Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Металлоискатель Minelab Equinox 900

Оценка пользователей 2.67/5
  • Олексій К***

Прилад супер. До цього багато років користувався Equinox 800. 900-й легше та ергономічніше. Розширена дискримінація теж корисна. Решту покращень покаже час. Фото першого тестового виходу додаю.

Достоинства:
    Топовий прилад від Minelab. Ергономічніший ніж 800-й. Працює стабільно.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
  • Олександр Д***

Отримав металошукач,хрипить динамік і незрозумілі пятна на екрані.1000$ за що????

• ОЛЕКСАНДР А***

Треба було терміново. Товар прислали во время. Но не робочий. Тепер головняк. Треба кудись відправлять а время вже нема. Ніколи не звяжусь с розеткой.

• Борис К***

Класний апарат рекомендую

Достоинства:
    Можна брати оплата частинами
    • Сергій

Які ж там оплати частинами, 3 оплати??

• Сергей Л***

На все реагує на чорний метал як на всі цвітні, гарет 250 був результативнішим, а також ХР ОРХ 28х35,
    На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую, дуже розчарований в металошукачі, також коробка таке відчуття як будто пройшла війну

Достоинства:
    На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую
    Недостатки:
    На розетці мабуть Китай підсовують не рекомендую
    • Санек П***

Ну ты и сказал такого реально не может быть,зачем покупать профи если нет понятия ,работайте на аське

• Андрій Ц***

Ви дилетант просто. Розетка працює від офіційного постачальника ДАС. Серійні номери бються на офіційність і оригінальність по їх сайту. Крім того не існує китайських підробок на майнлаб, окрім старих терок. Перед тим як писати відгук подібний - ви б хоча б трохи поцікавились питанням. Інформативності від подібних відгуків - нуль

• Геннадий Б***
    Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Штанга, ціна
  • Олександр Б***
    Продавец: Rozetka

Пытался сегодня купить эквинокс 900,перечел деньги с карточки сняло,м нут 5 крутило жевало написало невозможно провести трснзакцию деньги вернули назад,без проблем на другом сайте купил,но резетка как всегдп в соем репертуаре купил аэрогриль нету печати и не подписана гарантийка,больше не буду связыватся с розеткой

Достоинства:
    Как металик крутой
    Недостатки:
    Нету
    • Андрій Л***

ссылкапро гарантійний талон