Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Зеркало с подсветкой для макияжа настольное косметическое лед на подставке с увеличением подсветкой зарядкой настольное led на стол аккумуляторе увеличительное зеркальце для мейкапа макияжное гримерное светодиодное тройное складное АН3030 БЛ Hechpro

Оценка пользователей 4.17/5
на основе 31 отзыв
  • Валерія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хороше дзеркало, користуюсь давно, якість супер, дуже зручне.

Достоинства:
    Зручне
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо) Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Дуже раді, що дзеркало Вам сподобалося та залишило приємні враження. Нехай якість і зручність товару тішать Вас щодня. Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Я залишила відгук про недоліки в товарі, зі мною зв'язався продавець попросив відио про недоліки, запропонував дві альтернативи повернути товар з поверненням грошей, або обміняти товар на ідентичний без недоліків. Мене не влаштував жоден із варіантів так, як дана процедура повернення, або обміну займає дуже багато часу, а дзеркало мені потрібне прям зараз. Тому продавець запропонував компенсувати певну суму грошима, на що я їм запропонувала відправти мені за ці гроші подаруночок і мені відправили подаруночок сюрприз тепер очікую на нього:) Дякую за зворотній зв'язок)

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук. Нам дуже важливо, щоб наші покупці мали саме такі гарні враження від нашого магазину та обслуговування. Раді, що нам вдалося знайти приємне для Вас рішення. Сподіваємося, подаруночок-сюрприз Вам сподобається та подарує гарний настрій! Дякуємо за Вашу довіру!

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дзеркало з дуже дешевого пластику, не тримає кут взагалі стоїть тільки рімно підіймаєш його воно назад повертається, а світло від ледь полоски взагалі не якісне підіймаєш до самого високого рівня освітлення і різниця на пів тону десь приблизно є прогалини в лед лампочках на полосці між їхнім світлом є різниця в яскравості, потрібно буде купувати окремо лампу, щоб було видно краще обличчя. Дзеркала ті, що збільшують нормальні.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо, Катерино! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що дзеркало не виправдало Ваших очікувань. Описані Вами проблеми з фіксацією кута та нерівномірною яскравістю підсвічування не є нормою й можуть свідчити про виробничий дефект. Наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з Вами, щоб уточнити деталі та запропонувати вирішення ситуації.

• Сільвія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прийшло ціле, добре упаковане, підсвітка хороша, дуже зручно користуватись, давно не встачало такого.
    Класно що акамуляторне, зарядив і можна носитись по всій квартирі і фарбуватись де зручно.

Доброго дня, Сільвіє! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
      Раді, що дзеркало прийшло цілим, добре упакованим і вам сподобалась якість підсвітки. Дуже приємно, що воно зручне у використанні та акумуляторний формат став для вас перевагою.
      Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Купував сестрі. Упаковано норм, все працює, підсвітка хороша. Виглядає симпатично і зручно користуватись.

Достоинства:
    Швидка відправка, гарна якість
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість товару. Дякуємо за довіру!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже сподобалося. Підсвітка яскрава, заряд тримає добре, для макіяжу саме те.

Достоинства:
    Кілька режимів підсвітки
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо за Ваші теплі слова. Раді, що якість товару виправдала Ваші очікування, а покупка подарувала приємні враження!

• Тимофій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Бокове дзеркало відпало при першому відкриванні. Дуже розчарований якістю.

Доброго дня!
      Дякуємо, що повідомили нам про цю ситуацію. Нам дуже прикро, що Ви отримали саме такий досвід.
      Схоже, що це виробничий дефект. Ми обов'язково допоможемо вирішити це питання. Будь ласка, напишіть нам у чат та надішліть фото пошкодження — ми запропонуємо Вам заміну товару або повернення коштів.
      Ще раз перепрошуємо за незручності. Для нас дуже важливо, щоб кожен покупець залишився задоволеним покупкою, тому зробимо все можливе, щоб якнайшвидше вирішити цю ситуацію.

• Максим Н***

Замовляв дружині.
    Бокове дзеркало відпало одразу коли відкрили.

Вітаємо!

Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за неприємний досвід. Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією.

Для уточнення деталей та пошуку оптимального рішення наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з Вами в особистих повідомленнях.

Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Все ок, дзеркало чудове,підсвітка працює

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дуже дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Ви оцінили якість товару та залишилися задоволені покупкою!

• Сергій С***
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Щиро дякуємо Вам за таку приємну оцінку нашої роботи.

• Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже гарна річ. Доволі зручна. Прийшло гарно запаковане. Жінка задоволена, особливо зараз, коли є проблеми з електрикою, то підсвітка дуже виручає. Папужці теж сподобалося. Сидить тепер і розглядає себе з усіх сторін. Особливо подобається дзеркало, що збільшує

Достоинства:
    Зручність, підсвітка
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Раді, що товар Вам сподобався
      Користуйтесь з задоволенням!

