Отзывы покупателей о Пластиковая таблетница для лекарств на 10 отделений Container органайзер - контейнер для таблеток / витаминов / капсул, 9.6х6.4х3.1 см, бирюзовая (100823399)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет: Серый

Дуже сподобалась саме ця таблетниця. Користувалась і іншими, але ця компактна, легка , зручна.
    Одна неприємність - деякі замочки не працюють, не закриваються. Але виправила це запальничкою. Трохи підправила пластик і вуаля - все гарно працює. Користуюсь , майже, рік. Нарікань немає. Чудова річ.

Достоинства:
    Легка, зручна
    Недостатки:
    Не працюють деякі замки
    • Продавец  Darki

Щиро дякуємо за ваш детальний відгук

Раді, що ви залишилися задоволені зручністю та якістю використання товару протягом тривалого часу. Ваш досвід дуже цінний для нас і інших покупців.

Бажаємо приємного користування й надалі

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет: Серый

Як планування прийому пігулок на день- зручна. Відділення погано закриваються, але цей дефект можна виправити, наклеївши малярний скотч під замок

Достоинства:
    Недостатки:
    Замок
    • Продавец  Darki

Дякуємо вам за відгук та оцінку! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Нам приємно, що товар виявився зручним для планування прийому ліків. Ваше зауваження обов’язково врахуємо. Гарного користування!

• Марта

Досить зручний контейнер!

Дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що контейнер виявився зручним для Вас!
      Бажаємо легкого та комфортного користування

• Ігор П***

хороший товар

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет: Бирюзовый

Гарна таблетниця. Мені для багатьох різніх прийомів дуже підходить. Розмір зручний для носіння в сумці.

Достоинства:
    Зручно відкривається
    • Продавец  Darki

Олександр, дякуємо Вам за Ваш відгук!

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darki. Цвет: Бирюзовый

Зручна річ – гарно організовує таблетки, легко відкривається, зручно брати з собою.

Достоинства:
    Якість пластику, багато відділень