Отзывы покупателей о Очищувальна пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою Hollyskin Hyaluronic Acid Foaming Facial Cleanser, 150 мл (4823109700215)

• Юлія З***

Дуже мені сподобалась ця пінка. Шкіра обличчя після неї чистеньке, добре змиває всі залишки косметики та не суше шкіру. Приємне відчуття після використання. Буду купувати цей продукт ще неодноразово.

Достоинства:
    Гарно очищує шкіру обличчя
    Недостатки:
    не виявила

Щиро дякуємо за ваш відгук, Юліє Нам дуже приємно, що пінка сподобалася вам та забезпечує комфортне очищення без відчуття сухості. Раді знати, що засіб ефективно видаляє залишки косметики та залишає шкіру чистою й доглянутою. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців

• Лариса П***

Дуже підійшла пінка для вмивання Добре очищує...

Достоинства:
    Якість
  • Валентина Б***

Гарно очищує, не викликає подразнення та пересування

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ірина К***

Задоволена!

Достоинства:
    Дуже якісний!!!!!! М"яка текстура!
  • Елена С***

Пена шикарная,лицо просто дышит свежестью и очищено полностью после использования,в сравнении с другими выигрывает однозначно!

Достоинства:
    Качество работы продукта
  • Кристина
    Продавец: Rozetka

На жаль, пінка мені взагалі не підійшла. Підсушує шкіру, стягує. Тонік з цієї серії також не підійшов.

Доброго дня, Христино! Дякуємо за відгук. Шкода, що пінка і тонік тобі не підійшли. Засоби з гіалуроновою к-тою усувають почервоніння і лущення, добре зволожують і очищують шкіру. Кожна шкіра особлива і неповторна, тому по різному реагує на засоби для догляду за обличчям. Маємо надію, що наступними покупками Ви залишитеся задоволені. Дякуємо, що обираєте Hollyskin і бажаємо краси!

• Елена К***
    Продавец: Rozetka

Отлично справляется со своими заданиями. Цена соответствует. Кожу не подсушивает