Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Защитный силиконовый чехол Liverpool для геймпада Sony DualSense (PS5) + в подарок накладки на стики

Есть в наличии

5/5
Код :  488190879
  • Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Ідеально підходить для джойстика.

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Приємного мало. Вирізи не такі як на фото та й взагалі враження що чохол не під дуалсенс

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Погано облягає, кнопки тиснути не зручно а деякі він просто притискає, вирізи не відповідають заявленим
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня, щиро вибачаємось за цю прикру помилку, ймовірно на складі розетки переплутали модель геймпаду та вислали Вам чохол для ПС4 замість ПС5, дуже вибачаємось. Написали Вам в ПП для повернення Вам коштів за товар.

• Ирина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Син дуже задоволений чохлом - саме той колір, улюблена команда, а ще й наліпки круті! Дякуємо за якісний товар

• Володимир П***