Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Турник-брусья Настенный Iron 4 В 1 С Мягкими Ручками Черный Ne-tr-4b (322430)

Код:  488209474
Оценка пользователей 3.64/5
  • Марко Т***

Все супер

• Петраков И***

Решил я это собрать. Угловые части норм но к поперечинам косо приварены опорные пластины под болты. Кое-как в натяг выровняла плечи скрутил но теперь не вставляется турник так как там криво приварили паз-трубу. Не советую. Легче сварочный купить и самому такого искусства наваять.

Достоинства:
    Крепкий
    Недостатки:
    Кривой косой. Геометрия вышла из чата
  • Михайло Л***

Не дивлячись на всі недоліки турнік є турнік та підтягуватися можна

Достоинства:
    Спинка та підлокотники зроблено непогано
    Недостатки:
    Так собі зварили, трохи помилилися з розмірами фарба так собі
  • Василь М***

Отримав турнік. З вигляду все добре, ще не перевіряв. Досить важкий, нормально проварений.
    Передивляючись інші відгуки - у себе не побачив еспандерів, а так все добре. Тому тільки 4 зірки

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Думав будуть еспандери в комплекті.
  • Руслан І***

Турнік, якісний, мені сподобався. Гаки наче норм, я важу 88кг ні при підтягуванні ні при віджиманні не погнулись та не деформувались. Паралонові накладки, якщо їх намочити налазять без будь-яких проблем та надмірних зусиль. Зварні шви акуратні, пофарбовано все також гарно єдине що його десь мабуть стукнули та здерли трохи фарбу на перекладені, але це не проблема для мене.
    Почитав попередні відгуки... Перерив всю упаковку спандерів не знайшов))

Достоинства:
    Швидке опрацювання замовлення, окреме дякую! Класна річ!
    Недостатки:
    Якщо це можна вважати недоліком... то дійсно близько спинка, тут треба або отвори пересвердлити отвори, або вкоротити руки) Але це субєктивно
  • Александр К***

Отличный турник, приятный бонус эспандеры .

Достоинства:
    Качество функциональность

Дякуємо за відгук!

• Юрий

Забрал с отделения, привёз домой, разпаковал и обнаружил что мягкая спинка порезана (судя по характеру пореза) ножом (((
    Ставлю плохой отзыв!

Достоинства:
    Все хорошо, кроме брака
    Недостатки:
    Товар бракованный

• бебренятко

сварено всё вроде норм, при распаковке увидел какие-то 5 не понятных кружков)) распаковал и увидел 5 еспандеров разного веса, аж написал отзыв. приятный бонус) спасиба)

• Максим С***

Спинка занадто близько, при чому не має значення ваш зріст. Перевішав на 2 болти (тільки дальні) дискомфорту стало менше. Гачки брусів вигнулись з першого заскоку (90кг) , проте далі тримають надійно. Гачки турніках витримали десь 120 кг без деформації. Хто не розуміє - там різний вектор сили.

Достоинства:
    Дешево. Функції виконує.
    Недостатки:
    Спинка брусів (невдала конструкція). Сподівався побачити анкери для кріплення, хоча розумію, що це не та цінова категорія.

Здравствуйте. Анкеры не входят в комплект к турнику, клиент подбирает их индивидуально, в зависимости от того с какого материла стена.

• Михаил К***

Приехал без резиновых накладок на ручки, жаль анпакинг не заснял

Здравствуйте. Вы можете обратиться с вашей проблемой напрямую к производителю ТМ Newt через официальный сайт и мы решим эту проблему.

• Микита Б***

Купил, собрал. Ещё не повесил. Но эти накладки не натягиваются!!! Хоть раком хоть боком!! Весь пыльный, в некоторых местах поцарапанный.

Достоинства:
    Ещё не знаю
    Недостатки:
    Не надеваются мягкие ручки. Царапины
    • Олег

Одеваете одну сторону и ладонью постукиваете по торцу, такие накладки продаются в веломагазинах. И таким же образом одеваются на руль. Еще можете намочить мыльной водой.

• Юрій К***

#моєрозпакування

• Міша Ф***

Турнік класний, але крюки на турнік слабоваті (200 кг точно не витримають), на бруся нада якісь крепчі крюки, а то відразу вигнулись.
    І коли надіваєте грипси, то не забувайте їх мочити простою водою

Достоинства:
    компактний. удобний
    Недостатки:
    слабоваті крюки
    • Сергей Д***

А сколько ты весишь ?)

• Підварський С***

Ручки приварені криво, отвори не відцентровані, таке враження, що цей турник робив п'яний фізрук. Знав би що турник буде такий похабно зроблений, купив би зварювальний апарат і кілька труб, думаю в мене вийшло б не гірше.

• Міша Ф***

Таж сама ситуація. коли повішали на стіну, то всі крюки погнулись і тепер не знаю чи він кг 100 витримає, а не як в описі написано, що макс. вага 200кг.Короче повне розчарування.

Добрий день! На товар діє гарантія. Зверніться до виробника торгової марки NEWT через офіційний сайт для вирішення вашого питання! Дякуємо!

• Дмитро Д***

Только купил турник. Повесить еще не успели, но собрали. Выглядит очень качественно и цельно. Здорово что это не только турник но и брусья. С удовольствием начну готовится к лету)

Достоинства:
    Качество, функциональность
    Недостатки:
    Нету
  • Олексій Г***

Товар прийшов в розібраному вигляді явно не в заводській упаковці обмотаний харчовою плівкою та папіром... Збирали всією сім'єю по картинці з сайту... Ручки вдалося натягнути лише за допомогою рафінованого масла))) по іншому вони туди не лізуть та рвуться... Пофарбований та зварений відмінно, метал теж вроді крепкий. В комплекті 4 крюки зроблені швидкоруч. В роботу поки не перевіряв... Дюбелі для кріплення та інструкція зі збирання відсутні...

Достоинства:
    Фарбування, якість металу.
    Недостатки:
    Відсутність інструкції, дюбелів...
  • Марина Н***

Товара нет в наличии

• Евгений

Очень хороший товар!

Достоинства:
    Доволен
  • Павел
    Продавец: Rozetka

Очень слабое крепление!!! Если ваш вес больше 95кг - выбирайте другой турник! Крепление под весом начинает гнуться! Я не знаю про какие заявленные 200кг идёт речь.

Добрий день, все витримає, даємо на товар гарантію. Якщо у Вас щось погнулось чи щось несправне, зверніться до нас через офіційний сайт ТМ Newt - вирішемо Ваше питання. Дякую!

• Сергеи П***
    Продавец: Rozetka

В целом товар понравился но

Достоинства:
    Добротно сделан
    Недостатки:
    В комплектации нет инструкции по сборке, нет анкеров или кранштейнов для крепления турника к стене.

Добрый день!
      Инструкцию добавим в описание
      Вот по крепежам: дюбеля, анкера в комплект не входят, так как вид крепежа зависит от самой поверхности куда будет устанавливаться турник