Отзывы покупателей о Повербанк 30000 mah мощный павербанк для роутера powerbank с фонариком 22.5W power bank белый

Оценка пользователей 3.61/5
  • Юлія С***

Хороший павербанк

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас. Обіцяємо й надалі радувати швидким сервісом та якісними товарами.

• Журавлева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Відмінний повер. Дуже сподобався. Швидко заряджає, виглядає стильно.

• Дмитро Д***

Все норм

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Перестав заряджатись після 1.5 місяця неактивного використання.Використовувася лише для зарядки одного телефону.

Недостатки:
    Довго заряджається
  • Христина

Обдурюють людей ,на фото чітко видно що з 10000 виправлено на 20000
    Не рекомендую

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Павербанк не плохой .Светильник работает ,не хочется много писать ,но все соответствует описанию ,единственное что не уверена ,что там именно заявленные 20 000 ...возможно чуть меньше ,но зарядить телефон 3 раза без проблем .

Достоинства:
    Все работает
    Недостатки:
    Нет их
    • Продавец  Kangarox

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!

• Наталія К***

Рекомендую

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!

• Діна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Купувала на подарунок. Працює , але всередині упаковка була вся пошкоджена . Пластик , у який був вставлено павербанк розсипався . Було недуже приємно

Достоинства:
    Працює, ціна
    Недостатки:
    Розробка розсипалася
  • Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Швидкісна зарядка відсутня.Заряджає дужеее повільно.Зате розряд дається дуже швидко.

Достоинства:
    Не має
  • Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

І тут як то кажуть я офігів... Навіть 10к немає.

• коннов ю***

Плохой магазин,
    Товар не проверяют перед отправкой, присылают брак. (Прислали не рабочий power bank)
    Правда заменили но это очень неприятный момент когда тебе присылают нерабочее. Тем более если уже оплатил всё,и прождал 5 дней пока пришлют.

Достоинства:
    Заменили
    Недостатки:
    Присылают в не рабочем состоянии.
  • Катерина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Заряджає повільно, якщо заряджати планшет то тільки на нього і вистачає не до 40 процентів, не задоволенна.

Недостатки:
    Качество
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

За добу зарядився на 40 %. Повільно заряджається, навіть роутер не тягне.

Достоинства:
    Немає переваги
  • Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Дякую магазину за зворотній зв'язок у поверненні товару. Магазин надійний, але товар мені не підійшов, довелося повернути.

• Незнайомка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Заряду вистачило на два смартфони і то один не зародився повністю,написала продавцю,у відповідь тиша,повернення мабуть не можливе,за такі гроші купить таке г

Недостатки:
    Вистачає на один два заряди смартфона
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Дякую!Не думала що за таку ціну можна ще купити зараз такий гарний повербанк,цілий день без світла ,дуже виручає !

• Продавец  Kangarox

Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Стильний і практичний повербанк. Заряду вистачає надовго, працює стабільно, без перегріву. Хороший варіант за свою ціну

• Леся Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Чудовий повербанк — компактний, легкий і справді потужний. Заряду вистачає на кілька підзарядок, працює стабільно. Дуже корисна річ, особливо коли немає світла. Рекомендую!

• Григорий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Хороший повербанк, виручає у повсякденному користуванні. Швидко заряджає телефон, компактний і зручний брати з собою, покупкою задоволений.

• Абрамов О***

Заряджаеться дуже повільно.

Недостатки:
    Дуже повільна зарядка.
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

павер працює, тягне роутер - що є супер!

• Абрамов О***

На вашому фото 10000, на коробцы 20тыс. ???????

• Владлена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Я здивована, що на вихід лише usb старого зразка. tpc і мікро usb для зарядки самого павербанка. Дуже дивна застаріла модель
    Тобто враховуйте, що він підійде лише для роутера. Телефон не зарядиш.
    Але роутер тримає. І на тому ПАСІБА

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Немає потрібних розʼємів
  • Агата К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Користуюсь цим павербанком переважно в поїздках і на роботі, бо телефон з роутером постійно розряджаються, а тут заряд тримає довго і є швидка зарядка — дуже зручно. Ліхтарик теж іноді виручає в темряві, хоча світить не дуже яскраво. Корпус міцний, неслизький, загалом коштує своїх грошей і не підводить у найпотрібніший момент.

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Замовив цей повербанк — і дуже задоволений покупкою, зручно брати з собою. Швидке заряджання працює добре, індикатори чітко показують рівень батареї. Ціна відповідає якості. Рекомендую тим, хто багато часу проводить в дорозі чи на роботі!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Замовила павербанк, 2 шт. Він не заряджає телефон, лише підтримує наявний заряд, про швидку зарядку, як заявлено продавцем питання не стоїть від слова взагалі. Роутер теж не працює від цього павербанку. Працює лише гірлянда, при цьому заряд павербанку падає дуже швидко. Прошу повернути мені кошти, так як товар не належної якості!

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже слабкий
  • Інга Р***

Хороший павер. Взяли для живлення роутера. Працює довго. Дякуємо

• Продавец  Kangarox

Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас!

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Відправлен не той товар, який має бути. Було заявлено 20000, прислали 10000. Вимагаю повернення грошей!

Достоинства:
    Ніяких
    • Продавец  Kangarox

Добрий день! З Вами зв'яжеться наш менеджер.

• Єлизавета П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Отримала товар, якість гарна, заряд тримає довго, заряджає швидко, сам заряджається доволі довго, але це не є проблема, рекомендую, дуже бюджетний та якісний
    Замовляли 3 одиниці, всі працюють

Достоинства:
    Гарно тримає заряд, гарно заряджає

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Цей повербанк реально виручає, коли сідає телефон або роутер! Швидка зарядка і стильний корпус – все, що треба для активного дня, кайфую

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Юзаю цей павербанк щодня - заряджає швидко

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

все влаштовує - адекватна ціна, якісний повербанк, швидка доставка

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Швидку зарядку не підтримує, як заявлено в описі. Буду повертати

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Чудовий павербанк, рятує при відключеннях світла

• Єгор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Працює добре, швидка зарядка.

• Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Заказував чорний прийшов якийсь рожевий

• Олександр С***

Дуже добре!