Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Барный коврик резиновый Spill-Stop 30×15×1 см – устойчив к разливам, нескользящий для инвентаря и напитков Черный

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique

Дуже зручні килимки. Беру не в перший раз. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарні якісні килимки
    Недостатки:
    • Продавец  Barware Boutique

Олег, щиро дякуємо за довіру та відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви знову обрали саме ці килимки та залишилися задоволені їхньою якістю і зручністю. Приємно знати, що практичні речі, які добре виконують свою функцію, стають покупками, до яких хочеться повертатися. Дякуємо за рекомендацію — для нас це справді важливо. Бажаємо приємного користування!

• Олег

Якісний килимок, швидка відправка

Достоинства:
    Зручний килимок
    Недостатки:
    Не помічено
    • Продавец  Barware Boutique

Олег, щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що барний килимок вам сподобався та ви відзначили його якість і зручність. Також приємно, що замовлення швидко дісталося до вас. Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!

• Тарас О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique

Відповідає опису. Гарна комунікація, оперативне опрацювання замовлення.
    Дякую

• Продавец  Barware Boutique

Тарас, щиро дякуємо за вашу оцінку та довіру! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені і товаром, і обслуговуванням. Барний килимок Spill-Stop створений для практичності — щоб утримувати краплі, запобігати ковзанню посуду та допомагати підтримувати порядок. Бажаємо вам тільки приємного користування та гарного настрою!

• Євгенія Д***

Чудовий килимок

• Продавец  Barware Boutique

Євгенія, щиро дякуємо за відгук! Нам приємно, що барний килимок справді виправдав ваші очікування. Його головна перевага — стійкість до розливів та надійне утримання інвентаря на місці, і ми раді, що ви це оцінили. Нехай він стане вашим незамінним помічником у приготуванні напоїв!

• Олександр Ш***

Товар прийшов вчасно
    Якістю задоволений

• Продавец  Barware Boutique

Олександр, щиро вдячні, що поділилися враженнями. Ваші слова надихають нас підтримувати якість і сервіс на високому рівні. Барний килимок — справді незамінний аксесуар для охайності та порядку. Раді, що він вам сподобався! Чекаємо знову у нашому магазині за новими корисними барними аксесуарами))