- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Замовляла вже двічі, все супер, красиві, охайні і лаконічні вироби товар замовляла на подарунок, все сподобалось. Отримала швидку відправку і якісну консультацію. Плюс презентабельне пакування додало настрою і зекономило витрати на пакети/коробочки. Фото, нажаль, не зробила, але товар повністю відповідає тому, що вказані у продавця на сторінці.
- Достоинства:
- Якісний товар, швидка відправка, пакування і продавець завжди на звʼязку
- Нестор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Швидка доставка, гарна робота, дякую!)
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
як Ви мене врятували перед святами!
Дуже вдячна за швидкість та якість! - Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Замовляла іграшки голубів на ялинку) дуже сподобалась швидка відправка , приємна дівчинка менеджер та гарна якість прикраси дякую вам !
- Достоинства:
- Швидко
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Просто чудово
- Діана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дуже гарна і якісна прикраса, брала на подарунок, дуже сподобалось і мені і тим кому дарувала
Дуже ввічливий продавець,швидко відправили,гарне пакування- Продавец Denwer
Щиро дякуємо за такий приємний відгук!
Раді, що прикраса сподобалась вам, і тим, кому ви її подарували.
Дякуємо за високу оцінку сервісу та пакування — будемо раді вашим новим замовленням!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Цікава річ
Дякуємо за відгук!
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Чудовий та символічний подарунок
- Продавец Denwer
Дякуємо за відгук!Це дуже цінно
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Якісний товар, все супер
- Достоинства:
- Швидка доставка
Щиро дякуємо за відгук!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дуже гарні , як з фільму Один в дома , приємні на дотик , дуже раджу
Дякуємо за відгук!
Дуже приємно, що вироби викликали такі теплі асоціації
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Швидка відправка, якісний товар! Рекомендую!
- Достоинства:
- Натуральний матеріал, ручна робота.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Denwer
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно )
- Жук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дуже гарні горлиці) Додають святкового настрою і віри в краще
- Достоинства:
- Цілком відповідають фото
- Продавец Denwer
Дякуємо за відгук!Нам дуже приємно
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Чудова робота! Охайно виконані, дуже гармонійно доповнили саме той сюжет, який я уявила
- Достоинства:
- Красиві та якісні
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Справжні, гарні дикі горлиці, як у "Один вдома")) клас. Приємні на дотик.
Продавець відравив швидко..- Достоинства:
- Гарні ж !
- Недостатки:
- не розумію де тут вони мають бути.
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Замовлення було швидко виконане, приємні консультанти, якісна робота, хороший матеріал,
- Достоинства:
- Якісний матеріал, швидка доставка, гарно виконана робота
- Продавец Denwer
Дякуємо вам за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!
- Алла І***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Це щось неймовірне! Знаєте, є іграшки, які хочеться оберігати та передавати наступному поколінню. Так ось ці горлиці саме це! Дякую вам за вашу роботу
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались горлиці та їх якість . Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Еллада Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дякую, голубі гарні.
- Продавец Denwer
Дякуємо вам за відгук, будемо раді вашим новим замовленням!
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Можу сміливо рекомендувати дану компанію, так як вони надали мені змістовний та поважний зворотній звʼязок, врахували мої потреби, відправивши замовлення на наступний день. Горлиці були запаковані у красивий крафтовий пакунок (єдине, я би захистив виріб додатковою пухирчастою плівкою!) Товар відповідав опису. Підійде як гарний варіант подарунку на Новорічні свята.
- Достоинства:
- Привітне спілкування з клієнтом
- Недостатки:
- Не надто надійне пакування
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за такий розгорнутий відгук! Нам дуже приємно, що ви відзначили наше спілкування, швидкість відправлення та відповідність товару опису. Раді, що горлиці стали гарним варіантом подарунка до свят.
Дякуємо також за ваше зауваження щодо пакування — обов’язково врахуємо його, щоб зробити наш сервіс ще кращим. Дякуємо за довіру та рекомендацію, будемо раді бачити вас знову!
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Іграшки в чудовій якості, дякую за швидку доставку!
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дякую , товар прийшов швидко , голуби гарні
- Продавец Denwer
Дякуємо вам за відгук та за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Чудові горлиці, повна відповідність опису. Швидка доставка і якісне пакування)
- Достоинства:
- Гарна прикраса.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Denwer
Дякуємо вам за відгук ! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дуже гарні голуби, додають новорічного настрою, виділяються на ялинці
- Достоинства:
- Хороший матеріал, легенькі
- Продавец Denwer
Дуже дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Ми дуже раді що вони вам сподобались . Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Щіро дякую за чудові іграшки.
- Достоинства:
- Дуже гарні
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Отримала дуже гарних пташок, кожна з пари вже радує друзів
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за відгук та за довіру, будемо раді вашим новим замовленням!
- Інна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Швидка доставка, гарне пакування! Іграшка як фото)
- Достоинства:
- Гарні, якісні, як з фільму Сам удома)
- Продавец Denwer
Дякуємо вам за відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобались швидка доставка, пакування та якість іграшки. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Анастасія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Брала на подарунок, все дуже сподобалося. Швидко відреагували на замовлення, перетелефонували і дуже швидко відправили
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, вам все сподобалась і замовлення було доставлено швидко. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим покупкам!
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Добрий день . Замовляла іграшки взагалі на подарунок , але мені ну дуже сподобалися , іграшки дуже гарні
Обовʼязково замовлю ще собі- Достоинства:
- Дуже гарні , якісні іграшки , 100% як з фільму
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за такий щирий і приємний відгук! Нам безмежно радісно, що іграшки вам так сподобалися і справили гарне враження. Дуже приємно, що ви плануєте замовляти ще — будемо з радістю чекати на вас знову. Дякуємо за довіру та добрі слова!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Дуже милі і ніжні Горлиці. Щира рекомендація. Привітний продавець. Швидко оформили замовлення, на наступний день отримала замовлення 5
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що горлиці вам сподобалися, а сервіс і швидкість оформлення залишили позитивні враження. Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!
- Радюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Надзвичайно красивий набір горлиць! Обслуговування, якість товару, швидкість доставки на високому рівні. Щиро дякую!
- Достоинства:
- Тримаючи у руках ці горлиці, віриш у диво та відчуваєш щастя, радість, спокій і різдвяний настрій!
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за такі теплі слова та чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що набір горлиць подарував вам радість, спокій і святковий настрій. Дякуємо за довіру та будемо раді вашим новим замовленням!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Denwer
Товар отримала, дякую, прикраси чудові успіхів Вам)
- Достоинства:
- Вони чудові)
- Продавец Denwer
Щиро дякуємо вам за відгук і добрі слова! Будемо раді вашим новим замовленням!