- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Покупкою задоволені. Швидка доставка, все супер.
- Достоинства:
- Швидко
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Даже швидко відправили та дуже хороше качество
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Все відповідає опису. Мені дуже подобаються ігри про покемонів, і мати кейс для моєї консолі у цьому стилі - це дуже приємно. Тепер зможу брати її з собою будь-куди і грати у покемонів де завгодно.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Гарний чохол, твердий та зручний, саме те що треба щоб не пошкодити портативну консоль. В додаток гарний малюнок на чехлі, так як я фанат світу та ігор про Покемонів, то стиль і малюнок заслуговують на окрему відзнаку
- Достоинства:
- Твердий та зручний, стиль за який окремо лайк, швидка доставка
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Приємний на дотик, та красивий чохол. На дотик чохол дійсно твердий, що буде дуже корисно при транспортуванні.
- Достоинства:
- Приємний на дотик, красивий та добре зроблений
- Недостатки:
- нема
- Продавец Pristavkin Dim
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Приємний на дотик, та красивий чохол, який дуже вписався до мого свіча веврсії Pokemon Scarlet & Violet. На дотик чохол дійсно твердий, що буде дуже корисно при транспортуванні, та має естетичний вигляд.
- Достоинства:
- Приємний на дотик, красивий та добре зроблений
- Недостатки:
- нема
- Продавец Pristavkin Dim