- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Купую вже не вперше! Засіб просто супер! Єдине що реально вирішило питання мурах, про всяк випадок взяв другий раз для профілактики! Реально рекомендую
- Достоинства:
- Мурахи пропали
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Добре працює
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Мурахи обходять стороною
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
полная фигня , вообще не работает средство , за 2 неделю использования я и наливал жидкость на тропинках мурашей и возле источника пизи наливал , эффекта 0 , просто собираются кучей едят и уходят спасибо шо помогли разнообразить рацион мурах) , проходит неделя мурашей сколько было столько и осталось, я даже спецом заморочился проследил за мурашами где у них колония была , налил рядом и поставил это чудо маркетинга , они покушали , через 3 дня как колония жила так и живет , канеш было бы не так обидно если бы средство не стоило под 300 грн (если с доставкой считать )
- Достоинства:
- нету
- Продавец DezEX
Вітаємо. Менеджер не зміг дозвонитись для консультаціїї. Причин може бути декілька, в залежності від ситуаціїї з мурахами. Велика колонія - 1 станціїї не досить, потрібно більше, або комбінувати засоби. Мурахи, яко їх багато - досить складно позбутись 1 стацією. У кожного ситуація індивідуальна , тому і підхід потрібен індивідуальний. Були випадки, коли у покупців привала боротьба до 6 місяців, саме цим засобом. І все в кінечному результаті завершилось успіхом.
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Купувала на роботу, бо в один момент зʼявився натовп мурах. Замовила 2 штуки, прийшло все дуже швидко. Читаю негативні відгуки і не розумію, чому у вас не працює. Тому вирішила написати, як саме робила я. Зрізала кінчик упаковки, кілька крапель доріжкою накапала там де їх було більше всього, поставила цю приманку і трошки вилила з неї цієї рідини. Власне все, мурахи цією доріжкою з крапель йшли табуном до коробочки з приманкою, залазили в неї і там і залишались. Через добу мурах вже не було.
- Продавец DezEX
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Ви все правильно зробили, але не завжди мурахи залишаються в приманці, також, вони засіб несуть до гнізда. Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Інтернет магазин DezEx
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Поставил ловушку в том месте, где обычно ползали муравьи. Когда ставил не было ни одного. Проверил через полчаса уже было штук 10. Через пару часов их очень много собралось. Посмотрю, что будет утром.
- Достоинства:
- Сразу привлекло муравьев.
- Недостатки:
- Надеюсь поможет избавиться от них
- Продавец DezEX
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Інтернет магазин DezEx
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Зовсім не працює!!!!
- Продавец DezEX
Вітаємо. Опишіть свою ситуацію. Ви купували 1 пастку лише, цього може бути за мало.
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Єдиний, що допоміг. Перепробували купу інших і ніякого ефекту не було.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Не працює. Не рекомендую
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Два роки проживаю в квартирі на 3-ому поверху.Звідкись взялись маленькі коричневі мурахи,але на цей засіб взагалі не реагували.Допоміг китайський порошок
- Галина С***
Доброго дня. Маю таку ж проблему. Який саме порошок вам допоміг?
- Іван Є***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Засіб абсолютно не цікавий мурахам. Стоїть прямо на їх шляху, проходять повз, ідуть далі по своїх справах. Не можу стверджувати, що це підробка, пакування виглядає нормально, але заявленого ефекту 0%.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Цей засіб не працює від слова Взагалі. Просто викачка грошей. Ні короткотерміново, ні довготерміново. Мурахи поселились в квартирі більше року тому. Перепробувала купу різних препаратів, ніякого ефекту. Купила декілька таких саше, щоб поставити в різних місцях, на доріжках мурах. Толку від препарату нуль! Не рекомендую нікому!
- Достоинства:
- повна туфта
- Недостатки:
- не працює
- Продавец DezEX
Вітаємо. Якщо ви травили усім підряд з ринку, то у мурах зявилось звикання до діючої речовини засобу, яке у нас придбали. Вам потрібен засіб, який виготовлений на іншій діючій речовині. Ви мурах занадто загартували до отрути і це не добре. Вивести буде дуже важко.
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Мурахи зникли за тиждень.
