Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол брелок для Apple AirTag Смарт-брелок ошейник для собак Серый Pavlysh ASHN-26

• Яна

Не обтяжує, добре тримає ейр тег, легко закріпити на нашийнику

Достоинства:
    Не обтяжує, добре тримає ейр тег, легко закріпити на нашийнику
    Недостатки:

• Ян С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Економічний варіант, щоб надійно закріпити AirTag і не хвилюватися за улюбленця.

Недостатки:

• Борис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Силікон м'який, не заважає улюбленцю і не обтяжує нашийник. Загалом чудовий варіант для щоденного використання.

• Сергій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Чудовий брелок, не займає багато місця, зручно кріпиться

• Яна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Blue

Товар відповідає опису продавця. Нарікань немає!

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Павло М***

Чохол хороший

• Денис С***

Все ок, відповідає очікуванням

• Сергей М***

Рекомендую, чудовий чохол

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Black

Хороший брелок, якість чудова. Аиртаг не вилітає з нього, міцно тримається.