Отзывы покупателей о Очки для плавания Onesize Renvo (2000003070336)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Костянтин В***

Все супер!

Дякуємо за відгук. Чудово, що окуляри Renvo Anda Pro Вам сподобались. Бажаємо щоб вони служили довго та приносили комфорт під час кожного використання.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Окуляри погані. Після 2 місяців плавання по 40 хв на тиждень перестали бути герметичними, постійно затікає вода(

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Погана якість

Дякуємо за відгук, шкода, що після певного часу використання окуляри перестали бути герметичними. При регулярних тренуваннях ущільнювачі та еластичні елементи можуть зношуватись швидше, особливо якщо вода в басейні жорстка або з високим вмістом хлору. Раніше подібного не траплялось і не зважаючи на те, що це перший подібний коментар- Ваше зауваження прийнято і ми будемо більш суворо відноситись до тесту моделей.

• Олексій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Треба витратити трохи часу для підгонки і тоді окуляри ідеально підходять

Достоинства:
    щільно прилягають до обличчя
    Недостатки:
    ще не виявив

Дякуємо за відгук. Так, іноді потрібно кілька хвилин, щоб правильно відрегулювати ремінці і тоді окуляри сідають як “влиті”. Бажаємо вам легких запливів і задоволення від кожного тренування!

• РУСЛАН Г***

Super

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного плавання!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Лягають гарно, воду не пропускають. Зручно регулюється резинка. Але всетаки трошки запотівають)

Достоинства:
    Зручна посадка, зручне регулювання, зовнішній вигляд

Дякуємо за відгук! Раді, що окуляри зручно сіли та добре захищають від води. Легке запотівання може виникати через перепади температур. Рекомендуємо після використання промивати окуляри в чистій воді та не витирати внутрішню поверхню лінз, щоб зберегти покриття якомога довше.

• Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue-White

Окуляри кльові! Гарно фіксуються, розмір регулюється, гумовий обід, ніде нічого не тисне і не надавлює! У мене маленьке худе обличчя, сіли ідеально! За рахунок того, що лінза більша дуже гарний кругозір, це для мене прям топчик)

Достоинства:
    Не надавлюють, гарний кругозір. Чохол
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що окуляри Вам підійшли та забезпечують комфорт під час використання. Також приємно, що чохол став корисним доповненням. Бажаємо Вам лише приємних вражень від плавання!

• Дмитрий И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

После первого использования появились потертости подряпины с внутренней стороны очков.

Достоинства:
    Красиво выглядят.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, дуже прикро, що у Вас залишився негативний досвід, але допоможіть розібратися в даній ситуації. Як саме з'явились ці подряпини, тим паче, з внутрішньої сторони? Це був сторонній механічний вплив?
      Можливо, це просто затертість, яка може з'явитись через протирання грубою тканиною окулярів з антифог покриттям? В такому разі тут немає нічого страшного і покриття завжди можна поновити.

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Окуляри як окуляри, виглядають непогано

Достоинства:
    Сидять нормально, в басейні ще не перевіряв
    Недостатки:
    Прийшли без любого захисної плівки/коробки/пакета в заводьскому чохлі, були трохи вимазані, вийшло витерти, але чохол дуже маркий
    • Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, дуже вдячні за Ваш відгук. Ми вже передали інформацію на склад, щоб уважніше ставились до пакування та чистоти товару, але на жаль таке трапляється і ми зробимо все зі свого боку, щоб мінімізувати такі ситуації. За чохлом для окулярів легко доглядати і можна промивати під звичайною водою, але не допускати його розмокання.
      Відносно шапочки- шапочка не брудна, а оброблена спеціальною пудрою, щоб не злипалась в процесі зберігання та транспортування- її можна легко змити водою.

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Дуже круті окуляри!!! Не запотівають, зручні, воду не пропускають, у відкритому басейні мають гарні сонцезахисні властивості!!

Достоинства:
    Зручні, не пропускає воду, не запотівають
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобались окуляри. Ваші коментарі дуже важливі для нас, і ми вдячні за ваш вибір і довіру до нашого продукту!

• Діма М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue-White

Товар класний під водою ще не дивився але на вигляд круто добре сидять і не сильно приносять дискомфорт дизайн теж на вищому рівні. Не забудьте на пошті перевірити товар який замовили

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що вам сподобався наш товар. Приємно знати, що окуляри добре сидять і не викликають дискомфорт, а також що вам сподобався їхній дизайн. Сподіваємося, що під водою окуляри також виправдають ваші очікування. Дякуємо за ваш вибір і довіру!

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Grey

Окуляри красиві на вигляд, гарна оглядовість під водою і це все з переваг! Після першого використання трішки підтікали, спробував вирішити проблему затяжкою ремінців - допомогло відносно, але перший раз доплавав. Другого разу вже що не робив, доріжку закінчував з наполовину заповненими водою окулярами, нічого не допомагало. Можливо ця проблема тільки в мене, але я не рекомендую ці окуляри для плавання! У моєму випадку даремно витрачені кошти, і як наслідок потреба в нових окулярах.

Достоинства:
    Гарний колір скла та оглядовість під водою.
    Недостатки:
    Постійне затікання води в окуляри, яке нічим не усувається!
    • Продавец  Multi Athlet Store

Добрий день, дуже прикро, що Вам не підійшли окуляри. Справа в тому що не існує окулярів, які б підходили кожному. В інструкції вказані рекомендації по підбору окулярів, але так, розуміючи, що інструкції читаються тільки тоді, коли вже щось зламалось- ми продублювали її в описі товару. Перед фактичною покупкою потрібно обов'язково зробити "тест на прилягання" щоб бути впевненим у вірності вибору моделі. Ви можете звернутись до нашого магазину за допомогою і ми порадимо вірну форму. У нас дуже великий вибір окулярів для плавання з різними формами обтюрата та змінними переносицями. Знову, перепрошую, за негативний досвід, зробимо все можливе від нас щоб такого не повторилось.

• Олег Д***

А де у Києві, можна пройти тест на прилягання?

• Виктор Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Гумка прорвалась одразу, навіть не використали. Знайшов на іншому сайті такі самі. Наживаєтесь на людях. Онлі бізнес.

Достоинства:
    Не оцінив, так як одразу порвалась гумка. В мене багато окулярів і я вмію їх використовувати на жодних такого не було.
    Недостатки:
    Одразу порвалась гумка