Отзывы покупателей о Беспроводной караоке микрофон WSTER WS-858 Bluetooth USB AUX FM

Оценка пользователей 2.86/5
на основе 231 отзыв
  • Діана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pruzhynchik. Цвет: Розовый

Чудовий

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Розовый

Микрофон отличный, розового не было вналичи так продавец созвонился и предложил золотой, нам подошло.

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Пока нет, ещё не пользовались.
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Черный

Караоке непоганий але мені щось не зашло.

Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Розовый

Не заряджається, прийшов іншого кольору(

Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Розовый

Замовляли рожевий прийшов золотий. Не заряджається

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Цвет: Золотой

Проробив 5 хвилин і все, на зарядці простояв 12 годин, і життя не подавав мікрофон. В ремонті замінили акумулятор, той що стояв в мікрофоні акумулятор, сказали що він мотлох. Новий акумулятор і робота вийшло ще на 250 грн.

Достоинства:
    Після ремонту працює.
    Недостатки:
    Акумулятор в мікрофоні мотлох.
  • Четверіков В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Замовляли розовий , продавець швидко передзвонив, сказав , що є золотий . Приїхав без вм'ятин алє ж із парою царпин на руків'ї. Акумулятор сідає дуже швидко . Не рекомендую до покупки

Недостатки:
    Через 10 хвилин сідає акумулятор
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Розовый

Приїхав не той колір. Мікрофон не працює, працює тільки як колонка. В коробці ні якоїсь плівки, ні проводів. Коробка побита, ніби дістали з одного місця.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сервіс жахливий
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Черный

Спочатку я думала, що така проблема тільки в мене, але почитавши коментарі бачу що сам продавець надсилає нечкісний товар, замовляла декілька позицій і забрала на почті, вдома бачу, що зламаний, телефонувати хм, пишіть в підтримку, пітримка звертайтесь до нової пошти, але як декільком людям надходить зламанний товар, у всіх винна нп

Достоинства:
    Недостатки:
    Не той колір, зламана, не має компромісу
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Розовый

Замовляли рожевий прийшов золотий та щей трохи побитий. Якість погана, але так як я брала для дитини то підійде а якщо вам для себе чи на подарунок не рекомендую.

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Маріна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Черный

замовляли чорний колір, але надіслали золотий. матеріал неякісний, відчуття ніби от-от розвалиться в руках. незручно користуватись, треба кричати, щоб мікрофон спрацював. єдина перевага це можливість підключитись до іншого пристрою і програвати з мікрофону музику

Достоинства:
    блютуз
    Недостатки:
    не той колір, поганий звук, незручно користуватись, погана якість пластику
  • Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Замість рожевого - прислали золотистий.
    Також, прийшов із побитим корпусом

• Леонід Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Черный

працює тільки 10 хвилин, не заряджаеться більше, якщо полежить годину заряджений то вкдючити неможливо

Розетка ніякої відповідальності за товар не несе взагалі, повний ігнор
    Не рекомендую купувати щось через Розетку у інших продавців

• Євгенія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Черный

Замовляли чорний прислали срібний, звук дуже поганий, потрібно орати в цей мікрофон, щоб хоч що небудь було чутно, добре що хоть ввімкнувся

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Золотой

Замовляв один золотистий, інший чорний - прислали два золотистих. Привіз додому , поставив на зарядку із вечора до ранку, світлодіод як світився , червоним так і світиться, таке відчуття , що ніякого відключення по закінченню зарядки не має, або заряд розраховано на більш потужні акумулятори, які заявлені у описі на товар 1800мАг, а насправді запаяні маленькі 800мАг. Якщо довго будуть заряджатись , то можливий перезаряд акумулятора і відповідно зниження сроку експлуатації. От получається чергова китайська лотарея.

Достоинства:
    ціна відповідає якості.
    Недостатки:
    акумулятор
  • Шевченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Черный

Приємно вразила швидкість оброблення замовлення та відправки товару. Буквально на наступний день він вже був у мене на відділенні нової пошти.
    На всякий випадок передивився перед тим як його забрати на відділенні, але якість виробу була хороша, стан новий. Єдиний мінус, що відправили не той колір, але він не суттєвий.

Достоинства:
    Дуже швидка доставка і безкоштовна, дешева ціна
    Недостатки:
    Отримали золотий мікрофон замість чорного
  • Дар'я У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Розовый

Весь прогнивший. Жахливий шкодую що не почитала відгуки перед тиммяк замовляти. Це жахіття

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Це жесть той мікрофон
  • Дар'я У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Розовый

Це знущання чи як? Я шкодую що оплачувала взагалі цю посилку інакше відмовилась. Мікрофон і не працює.
    Поставила на підзарядку і буду дивитись чи ще увімкнеться.

