Отзывы покупателей о Рюкзак дорожный универсальный Bange на 45л с портом USB водонепроницаемый расширяемый черный для путешествий ноутбука туристическая дорожная сумка

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Вітаю! Замовила рюкзак, як подарунок.Він виявився дуже гарної якості.Матеріал приємний без запаху, фурнітура якісна, виглядає дуже естетично й не громіздкий і при цьому місткий.Для невеликих подорожей-саме те, що потрібно

Достоинства:
    місткість, якість матеріалів, фурнітура, отвір для зарядного
    Недостатки:
    не знайшла
  • Надія К***

Рюкзак сподобався!
    Зручний, вмісткий, якість пошиття чудова
    Вологостійкий, окремо є ще один відділ всередині з міцної плівки для документів, вони точно залишаться сухі.
    Замовила ще й мамі такий, вона поїхала з ним до Канади
    По габаритам підходить в ручну кладь.

Достоинства:
    Міцний, зручний, вмісткий, вологостійкий.
    Недостатки:
    Трохи дратує дзвін замочків, але це нічого. Для когось взагалі не матиме значення.
  • Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак сподобався. Середній відділ можна за необхідності розширити. Поки жодних проблем не було. Навіть встиг під невеликим дощем побувати - не промок

Достоинства:
    Місткий, сподобалась якість матеріалів, водонепроникний, можна розмістити два ноутбуки
    Недостатки:
    не помітив
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Лілія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Зручний, ергономічний, багато місця для одягу та ноутбуку. Матеріал якісний.

Достоинства:
    Зручно складати одяг - основне відділення відкривається, як валіза

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

чудовий рюкзак

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Товар дійшов вчасно, рюкзак якісний, заявлені характеристики відповідають дійсності, покупкою задоволений, всім хто подорожує дуже раджу!)

Достоинства:
    Багато переваг
    Недостатки:
    Недоліки відсутні
    • Продавец  MARITIM

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Чудовий рюкзак. Якісний матеріал. Місткість. Задоволений на 100% своєю покупкою.

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Шикарний рюкзак для короткотривалої подорожі

Достоинства:
    Місткий, стильний, продуманий
    Недостатки:
    Було б добре, якби в наступних версіях додали ремінці-кріплення для каримата/спальника
    • Продавец  MARITIM

• Назар Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Матеріал міцний, водозахист працює на всі сто, вже перевірено. Є відділення для ноутбука та багато кишень під дрібниці. В загальному рекомендую, універсальний надійний рюкзак.

Достоинства:
    водонепроникний, якісний та витривалий
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  MARITIM

Назар, щиро дякуємо за відгук!

Ми дуже вдячні Вам за відверті слова про товар і сервіс нашого інтернет-магазину — це надзвичайно важливо для нас.

Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування
      Ми завжди прагнемо надавати лише найкращий сервіс і дарувати приємні емоції своїм клієнтам.

Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.

Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
      Бережіть себе та своїх рідних.

• Дарʼя
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Замовила цей рюкзак для подорожей, він перевершив усі мої очікування! Дуже місткий і зручний, усередині все продумано до дрібниць. Багато кишень, речі не губляться, легко знайти потрібне.

Спинка й лямки комфортні, матеріал щільний. З приводу водонепроникності, пробіглась під сильним дощем до таксі, усередині все залишилось сухим. Замки працюють плавно, фурнітура якісна. USB-порт — приємний бонус.
    Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Гарна якість, лаконічний стриманий дизайн, зручна спинка, багато кишень, матеріал не промокає.
    Недостатки:
    Немає, рюкзак повністю виправдав очікування.
    • Продавец  MARITIM

Дар'я, щиро дякуємо за відгук!

Дуже раді, що Вам сподобалися і товар, і обслуговування

Усі відгуки уважно вивчаємо, щоб ставати ще кращими для Вас.

Ще раз дякуємо за замовлення та довіру!
      Бережіть себе та своїх рідних.