксації, але без нього зручніше, і можна швидко змінити вухо якщо відчув дискомфорт. Звук добрий, мікрофон теж чутно на 4+ в обидві сторони. Рекомендую!

Достоинства:
    комфорт, батарея, звук, мікрофон
    Недостатки:
    відсутні
  • Аскольд К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Хороший звук и достаточно долго держит заряд. Комфортная посадка в ухе. В целом, отличная гарнитура за свои деньги. Спасибо.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Хороший девайс за свою цену.

Достоинства:
    Нравится всё
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • Продавец  sMall

Дякуємо, користуйтесь із задоволенням.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Кріплення для вуха жорске при тривалому використанні (від 1години) дуже надавлює та натирає над вухом. А так працює

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Кріплення жорстке
    • Продавец  sMall

Дякуємо за ваш відгук, Юрію! Радий чути, що гарнітура працює і виконує свої функції. Дякуємо також за ваші зауваження щодо кріплення для вуха — ми передамо їх команді для розгляду та можливого покращення майбутніх моделей. Ваші детальні відгуки дуже цінні, вони допомагають нам робити наші продукти більш комфортними та зручними для всіх користувачів. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Все добре. Інколи мене не дуже добре чутно співрозмовнику. Але загалом непогано

• Сергей Е***

Покупкой доволен

Достоинства:
    Нормальный звук, великолепный аккумулятор
    Недостатки:
    Зачем-то в Розетке снимают пластиковую упаковку и вскрывают коробку. Без верхней упаковки купить для подарка как-то неприлично
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Поки працюют акамулятор держе шикарно але інколи якби звук притухае сам по собі на якийсь час стає погано чути потім знову добре чути, а так впринципі функцію виконують.

Недостатки:
    Поки невиявив
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Придбала 08.02.2025 року перші 3-4 місяці все чудово 100%, а потім почались скарги що мене погано чути, а звук що навколо мене добре всі чують...

Достоинства:
    Зручне кріплення можна легко однією рукою переставити в інше вухо.Можна вимкнути мікрофон на гарнітурі і назад увімкнути.Чудовий динамік
    Недостатки:
    Звуки що навколо мене майже не поглинає. Слабкий мікрофон.
  • Георгий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Удобное крепление, Блютуз из последних версий (5)- отлично сопрягается с устройствами и держит соединение, удобный чехол для хранения, русская озвучка (жаль, что нет украинской прошивки). Недостатки- гораздо тише, чем "Jabra". Мне не хватает громкости. Возможно брак. Буду проверять.

Достоинства:
    Не дорогая, удобная, хорошо держит соединение.
    Недостатки:
    Тихая.
  • Никитенко В***

Гарна якість. Працюють добре. Рекомендую

Достоинства:
    Гарна якість. Працюють чудово. Рекомендую
  • Юлія М***