Недостатки:
    Мікрофон не справний відчуття що вже користувались
  • Каролина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Замовляли мікрофон рожевого кольору! Прислали золотого!

Достоинства:
    Недостатки:
    Зарядний пристрій не працює, мікрофон не заряджається!
  • Євгенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Замовляла рожевий, прийшов золотий, дуже брудний, пластик покритий корозією

Достоинства:
    Недостатки:
    Брудний
  • Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Замовляла рожевий, а відправили золотий.

Недостатки:
    Не той колір
  • Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Черный

Мікрофон не працює. Не заряджається.

Достоинства:
    Не відчули
    Недостатки:
    Не заряджається
    • Наталия Ш***

Проблему вірішено, дякую, мені повернули кошти

• Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Черный

Як мікрофон, то це не мікрофон, а іграшка. Зробив повернення.
    Сам інтернет-магазин заслуговує на найвищу оцінку.

• Юлия Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

НЕ раджу купувати товари у даного магазину
    Замовила мікрофон на дитяче день народження, забрала з розетки, дома не вмикався, думаю ок, поставлю на зарядку. Пройшла година нічого не змінилося, мікрофон так і не вмикається. Відкрила місце, де акумулятор, а він гарячющий та з нього витікає рідина, я просто в шоці, бо це небезпечно Звʼязалася з підтримкою, вони типу відповідають, але дуже тугі в комунікації. Думаю ладно, буває всяке, нехай зроблять обмін. За свій рахунок відправила мікрофон новою поштою. Посилка з обміном знову оплачую я)) І ось момент істини Вікриваю посилку, а там той самий мікрофон, який не працює, що я відправляла. Та потікша батарейка вставлена в мікрофон, яка ще більше протекла. Люди ну це капець! Магазин просто тримає покупців за дурнів. Такого трешака я ще не зустрічала і такого поганого відгуку, ще не писала))) Мені дуже не приємна ситуація.

Достоинства:
    Немає))))
    Недостатки:
    Дурять покупців
  • Лу
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Золотой

Класний мікрофон, за свою ціну взагалі топ, рекомендую

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Невключається батарейка ржава потікша це просто х***я повна.

• Андріана Б***

прийшов не робочий

Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

прийшов в незаклеєній брудній і розбухшій від часу коробці увесь запилений. погано зафіксований.
    Наліпка глянцева якась (вона тут для краси і підписів) криво наліплена — довелось підрізати, щоб шнур вставити.
    Усі мінуси просто за упакування і подачу, бо це на подарунок, а вона наче поюзане вже.(((

рожевого не було — погодилась на чорний.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    недбале упакування, низька якість
  • Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Черный

Полная х***я, качество звука ужасное, микрофон ужасный, зря потратила деньги, не покупайте китайская х***я

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Не функціонує.віддає тільки єхо і шипить

Достоинства:
    Недостатки:
    Не функціонує
  • Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Розовый

Гарний мікрофон колонка. Замовляла рожевий, повідомили мені що не має рожевого. Була згодна на інший колір. Все працює

• Вероника Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sansey. Цвет: Розовый

Замовила на поштомат мікрофон на подарунок дитині , з повною довірою до продавця , 2 рази телефонували для уточнення кольору , в результаті отримала не той колір , ще й з дефектом , дуже розчарована

• Маша Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Золотистый

крутий мікрофон

Достоинства:
    все класно
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Черный

Микрофон не работает

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Цвет: Черный

Спочатку не працював, але після довгої зарядки і чергового тесту нічого не змінилось, потім тільки побачив що ручка відкручується, а під нею акумулятор знаходиться, дістав його та поставив назад і все запрацювало, тому є іграшка для малечі, а інше то вже ньоюанси.

Але для тих хто думає що купує якісний мікрофон за такі грощі, то звук тихий, для дітей напевно нормально, а покричати під час застілля напевно варто розглянути більш якісний апарат. Тому беріть, рекомендую, але будьте готові до того, що потрібно буде провести трохи маніпуляцій.

Достоинства:
    Дешева іграшка для дитини
    Недостатки:
    Спочатку не працював
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Potter Story

Приїхав із вмʼятиною, пакування жахливе, обернуте у шматки картону, як попало!