- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Вітаю! Замовила рюкзак, як подарунок.Він виявився дуже гарної якості.Матеріал приємний без запаху, фурнітура якісна, виглядає дуже естетично й не громіздкий і при цьому місткий.Для невеликих подорожей-саме те, що потрібно
- Достоинства:
- місткість, якість матеріалів, фурнітура, отвір для зарядного
- Недостатки:
- не знайшла
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак сподобався!
Зручний, вмісткий, якість пошиття чудова
Вологостійкий, окремо є ще один відділ всередині з міцної плівки для документів, вони точно залишаться сухі.
Замовила ще й мамі такий, вона поїхала з ним до Канади
По габаритам підходить в ручну кладь.- Достоинства:
- Міцний, зручний, вмісткий, вологостійкий.
- Недостатки:
- Трохи дратує дзвін замочків, але це нічого. Для когось взагалі не матиме значення.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак сподобався. Середній відділ можна за необхідності розширити. Поки жодних проблем не було. Навіть встиг під невеликим дощем побувати - не промок
- Достоинства:
- Місткий, сподобалась якість матеріалів, водонепроникний, можна розмістити два ноутбуки
- Недостатки:
- не помітив
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Зручний, ергономічний, багато місця для одягу та ноутбуку. Матеріал якісний.
- Достоинства:
- Зручно складати одяг - основне відділення відкривається, як валіза
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
чудовий рюкзак
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Товар дійшов вчасно, рюкзак якісний, заявлені характеристики відповідають дійсності, покупкою задоволений, всім хто подорожує дуже раджу!)
- Достоинства:
- Багато переваг
- Недостатки:
- Недоліки відсутні
- Продавец MARITIM
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудовий рюкзак. Якісний матеріал. Місткість. Задоволений на 100% своєю покупкою.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Шикарний рюкзак для короткотривалої подорожі
- Достоинства:
- Місткий, стильний, продуманий
- Недостатки:
- Було б добре, якби в наступних версіях додали ремінці-кріплення для каримата/спальника
- Продавец MARITIM
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Матеріал міцний, водозахист працює на всі сто, вже перевірено. Є відділення для ноутбука та багато кишень під дрібниці. В загальному рекомендую, універсальний надійний рюкзак.
- Достоинства:
- водонепроникний, якісний та витривалий
- Недостатки:
- не помітив
- Продавец MARITIM
Назар, щиро дякуємо за відгук!
Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.
Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних.
- ДарʼяОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Замовила цей рюкзак для подорожей, він перевершив усі мої очікування! Дуже місткий і зручний, усередині все продумано до дрібниць. Багато кишень, речі не губляться, легко знайти потрібне.
Спинка й лямки комфортні, матеріал щільний. З приводу водонепроникності, пробіглась під сильним дощем до таксі, усередині все залишилось сухим. Замки працюють плавно, фурнітура якісна. USB-порт — приємний бонус.
Однозначно рекомендую!- Достоинства:
- Гарна якість, лаконічний стриманий дизайн, зручна спинка, багато кишень, матеріал не промокає.
- Недостатки:
- Немає, рюкзак повністю виправдав очікування.
- Продавец MARITIM
Дар'я, щиро дякуємо за відгук!
Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.
Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
Бережіть себе та своїх рідних.