- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудова сумка, якісна.
- Юрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Качество отличное,удобная и практичная.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Сумка просто супер для ходової риболовлі — усе під рукою, змінювати приманки зручно. Добре пошита, водонепроникна. Якість повністю відповідає опису, матеріали приємні на дотик, а функціональність — на висоті. Рекомендую!
- Достоинства:
- Функциональність. Якість матеріалів.
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Ця сумка дуже зручна для рухомої риболовлі — приманки завжди під рукою, а водонепроникний матеріал захищає в дощ. Дуже практичне і продумане рішення для активного відпочинку.
- Достоинства:
- Не промокає. Вмістка. Не брудниться.
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Сумка чудова
- Недостатки:
- Трохи не вистачає зменшення розміру
- Продавец MARITIM
Щиро дякуємо за відгук!
Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.
Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних
З повагою,
Команда “Maritim”