• Науменко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Замовляла на подарунок. Дзеркало прийшло ціле, добре запаковано, якість хороша, дитина задоволена подарунком!

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро дякуємо за відгук і фото — це велика цінність для нас і майбутніх покупців! Раді, що подарунок сподобався

• Роман К***

,,,

Дякуємо Вам за позитивну оцінку

• Іван П***

Слабке підсвічування

Доброго дня!

Хочемо звернути увагу, що яскравість підсвічування залежить від обраного режиму та рівня яскравості. У даній моделі передбачено 3 режими освітлення (тепле, нейтральне та холодне світло) та 3 рівні яскравості, які регулюються сенсорною кнопкою.

Також важливо враховувати рівень заряду акумулятора — при низькому заряді підсвітка може здаватися слабшою, тому дзеркало необхідно періодично заряджати для коректної роботи.

Якщо після перевірки режимів та повного заряджання проблема залишається актуальною, будь ласка, зверніться до нас у чаті магазину — ми обов’язково допоможемо Вам вирішити ситуацію.

• Влад П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дзеркало прийшло ціле, підсвітка працює, все сподобалося дякую

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Я шокована ,дзеркало побите ! 3.12 .25 замовлене -отримали побите дзеркало 16.12.25 !

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Які переваги? Одні недоліки !
    • Олег Л***

Менеджерка звʼязалася , чекаємо повернення коштів

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Товар відповідає опису, крім ( подарунок зарядка) так і не отримала

Недостатки:
    Зарядки не має, хоча в описі є
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Добрий день. Інтернет-магазин Новонейм

В подарунок до дзеркала йде кабель type c - перевірте, будь ласка, ще раз коробку, можливо він не був помічений при огляді.

• Ольга Л***

• Андрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже сумно, що довге очікування не врятувало нас від браку. Дзеркало немов би пошкрябано, що дуже гарно видно з підсвіткою. Неприємно, бо це був подарунок.

Достоинства:
    Гарне дзеркало з чітким відображенням. Підсвітку повністю влаштовує.
    Недостатки:
    Покоцане головне дзеркало
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дуже дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємності.
      Нам щиро шкода, що очікування не виправдало ваших сподівань і ви отримали товар із недоліком. Ми завжди стараємося перевіряти замовлення перед відправкою, але, на жаль, інколи таке трапляється. Наш менеджер уже зв’язався з вами і допоможе швидко все вирішити. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння.

• Сергей Б***

Швидка доставка
    Все як указано в описі
    Дуже гарне

• Маргарита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Все чудово,все відповідає опису,ідеальний формат для мене.Дякую за оперативну доставку.

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Зеркало чудово виконує свої функції. Підсвітка не сильно яскрава, проте її цілком достатньо, особливо у темному приміщенні.

• Віталій М***

Все супер. Як заявлено!

• Аліса К***

Дуже сподобалось дзеркало.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня. Ми раді, що ви залишились задоволені.
      Дякуємо за ваш відгук

• Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Швидка та якісна доставка, все чудово працює.

• Марія М***

Ефекта вау не було.
    Підсвітка дуже посередня. Що з нею, що без неї. ( не бачу в ній сенсу ) Дзеркало випадає

Достоинства:
    Ціле дзеркало
    Недостатки:
    Погана підсвітка, випадає дзеркало.
  • Константин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
    Недостатки:
    Зеркало прийшло розбите з лівої сторони, а так як це був подарунок - враження були зіпсовані.
  • Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дзеркало сподобалося, відповідає ціна якість.

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Гарне дзеркало, розмір прекрасний, дизайн. Запаковане надійно. Трохи погано тримає положення в нахилі, можливо треба трохи шуруп підтягти?

Достоинства:
    Якісне дзеркало, гарний розмір, дизайн
    Недостатки:
    Поганенько тримає положення в нахилі, можливо треба підкрутити.
  • Владислава О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

ідеальне, красиве та ніжне, я в захваті, якісно зроблене, підсвітка чудова

Достоинства:
    якість, обертається як зручно
    Недостатки:
    ні
  • Мар'яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Замовила на подарунок племінниці і я просто в захваті, тепер хочу замовити ще й для себе, воно ідеальне, три режими світла, в будь-яку сторону повертається, мега зручне та естетичне

Достоинства:
    зручність, якість, світло, естетика
    • Тетяна Л***

А чому немає бокових зі збільшенням дзеркал?

Доброго дня, Тетяно!
      У дзеркала є бокові частини зі збільшенням