- Достоинства:
- Ефективний
- Недостатки:
- нема
- Продавец DezEX
Дякуємо за Ваш відгук . Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Магазин DezEx
- Олександра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Це кращий засіб від мурах. Дуже намучилась, коли в квартирі завелись мурашки, перепробувала різні пастки та приманки подешевше, але не допомогло нічого. Вирішила ризикнути і купити цей засіб і не пошкодувала. Мурашки зникли буквально за 2 дні. Тому дуже рекомендую
- Достоинства:
- Швидко працює, мурашки зникли за 2 дні
- Недостатки:
- Немає інструкції, але можна знайти в інтернеті, там все дуже просто
- Продавец DezEX
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Гарна штука. Щоб вивести повністю мурах мені знадобилось 3 упаковки. Результат видно вже на 3й день.
- Гончар Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Супер засіб, до нього багато інших спробували, але саме Terro Liquid Ant Killer допоміг. Перестали приходити нові мурашки, протягом двох днів взагалі зникли
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
У перші два дні не думали, що засіб особливо працює, але через днів 6 мурахи пропали і не з'явилися через місяць. Хороший засіб, просто залиште поруч із місцем, звідки ви впевнені, що вилазять мурахи, і дайте йому час. Рекомендую
- Степан А***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Доречі, поки працює, давайте зробимо Вас рекламу)) якщо вас це цікавить пишіть мені
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Купила три стіки, начитавшись позитивних відгуків. Витратила близько 700 грн!!! Поставила, як вказано в описі. Мурахам на ті стіки по барабану. Не їдять вони цю рідину. Якщо капнути трохи рідини на їх проптану доріжку - просто обходять капку стороною. Пройшов тиждень після того, як поставила стіки, відразу три в різних кутках- мурахи як були, так і є, не зменшились в кількості взагалі! Рідину вони не їдять, стіки обходять стороною. Не подохли і не зникли. Препарат - гроші на вітер! Дуже шкода витрачених коштів :(
- Достоинства:
- Препарат не працює! Гроші на вітер :(
- Недостатки:
- Не працює від слова взагалі
- Продавец DezEX
Вітаємо. Проконсультували в телефонному режимі. В вашій ситуації швидкого результату не буде. Тому будь ласка очікуйте результату, який може зайняти до декількох місяців. Дякуємо за звернення.
- Ирина Я***
Я так розумію, що позитивні відгуки тут накручені продавцем! Прокольтувала дівчина , сказала що перетелефонує через три тижні, і потім через півроку. Ніхто більше не дзвонив. Препарат не працює! Це просто гроші на вітер. Від олівця з ринку за 70 грн толку і то більше, мурахи обходять помальоване стороною. А на цю рідину їм взагалі пофіг.
- Продавец DezEX
- АнжелаОтзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Стикнулися з нашестям маленьких мурах, так званих фараонів. Поставили станції 2 шт., в перший вечір мурахи їх обходили стороною, але наступного вечора в приманці було їх біля 20, вилазячі з приманки мурахи були дуже не рухливі. А на наступний день взагалі їх видно не було.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Після одного тижня використання, мурахи зникли.
- Ирина Я***
Не правда! В мене не зникли взагалі!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Після рибалки завелись мурахи в автомобілі, поклав під сидіння на картонку і за тиждень мурашки зникли.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Ми поставили цей засіб, і незабаром мурахи збіралися навколо нього. Довелося поставити другу станцію, але мурахи потім зникли. Задовільнений продуктом! Тільки не зовсім зрозуміло, як відкрити тару. Довелося трохи різати пластмасс по своєму.
- Достоинства:
- Дієвий!
- Недостатки:
- Не зовсім зрозуміло, як відкрити станцію
- Продавец DezEX
Дякуємо за відгук. Як відкривати вказано на пʼятому фото в оголошенні.
- Гондорчин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Результат не однозначний: по-перше, не бачив великого скупчення мурах біля приманки. По-друге, кількість мурах спочатку зменшилась, але з часом збільшилась. По-третє, гель, який витікав на підлогу, згодом став настільки густим, що його не можна було відчистити.
- Продавец DezEX
Добрий день. Мурахи не виводяться так швидко, як хотілось би. На це можуть піти місяці, особливо, якщо велика колонія. Тому не поспішайте з висновками і продовжуйте їх годувати.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Поставив на тропу мурах, спочатку було скупчення за кілька днів зникли.
