Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мобиль на кроватку единорожка, детская каусель для новорожденных малышей мобили 2в1 100 мелодий, колыбельные и звуки (HE0311)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Володимир З***

покупкою задоволені, дякуємо

Недостатки:
    не знайшли
  • Яніна П***

Іграшка коштує своїх грошей

• Наталя К***

Мобіль дуже сподобався малюку

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Мало мелодій, явно не 100 як вказано в описі, максимум 20, та ще й серед яких мелодії з не зрозумілих пісень, звуків ніяких немає, зовсім не відповідає опису і ціні

Достоинства:
    Ніяких
    • Продавец  FlamesShop

Менеджер підказав як перемикати мелодії та звуки, ви можете порахувати і впевнитись в їх кількості. Також якщо ви не в повній мірі задоволені товаром ви можете зробити повернення , але відмовились . Тож ми можемо стверджувати , що карусель все ж таки вас влаштовую. Для додаткової консультації ви можете звернутися повторно до менеджера. Багато наших клієнтів високо оцінили якість товару та наше обслуговування.

• Георгий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

В жизни лучше чем на фото,качество материала хорошее )
    Все работает отлично

Достоинства:
    Качество деталей
    Недостатки:
    Нема таких
  • Владислава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Дуже крута річ. Дитині подобається мобіль. Є регулювання гучності, для мене це важливо було.

Достоинства:
    Гарний функціонал, якісний матеріал
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Владислава. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Александра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Товар відповідає опису, музика спокійна, багато мелодій, гарний сам мобіль. Мені сподобався, коробка подарункова.

Достоинства:
    Музика спокійна і багато мелодій
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Олександра. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Іграшка яскрава, дитині подобається. Можна регулювати гучність музики, що є перевагою.

Достоинства:
    Регулювання гучності
    Яскрава
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня. Дар'я. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Александра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Рекомендую, ну дуже гарна та цікава карусель. Малюку дуже цікаво було, добре, що є регулювання гучності. Доставка дуже швидка

Достоинства:
    Є регулювання гучності
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Виталий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop

Карусель дуже гарна, багато функцій та мелодій, кріпить надійно, можу рекомендувати. Доставка швидка та сама коробка подарункова.

Достоинства:
    Багато функцій та мелодій
    • Продавец  FlamesShop

Ми раді, що вам сподобався наш товар - карусель мобіль, та ви високо оцінили якість. Ваш досвід користування дуже корисний та допоможе покупцям зробити правильний вибір .