- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Склад цього корму чудовий, високий вміст клітковини, який довго шукала під здоров'я мого улюбленця
Алеее, киця відмовилася його їсти зовсім, хоча:
- вона гарно їсть якісні корма без смакових добавок і т.д.
- Обожнює тунець
- одразу спробувала, і тиждень більш менш його їла, потім перестала
- проблем з апетитом немає
Можливо корм відсирів, бо сама упаковка не закривається щільно (може його в якийсь контейнер потрібно пересипати, не знаю), або приїхав неякісний, а може картопля яка є в складі не зайшла- Достоинства:
- Склад
- Недостатки:
- Упаковка, киця не їсть навіть дуже голодна
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кішці корм дуже подобається. Ним тварина дійсно насичується, якщо порівнювати з Royal Canine. Ще класний цієї ж фірми з качкою)
- Достоинства:
- Чудово насичує
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Чудовий корм!
Перейшли на нього з Акани, порода британська срібна шиншила, їсть з великим запахом! - Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Кот корм даже отказался есть! А если и ел немного была рвота !
Думали кот заболел, отвезли к ветеринару оказывается это просто корм залипушный!! Спасибо Розетка за такое качество.
К слову взяли у ветерана другой корм Monge ,ранее который брали на Розетке тоже , так он оказался внутри даже другого цвета и гранулы меньше ..
Вопрос зачем за такие деньги продавать пустышки .. - Николай Н***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Много тунца и это
Цена дороговато, но в целом пока терпимо - Сергей Б***Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг
Мій кіт обожнює рибу, годую таким вже пів року, коту не приївся. Раніше годував кормом акана та грандоф, але знайшов фаворита.
- Достоинства:
- Беззерновий, сподобався склад та ціна