- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна якість, нормальний розмір, повноцінні 3 прибора
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- РомаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
По окремості прибори ок, але магніти вивалились за тиждень користування і тепер конструкція не тримається купи. Дуже незручно.
Якби знав, що так буде, то не купував би.- Недостатки:
- Магніти вивалились дуже швидко. Погана конструкція. Сумка така вузька, що пів години треба ті інструменти запихати.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний за свої гроші.
- Достоинства:
- Якісна гарна річ. Такою і дома хочеться користуватись, а не тільки у відрядженні.
- Я!Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний набір для вихід в поле. Ніж гарно загострений.
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороша річ
- Достоинства:
- Дуже зручно користуватися в порівнянні з аналогами
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все гарно. Дякую
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший метал и удобне в использовании
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ідеально !
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна якість, нормальний розмір, повноцінні 3 прибора
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісна річ на перший погляд!
Час покаже наскільки хватить!- Достоинства:
- Компактна
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісний набір. Рекомендую.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Якісна річ.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Компактний та зручний набір.
- Достоинства:
- Компактний, гарно заточений ніж, вмістка ложка, гарна якість металу.
- Недостатки:
- Темне покриття легко царапається.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Дарькина т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сподобався, зручний, солідний і метал хорошої якості. Рекомендую.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Рекомендую
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товаром задоволений, отримав швидко. Дуже зручний набір. У подорожі це те що треба.
- Достоинства:
- Якість та надійність
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ложка розкрадається як швейцарський годинник. Виделка фіксується не з першого разу, треба трохи допомогти. Але, якщо розкласти декілька десятків разів, стає значно краще. Брав два комплекти, проблема та сама.
Магніти тримаюсь досить добре, тому можливо закріпити зі зміщенням без ножа.- Достоинства:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Все супер.Чоловік задоволений
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Перепробував багато подібних приладів, але, ще не знайшовши для себе оптимального, вирішив спробувати цей. Трохи ціна кусається (суб*єктивно, звичайно), але і фірма хороша (мав позитивний досвід з розкладними ножами цієї фірми).
Якість, очікувано, не підвела. Гарна упаковка, сильні магніти, добротна збірка. Але розмір, все таки, малуватий, як на мене. Особливо я про ложку. Вона більша за чайну, але, наприклад, десь рази в два менша за оригінальну бундесівську (НЕ міл-тековську).
Отже, якщо Ви людина, яка часто подорожує і зрідка вимушена харчуватися в польових умовах - напевне цей набір буде близьким до ідеального. Невеликий, не важкий (вже згадуваний бундесовський набір буде відчутно важче постійно з собою тягати).
Але якщо Вам потрібно, наприклад, у війську, регулярно вживати перші страви/ каші, то, думаю, будете не дуже раді розмірам ложки.
А, і ще: якщо Ви подумали як і я, що викинете ніж з набору і тим зменшите його вагу, то НІ - на ножі все складається, без нього набір не буде триматися купи. Нажаль :)- Достоинства:
- Якість, компактність
- Недостатки:
- Розмір, можливо ціна
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товаром задоволений, отримав швидко. Дуже зручний набір, розкладається легко і є все необхідне
Представник постачальникаДобрий день! Нам надзвичайно приємно читати такі відгуки. Бажаємо приємного користування.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший похідний набір, в руці тримати приємно, ложка та виделка зручні й нормального розміру, ножа для ковбаски вистачить
- Достоинства:
- Якісні прибори
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Roxon та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Класний металевий наборчик, пригодиться кожному. Не важкий, зручно розкладається, ножик не поганий, виделка та ложка повнорозмірні, нічого не гнеться, приємно тримати в руці.
- Достоинства:
- якість, компактність
- Віталій О***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Придбав даний пробукт, по якістю дуже сподобався, і комфортно користуватись
- Артем Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна продукція