Отзывы покупателей о Лампа на шею Lem Berger, светильник для чтения, рукоделия, ремонта, гибкий нашейный фонарик, 3 режима яркости, 3 режима цвета свечения, аккумуляторный, черный, 3309907

Код:  488520109
Оценка пользователей 4.4/5
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Ліхтарик зручний, не важкий, регулюється і світло, і положення. Дуже зручно для читання, рукоділля.

Достоинства:
    Регулювання світла, положення
    • Продавец  SibiuS

Щиро дякуємо за 5 зірок! Раді, що безротова ліхтарик для читання Вам сподобався :) Нехай служить довго та стабільно!

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Silver

Предыдущий сдох через 6 месяцев. Так что это такой же китайский шмурдяк, как в принципе, и всё остальное. Фонарик на пол года - год

Достоинства:
    Работа каждого светильника регулируется отдельно. Заряда хватает нормально.
    Недостатки:
    через 9 месяцев отломался один фонарь. Через 10 месяцев сдох окончательно.
    • Продавец  SibiuS

Доброго дня. Нам прикро, що у Вас склався такий досвід користування.
      У нашому магазині гарантія на цю модель становить 6 місяців. За Вашим описом пристрій пропрацював довше гарантійного терміну.
      Якщо потрібна консультація або допомога — напишіть нам у приватні повідомлення.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Black

Брала для читання бо обожнюю читати але часто буваю у дорогах, і для крафтингу; дуже гарно що є різні ступені яскравості, та загальна якість приладу відмінна!

Та ще один момент: для мене було важливо щоб акумулятор тримав достатньо заряд, і я можу з повною впевненістю сказати що з моїм проханням він справився на

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Silver

Брав не для читання , а для праці.

Достоинства:
    Світить добре, хотілось би яскравіше
    Недостатки:
    При роботі можуть спадати, а де для читання підходить.
    • Продавец  SibiuS

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SibiuS. Цвет: Silver

Очень удобный фонарик. Я много вяжу и комфортно себя чувствую, не мешает на шее.Есть 3 режима света, я пользуюсь самым ярким.Кто вяжет спицами или крючком, рекомендую

Достоинства:
    УДОБНО
    • Продавец  SibiuS