Отзывы покупателей о Кварцевый натуральный обкатанный песок для аквариума. Грунт для аквариума фракция 0,5-2мм 5 кг

Оценка пользователей 4.92/5
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Мне все понравилось. Один минус но тут больше не к грунту. Коричневые водоросли хорошо расту на нём

Достоинства:
    Приятный вид
    Недостатки:
    Тяжелый)
  • Татьяна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

я для кактусов беру його, мені подобається

• Валерія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Все прийшло дуже швидко, в гарному стані, все як на фото, ґрунт не дуже брудний, пару промивок і він чистий, я задоволена, рекомендую

Достоинства:
    Якісний грунт
  • Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Без запаху. Чудово довго тримає тепло і довго віддає, нагрівається швидко.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Використовувала під цитрусові та сукуленти. Добре підходить для змішування субстратів.

• Сусанна Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Все добре, дякую. Брала для виготовлення субстрату для сукулентів- пісок підійшов ідеально.

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Чудовий грунт , доставили швидко все відповідає опису!) Дякую магазину!

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Вообще-то я скупой на похвалы, но после общения с работниками фирмы понял, что для них репутация фирмы на первом месте. Все недоразумения быстро порешали. Прошу прощения, что поддался эмоциям и написал не очень лицеприятный предыдущий свой отзыв. Этот товар можно и нужно покупать, тем более по такой цене, а если вдруг что-то случайно (с кем не бывает) произойдет не так, как хотелось, то "УСПЕХ ОС" всегда пойдет Вам на встречу.

Достоинства:
    Доставка очень быстрая. Упаковка надежная.
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Гарний продукт, упакований якісно і охайно. Ціна приємно здивувала і приємно що це наш виробник, зараз як ніколи хочеться підтримувати таких виробників

• Юра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Хороший чистий грунт, добре запакований думаю для акваріумних рослин підійде.

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Замовила пісок для духовки. Дуже гарний та чистий на вигляд. Без лишніх домішок. Один в один за розміром

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: УСПЕХ ОС

Візуально, ґрунт виглядає як на перших трьох фотографіях. Мені подобається, але купував про запас, тож як поводить себе — не досліджував ще.

Відправили швидко, запаковано добре.