Отзывы покупателей о Интернет кабель высокоскоростной патч корд Сетевой кабель LAN 4PR SFTP (Gigabit RJ45 Ethernet, 10 Гбіт/с) CAT 7 2м Белый Pavlsh LDR-2

Оценка пользователей 4.91/5
  • Аріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Чудова швидкість інтернету. Дякую!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Чудовий кабель, дякую за якiсть та гарну цiну!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

За таку ціну чудовий кабель, доставили дуже швидко

• Анастасія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Пластиковий фіксатор надійний, він не зламається при випадковому розриві кабелю.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Хороший кабель та вартiсть, дякую продавцю!

• Василь А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Пластиковий фіксатор у конекторі міцний, а білий колір шнура дозволить акуратно прокласти його вздовж плінтуса.

• Ростислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Замовив для заміни старого кабелю. Новий тримає гігабітну швидкість без скидів, що важливо для передачі великих файлів у домашній мережі.

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Дуже надійний патч-корд для дому чи офісу.

• Валентин Б***

Дуже задоволений. CAT 7 це запас на роки вперед. 5 метрів оптимальна довжина

• Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Раніше користувався Cat5e, але після переходу на Cat7 помітив, що пінг у мережевих іграх став стабільнішим. Обривів зв'язку немає, навіть при завантаженні торрентів.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Використовую для ПК та роутера , пінг у іграх стабільний, файли передаються швидко.

• Іван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Конектори RJ45 з позолоченими контактами сидять щільно, не бовтаються в портах. Використовую для ПК та роутера

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Висока швидкість, надійне екранування, гнучкість.

• Гліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Кабель дуже гарної якості, доставили швидко.

Усе працює відмінно, використовував аби підʼєднати роутер і компа на 2.5 ГБ швидкості.

Достоинства:
    Якість, сервіс, швидкість

• Андрій К***

Гарний кабель

Достоинства:
    Все добре

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Якісний кабель, працює відмінно.

Достоинства:
    Якісний кабель, працює відмінно.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kostor

• Владислав С***

Гарний товар

• Андрій

Шикарный кабель...скорость огонь.
    Рекомендуем

Недостатки:
    Нету
    • Продавец  kostor

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

На данный момент тестирую.

• Александр Г***

Качественный товар

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Станіслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Чудовий товар, відмінної якості. Дякую за оперативну відправку!

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Наконец-то нашла нормальный кабель!) Спасибо продавцу

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Скорость передачи высокая, кабель не заламывается

• Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Кабель отличный, полностью отвечает характеристикам, скорость хорошая

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Приобрел кабель свои функции выполняет все ок!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Якісний товар, все добре.

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Все работает и быстрая доставка)

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Працює добре, проблем не виявлено

Достоинства:
    Якість, ціна

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2

Все приїхало як і зазначено на сайті

Достоинства:
    Якість, швидка доставка

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Працює ідеально, міцний, не коливається в роз'ємах, пропускна здібність не підвела

Достоинства:
    все
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  kostor

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 5

Хороший за свою ціну, швидка доставка, справляється зі своєю задачею

Достоинства:
    Ціна, довжина, якість шнура

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 50

Купив 50 метровий шнур.
    Підключив до гігабітного роутеру підключив до смарт ТВ , того маємо 57-70 мегабіт в спідтесте на ТВ.
    Лажа повна.

• Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук! Кабелі цієї серії показують стабільні результати та рідко викликають нарікання. У більшості випадків обмеження швидкості може бути пов’язане не з кабелем, а з налаштуванням роутера чи можливостями самого телевізора. Якщо буде зручно - спробуйте протестувати кабель на іншому пристрої для перевірки.

• Дмитро М***

Дивіться на свій тариф

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1

Отлично исполняет свои функции.

Достоинства:
    Работает

• Дмитро Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 10

Классный

• Дмитро Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 20

Отличный провод я просто в восторге

Достоинства:
    Толщина кабеля реально лучше чем у многих и передача данных
    • Продавец  kostor

• Вадим П***

Все супер!!!!!)