Отзывы покупателей о Мышка ASUS TUF Gaming M4 Wireless/Bluetooth Black (90MP02F0-BMUA00)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго. Миша хороша, попрацювала майже два роки, але проблема з енкодером на колесику. Чеки є, коробка є, коли черговий раз відмовилась нормально скролить, необережно з нею повівся, відпала права клавіша.
    Питання виробнику, чи можливий в такому випадку гарантійний ремонт енкодера колесика?

Достоинства:
    Легка, зручна
    Недостатки:
    Не пропрацювала і двох років
      Представник бренду

Доброго дня. По текстовому опису важко оцінити всю ситуацію. Краще зверніться до магазину-продавця

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Использую эту мышь каждый день — в основном для работы и немного для игр. Удобно, что можно переключаться между Bluetooth и адаптером, особенно если таскаешь её между ноутбуком и стационарным ПК. Сидит в руке нормально, хотя сначала показалась чуть легковатой. Батарейки хватает надолго, пока ни разу не менял. Боковые кнопки расположены удобно, не промахиваюсь.

Достоинства:
    Удобная.
  • Дмитрий М***

Шикарна миша
    Вживу виглядає значно краще ніж на фотках
    Дуже зручно настоювати через Armoury
    Єдине що було б шикарно якби батарейки були акумуляторні
    Чомусь не захотіла підключатися через блютуз, але через вайфай підключилась відразу.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Норм мишка, але не без нюансів. Користуюсь вже кілька днів. Перше, що сподобалось це те що мишка легка, добре лежить у руці. Покриття приємне, не ковзає, навіть якщо руки пітніють під час гри.
    Завантажив Armoury Crate, тут же оновин драйвер, можна налаштувати DPI, переназначити кнопки і змінити параметри енергозбереження.
    Підключився через 2.4 ГГц працює швидшо, без лагів. Батарейка змінна, працює на одній АА-шці, що для когось плюс, для когось мінус (я б хотів акумулятор). Зате тримає довго. Кнопки клацають чітко, не люфтять. Колесико туговате, але мені норм.
    Сенсор точний, ніяких зривів чи фантомних рухів. DPI перемикається кнопкою зверху, але індикатора немає, тому трохи неочевидно, на якому зараз рівні.
    З мінусів – пластик матовий, але мазкий, швидко збирає відбитки. Також, якщо у вас маленька рука, можливо, буде не дуже зручною.
    В цілому, за свою ціну – хороший варіант для тих, хто хоче легку бездротову мишку без наворотів.

Достоинства:
    Легка, зручна, armoury crate
    Недостатки:
    Мазкий пластик, нема індикатора DPI, без акумулятора
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка не підійшла по ергономіці, не зміг закачати додаток до неї. Повернув на розетку

Недостатки:
    Не підійшла по ергономіці
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка, добре тримається в руці

Недостатки:
    По блютуз погано працює
      Представник бренду

Доброго дня, Руслане! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Руслан П***

Через півроку почало погано працювати колесико, скролить з пропусками і час від часу даблклікає лкм, за день міг 2-4 години грати в ігри, решту часу користувався тільки для роботи, звернутися щоб замінили мишку не можу бо викинув коробку та гарантійний талон (завжди зберігайте їх на всяк випадок), миша гарна, але ресурс роботи доволі малий

• Дмитрий Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал года назад, пишу отзыв по итогу.
    Мышь отличная, легкая, покрытие особенно зашло - грязь смахивается тряпкой, которая налипает по бокам. На основою часть корпуса вообще ничего не прилипает и не пристает.
    Связь ни разу не срывало, работает идеально как по свистку, так и по блютуз (использовал на пк и айпаде).
    Сенсор хорош, претензий нет.
    Купил набор пальчиковых аккумуляторов на 2500 мАч. Хватало на неделю в суперактивном режиме (работа + игры = часов по 10-12 в день).
    Единственный минус, с коробки странно работал режим сна, но мне это в целом не мешало. Настройки ПО не помогли.

Спустя год начал глючить энкодер колеса, Kailh'овские подводят уже не первый раз(
    Отдал по гарантии, вернули деньги. Обидно, мышь очень понравилась.
    Заказал вместо нее Asus ROG Pugio II Wireless. Попробуем.

Достоинства:
    Вес, покрытие, качество сборки, сенсор
    Недостатки:
    Небольшой скрип пластика, ресурс энкодера, ПО
      Представник бренду

Доброго дня, Дмитрий! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гризун дуже сподобався. Максимально зручна і крута миша як на мене. Також дуже сподобався додаток та налаштування. Вінда сама зрозуміла, що саме було підключено, завантажило додаток і тд. Респект. Співвідношення ціна/якість - вище всіх похвал.

Достоинства:
    Зручна
    Форма
    Розмір
    Вага
    Батарейки (купуєте акумуляторні і буде вам щастя)
    Недостатки:
    Поки не виявив
      Представник бренду

Доброго дня. Сергій! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!

• Vladislav
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не користуюсь. Купив іншу за 400 грн. Цю поклав на кухні біля телевізора.

Достоинства:
    Дуже далеко працює від комп'ютера. Міняв в ній батарейку біля свого комп'ютера - клац-клац чуємо з сином якийсь звук вмикається і вимикається десьу квартирі. А це телевізор на кухні до якого я під'єднав мишку. Дистанція - кімната 5 метрів потім стінка до кухні потім кухня шириною метрів 3 і там телевізор. А миша вмикає і вимикає YouTube на екрані)
    Недостатки:
    До психозу доводить шершава поверхня кнопок. Таке враження, що в мене гола пучка вказівного пальця, якою я вожу по лівій кнопці. Або - шкіра здерта. Брррр...
  • Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Легка, зручна, не залишаються відбитки на неї. З підключенням проблем немає.

Достоинства:
    Легка, зручна, не залишаються відбитки на неї. З підключенням проблем немає.
      Представник бренду

Доброго дня, Роман! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!

• Анастасія Ч***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купували цю мишку для роботи але також граємо в ігри, дуже зручна, нічого не натискається саме, гарна лаконічна)

Достоинства:
    Розмір
  • Михаил Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка - хороша, нарікань на товар немає.
    Вкрай обурений обслуговуанням у "розетці"! оформив замовлення і оплатав його одразу, нажаль. Чекати поки відправлять замовлення довелося майже два тижні! скасувати замовлення та повернути кошти "розетка" відмовилась!

Достоинства:
    легка, зручна, виглядає надійною
    Недостатки:
    поки немає
      Представник бренду

Доброго дня, Михаил! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!