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Використовуються відразу весь
- Продавец DezEX
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Використала дві приманки. Багато мурах харчувались, помирали в цій речовині, але вони нікуди не поділись. Як були мурахи, так і залишились. Зробила висновок, що засіб приваблює мурах, але не знищує колонію.. Принаймні "моїх" мурах, нажаль.
- Продавец DezEX
Добрий день. Рекомендуємо залишити приманку і не спішити з висновками, тому що, колонія у вас велика. Продовжуйте їх годувати. Результат може зайняти до 6-9 міс.
І на моїх не подіяв!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Мурахів менше з кожним днем. Дієвий
- Достоинства:
- Реально діє
- Недостатки:
- нема
- Продавец DezEX
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Багато мурашок лізло до котячого корму.
За два дні всі збіглись на цей засіб, наїлись і лишилось тільки їх прибрати.- Достоинства:
- Дієвий.
- Недостатки:
- Думав мурашки будуть залазити, як у пастку, але мабуть не зручно.
- Продавец DezEX
- Иван А***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Вітаю! Придбав цю цікаву річ, тільки залишив каплю одразу всі мурахи котрі йшли на кошачі миски, всі почали смаковати ці дива краплі, і так по розливав по деяким місцям, на наступний день вже нікого не було, аж якось не звично стало, тут рік живеш з мурашками, і опа, нема
Дуже класна річ
Але пройшло десь місяць і вони знову з'явились, звичайно не в такій кількості, але все ж таки повернулись, так в мене щє з минулого разу залишилась та жижа, та я на їх шлях вилив остатки, деякі мурахи смакують, а деякі ігнорують, може вже вивітрилась жижа.
Подивлюсь якщо зникнуть, то норм, а якщо ні то буду замовляти щє!
Дуже дякую, та раджу!- Достоинства:
- Корисна, працююча жижа
- Недостатки:
- Чомусь не на завжди позбувся
- Продавец DezEX
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Ни какого результата! Прошла ночь и ни одного муравья не в ловушке не возле неё. Сижу наблюдаю уже 10 мин), муравьи обходят ловушку и капельки из неё как обычное препятствие на пути. Она их не приманивает. Зато миска с кошачьим кормом рядом кишит муравьями.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец DezEX
Добрый день. Если Ваши муравьи, взращивались на кошачьем корме, то это нормально. Убирайте кошачий корм.
Станцию поставьте так, чтобы из нее вылилась маленькая капля.
Ставить надо поближе к месту обитания колонии. Там где проходят их тропы.
- Голощепова А***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Эффект с первых суток, муравьев стало значительно меньше. Дома есть коты, и это средство вообще никак их не интересует, думаю что для владельцев животных это очень важно.
- Достоинства:
- Очень удобное в использовании.
- Продавец DezEX
Дякуємо за відгук. Раді допомогти. Звертайтеся за оригінальним товаром в інтернет-магазин DezЕx
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Реально працює, за 3-4 год після на нанесення рідини на доріжці де бігали муравлів їх просто не стало)
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Великолепное средство! Через день все муравьи полностью пали братской могилой!
- Достоинства:
- Работает быстро и качественно
- Продавец DezEX
Благодарим за отзыв. Рады помочь. Обращайтесь за оригинальным товаром в интернет магазин DezЕx.
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Купила от рыжих муравьев. Как меня проконсультировали, то эти станции лучше использовать возле гнезда с муравьями. Если оно видно, если нет, то лучше брать бутылочку. Взяла и то и другое. Результат есть. Муравьёв значительно меньше стало. Ещё кормлю.
- Достоинства:
- Стало меньше
- Продавец DezEX
Благодарим за отзыв. Обращайтесь за оригинальным товаром в интернет магазин DezЕx.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Штука просто чумовая, купил пару штук для кухни и ванной.
Мурашек собралась за пару часов тьма. наверно сползлись все, что есть в доме.
Жрали эту фигню пару суток, некоторые дохли сразу. Некоторые убегали.
все. с тех пор мурашек нет и не видно.- Достоинства:
- Избавило от мурашек
- Продавец DezEX
Благодарим за Ваш отзыв. Обращайтесь за оригинальным товаром в интернет магазин DezЕx.
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1
Фараонові мурахи поки що ігнорують цей засіб - обходять стороною навіть якщо на стежку вилити