- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
3 года эксплуатации ( зимой розжиг буржуйки каждый день ) и до сегодня работает.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
!
- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацювала місяць, потім почала пропускати газ! При використанні, почала займатись! Заміна ущільнюючих кілець, не допомогла!
- Достоинства:
- Гарно запакований набір
- Недостатки:
- Сміття, кошти на вітер! Неякісні гумові ущільнювачі!
Представник брендуДоброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка нормальна але не дозакриває кран подачі газу
- Юлія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок,працює добре
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Intertool як завжди на висоті
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
перевірив, працює
- Достоинства:
- норм. ціна, працює
- Недостатки:
- поки не виявив
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
П'єзоелемент легко відремонтувати: викрутити шурупи і подивитися де пробиває, заізолювати
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Ви отримали інструмент неналежної якості. Для вирішення Вашого питання, будь ласка зверніться до продавця.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не підпалює
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Алена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює пьєзоелемент, сірниками підпалювали. Отримали 29.01
- Недостатки:
- Не працює пьєзоелемент
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок працює
- Достоинства:
- Все ок працює
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після першого використання перестало процювати п'єзо.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Майже одразу перестало працювати п'єзо.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємось кожен день вже третій місяць. Не зважаючи на низьку ціну, дуже якісний пальник. Для побутових потреб більш ніж достатньо! Простий та зручний у використанні. Запалюєтьсь майже завжди з першого разу, а коли іноді і з другого - це зовсім не є неподобством :)
- Достоинства:
- Простий, та зручний. Дуже приємна ціна.
- Игорь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная горелка с пьезо поджигом. Покупалась для легкого розжига костра на даче. Чтобы не использовать жидкий розжиг с химией.
- Достоинства:
- Не оставляет запаха в костре после розжига
- Недостатки:
- Не выявленно
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная горелка! Пользовался ей летом очень активно для распала углей - со своей задачей справляется на 100%
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, з першого разу запалює
- Петриков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер покупка
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій єкземпляр поки працює справно
- Достоинства:
- Дешево
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первое впечатление - хорошее!
- Достоинства:
- Работает!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пластик буквально розламався після 2 використань
- Достоинства:
- дешевий
- Недостатки:
- Зламався
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук!
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проработала 2 года
- П'єзопідпалювач Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
відігнув дротик п'єзопідпалювання від центру і воно запрацювало.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не працювало п'єзопідпалювання
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще в мене такого «довговічного» пальника не було, перестав відкриватися на подачу газу на 3-й день використання, десь на 5-6 раз.
- Достоинства:
- Перших декілька разів працює
- Недостатки:
- А потім ні
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Алекс Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розплавив 2 рулона рубероіда на погребі... Нормально працює.. нічого не поплавилось..
- Достоинства:
- Норм горелка
- Недостатки:
- Запалюється не з першого разу, але то не недолік..
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два раза токо пользовался, пока всё устраивает. Не травит , пьезо работает с первого раза.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Без газа не работает
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює. Не підпалює газ
- Достоинства:
- Можно відкрити газ та підпалити сірниками
- Недостатки:
- Не працює
- Діма М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погано підпалюється
- Достоинства:
- Недостатки:
- Підпалюється далеко не з першого разу. Інколи полумʼя нестабільне (повинно бути як у автогенної запальнички, а інколи буває як у звичайної)
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клегка насадка, бовтається на балоні.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошо)
- Достоинства:
- качество, цена
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий помічник.
- Артём Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает без нареканий
- Достоинства:
- Цена- качество
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Алексей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такую цену нормальное изделие
- Недостатки:
- После двух раз перестал работать пьезоподжиг