- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
покупкою задоволені, дякуємо
- Недостатки:
- не знайшли
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка коштує своїх грошей
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Мобіль дуже сподобався малюку
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Мало мелодій, явно не 100 як вказано в описі, максимум 20, та ще й серед яких мелодії з не зрозумілих пісень, звуків ніяких немає, зовсім не відповідає опису і ціні
- Достоинства:
- Ніяких
- Продавец FlamesShop
Менеджер підказав як перемикати мелодії та звуки, ви можете порахувати і впевнитись в їх кількості. Також якщо ви не в повній мірі задоволені товаром ви можете зробити повернення , але відмовились . Тож ми можемо стверджувати , що карусель все ж таки вас влаштовую. Для додаткової консультації ви можете звернутися повторно до менеджера. Багато наших клієнтів високо оцінили якість товару та наше обслуговування.
- Георгий О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
В жизни лучше чем на фото,качество материала хорошее )
Все работает отлично- Достоинства:
- Качество деталей
- Недостатки:
- Нема таких
- Владислава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Дуже крута річ. Дитині подобається мобіль. Є регулювання гучності, для мене це важливо було.
- Достоинства:
- Гарний функціонал, якісний матеріал
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Владислава. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Александра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Товар відповідає опису, музика спокійна, багато мелодій, гарний сам мобіль. Мені сподобався, коробка подарункова.
- Достоинства:
- Музика спокійна і багато мелодій
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Олександра. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Іграшка яскрава, дитині подобається. Можна регулювати гучність музики, що є перевагою.
- Достоинства:
- Регулювання гучності
Яскрава - Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Дар'я. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Александра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Рекомендую, ну дуже гарна та цікава карусель. Малюку дуже цікаво було, добре, що є регулювання гучності. Доставка дуже швидка
- Достоинства:
- Є регулювання гучності
- Недостатки:
- Не знайшла
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop
Карусель дуже гарна, багато функцій та мелодій, кріпить надійно, можу рекомендувати. Доставка швидка та сама коробка подарункова.
- Достоинства:
- Багато функцій та мелодій
- Продавец FlamesShop
Ми раді, що вам сподобався наш товар - карусель мобіль, та ви високо оцінили якість. Ваш досвід користування дуже корисний та допоможе покупцям зробити правильний вибір .