Отзывы покупателей о Аккумулятор LifePo4 180Ah 12V 2304Wh Kepworth для ИБП ( Литий железо фосфатный ) BMS (AKKW180)
- Зведений відгук із відкритих джерелДля власників приватних будинків та квартир, що шукають надійне резервне джерело енергії, Kepworth LiFePO4 12V 180Ah (AKKW180) став практичним компромісом між ціною та тривалим терміном служби. Завдяки технології літій-залізо-фосфату модель забезпечує високу безпеку при експлуатації в житлових приміщеннях, значно випереджаючи класичні свинцево-кислотні аналоги за вагою та кількістю робочих циклів.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Покупці активно використовують цю батарею в сонячних системах та ДБЖ, відзначаючи зручність вбудованого BMS, який самостійно керує зарядом і захищає пристрій від перенапруги.У відгуках часто підкреслюють легкість конструкції - при вазі 16 кг акумулятор набагато мобільніший за старі аналоги, а наявність USB-портів дозволяє заряджати гаджети напряму.Деякі користувачі попереджають про дуже короткий термін гарантії, що становить лише кілька місяців, та відсутність вбудованого дисплея для моніторингу залишку ємності.Досвідчені власники звертають увагу на ризики фантомного відключення або раптової зупинки роботи через те, що BMS відрізав живлення без очевидних причин.Переваги: Ресурс 4000 - 5000 циклів, низький саморозряд, безпека для квартир, вбудований BMS, мала вага, наявність USB-портів.Недоліки: Коротка гарантія до 6 місяців, відсутність екрана, невідома якість пайки компонентів, можливі помилки в роботі BMS.
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: CreatorKP. Емкость: 180
Гарна батарея
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Дякую Віталію за змістовну консультацію та оперативну відправку. Є питання до зарядного пристрою, але поки тестуємо. Вцілому враження позитивне.
- Достоинства:
- Добре тягне більшість побутових електроприладів. Мобільний.
- Недостатки:
- На даний момент не виявлені
- Продавец Electroters
Віталію, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо зворотний зв’язок від наших покупців) Бажаємо комфортного користування та надійної роботи! Впевнені що акумулятор вже для Вас на всі 5-ть зірок) А менеджера ми обов'язково винагородимо ;-)
- Черняков Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Замовив акумулятор в 16 годин, в той же день відправили. Перевірив все працює. Дякую за професійну консультацію.
- Достоинства:
- Мала вага порівняно з гелевими акумуляторами. Швидка відправка.
- Продавец Electroters
Денисе, дякуємо за покупку та Ваш відгук! Приємно що Ви поділились особистим досвідом, ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців) Ми двічі тестуємо кожен акумулятор, щоб наші покупці отримували надійний та якісний продукт! Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат ;-) Бажаємо стабільної роботи та тривалого користування)
- Елизавета В***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Магазин рекомендую. Віталій відповідає на всі питання, завжди на зв'язку.
- Продавец Electroters
Єлизавето, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ваша рекомендація – це найкраща нагорода та мотивація! Окрема подяка за теплі слова на адресу менеджера - для нас важливо, щоб консультація була зрозумілою і корисною) Бажаємо приємного користування та завжди раді новим замовленням)
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Все добре працює гарний та дбайливий сервіс
- Продавец Electroters
Володимире, дякуємо за відгук та покупку акумулятора! Ця модель вирізняється надійною роботою та стабільною продуктивністю, а наша команда завжди прикладає зусиль для забезпечення швидкої доставки і індивідуальної підтримки клієнтів) Цінуємо що поділилися досвідом користування - ваш фідбек допомагає нашим наступним клієнтам зробити правильний вибір) Бажаємо тривалої та якісної роботи акумулятора, щоб він завжди був надійним джерелом енергії!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Замовив акумулятор, відправили швидко, отримав наступного дня.
Продавець ELECTROTER.
Його представник, пан Віталій, ввічливо та терпеляче відповідав на всі мої запитання, та проконсультував стосовно використання товару.- Достоинства:
- 1. Невелика вага як для такого акумулятора (180 AH), 16 к
2. Наявність у комплекті зарядного пристрою.
3. Якість акумулятора - не знаю ще не користувався, він в процесі заряджання. - Недостатки:
- Поки що невідомо.
- Продавец Electroters
Олександре, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо фідбек від наших клієнтів! Завжди слідкуємо за якістю товару, тому покупці можуть бути впевнені що отримують новий та робочий продукт! Гарантійний талон цьому підтвердження) Бажаємо тривалого та стабільного користування) Дякуємо за довіру при доставці в поштомат) П.С. Ми передали менеджеру подяку, дуже приємно!
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Купив для газового котла. У парі з інвертором працює без нарікань. 9 год. блекаути витримує із значним запасом потужності. Недоліків поки не виявив. Сервісом магазину повністю задоволений. Доставили на НП на другий день.
- Хома І***
Який інвертор ставили в пару?
- Продавец Electroters
Валерію, дякуємо за покупку та детальний відгук! Приємно знати, що система живлення стабільно працює та надійно підтримує обладнання під час тривалих відключень електроенергії) Саме на такий результат і розраховані подібні рішення. Дякуємо за довіру до нашого магазину) Бажаємо, щоб акумулятор і надалі впевнено забезпечував автономність та спокій) Ми на зв’язку!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Electroters. Емкость: 180
Акумулятор отримала швидко, все відповідає опису. В експлуатацції ще перевіряю, продавець надійний і ввічливий — рекомендую!
- Продавец Electroters
Тетяно, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Бажаємо приємного та тривалого користування! Ваш відгук допоможе нашим наступним клієнтам здійснити покупку без вагань та застережень) Окрема подяка за рекомендацію ;-) У випадку виникнення питань - ми на зв'язку)