Отзывы покупателей о Микрофон студийный конденсаторный на стойке, универсальный настольный микрофон с ветрозащитой и поп-фильтром для записи вокала и голоса, подкастов, стримов, YouTube, радио Черный, M-800U
- Мирослава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Мікрофон чудовий, повністю задоволені покупкою, гарний звук, легкий у збиранні і використані.
- Недостатки:
- Поки не помітили.
- Продавец UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що мікрофон сподобався якістю звуку та зручністю використання. Бажаємо приємного користування!
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Повинен був приїхати DM-800, Приїхав M-800U який навіть ШІ не може роспізнати, поп-фільтр весь пом'яканий
- Достоинства:
- Хоть щось приїхало
- Продавец UA National Group
Дякуємо вам за відгук! DM-800 - це внутрішній артикул товарної позиції в нашій CRM-системі, а M-800U - маркування моделі мікрофона від виробника. Вам було відправлено товар, який відповідає фото, опису та комплектації в картці: мікрофон на стійці з вітрозахистом і поп-фільтром.
Щоб у майбутньому уникнути подібної плутанини між внутрішнім артикулом і маркуванням виробника, ми прийняли рішення змінити внутрішній артикул у CRM-системі та зробити його таким самим, як модель мікрофона, зазначена на упаковці.
Щодо поп-фільтра: він міг деформуватися під час транспортування або зберігання в упаковці. Такі елементи часто відновлюють форму після розпакування.
- Олег Е***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
слава розетке
- Достоинства:
- ДискорднаЯ братва довольна
- Недостатки:
- Если не миллионер , бери эту модель
- Продавец UA National Group
Дякуємо вам за відгук!
- Дар'я А***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
- Достоинства:
- 1. Непоганий звук; 2. Легке кріплення; 3. Гарна ціна; 4. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Mast Ukraine
Щиро дякуємо вам за відгук, приємно знати що ви лишились задоволені товаром і сервісом!
- Дар'я А***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group
Дякую за оперативність, чудовий давайс. Побачимо, як буде у подальшому використанні.
- Достоинства:
- Швидка доставка, за свої гроші хороший інструмент для повсякденного користування
- Продавец Mast Ukraine
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишились задоволені сервісом і що мікрофон добре підійшов для щоденного користування.