Отзывы покупателей о Мобиль на кроватку олень, детская каусель для новорожденных малышей мобили 2в1 с таймером, колыбельные и звуки Голубой (5033A-Вlue)

Оценка пользователей 4.48/5
  • Едуард Р***

Все ок

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Голубая лагуна

Отличный мобил для ребенка,
    Удивило хорошее качество пластика и приятный звук динамика.
    Есть так же несколько натуральных звуков (сердцебиение, аквариум, и дыхание)

Собирается легко, ребенку зашло. Прикрепил видео.

В целом рекомендую

Достоинства:
    крутится, качество пластика, приятный звук, широкий набор мелодий, пульт
  • Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Неплохой проектор. Цвета материалов не очень.

• Костянтин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Розовый

Дуже чудова річ для немовлят

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Жахлива якість кранштейну, пластикова закрутка тріснула після другої фіксації.

• Продавец  FlamesShop

Нам прикро, що у вас виникла ця ситуація з кронштейном. Така проблема є виключенням, та може виникнути якщо сильно затягувати кріплення фіксації.
      Ми завжди йдемо на зустріч своїм покупцям, та зробимо все можливе, щоб Ви залишились задоволені. Рекомендуємо писати одразу продавцю "Питання про замовлення"для швидкого вирішення питання. Напишіть нам куди надіслали вам додаткове кріплення.

• Ірина А***

Крутезна іграшка

Достоинства:
    Донечка в захваті
    Недостатки:
    Відсутність батарейок, хоча б для перевірки!!!
  • Віта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Чудовий товар, малюку дуже сподобалось.

• Анжеліка А***

Мобіль відповідає фото

Недостатки:
    Є мелодія російської пісні «Катюша» і це недолік, буває, що перестає крутитися та не працює кнопка для цього
  • Дарина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Очень довольна, менеджер связался быстро, так же быстро отправили. Красивый, музыкальный.

Достоинства:
    Соответствие описанию.
  • Карина Л***

Все просто супер

• Анохіна К***

Шикарний мобіль.
    Дитині 3 місяці і їй дуже подобається, можна використовувати просто як підвіс, а ще має багато різних функцій, які працюють одночасно і окремо.

Достоинства:
    Можна включити окремо підсвітку , звук або обертання.
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Класна річ, дитині сподобалась. Добре що на батарейках, під час вимкнення світла ідеально

• Андрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Купував для донечки. Якість непогана. Відправка швидка. Дуже сподобалась функція проекції

Достоинства:
    Ціна якість.
    Недостатки:
    Музика вимикається тільки з пульта.
  • Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

просто шикарна річ ,сьогодні наша донечка цілий день плакала як я приніс поставив то вона просто перестала і кайфує ,якість матеріалів супер,однозначно рекомендую

Достоинства:
    заспокоює дитину
  • Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Мобіль супер , можу рекомендувати. Дуже багато мелодій, ніжне світло, гарні іграшки. Забрала швидко. Легко кріпити на ліжко.

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Рекомендую мобіль, якісний та гарний, отримали дуже швидко.
    Багато мелодій, іграшки як брязкальця. Без проблем встановили на ліжечко.

Достоинства:
    Доступна вартість, багатий функціонал
  • Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

В переліку пісень "кихаділа на берег катюша".

Достоинства:
    Недостатки:
    Продавець не перевіряє товар який він продав.
    • Продавец  FlamesShop

Музичний супровід у деяких дитячих мобілях — це набір мелодій, які виробник вносить без врахування культурних або історичних особливостей країн, куди товар потрапляє. В мобілі є більше 100 мелодій, які можуть відноситись до різних культур . Нажаль одна з них була схожа, але не є абсолютною копією мелодії і не є радянською музикою. Ми цінуємо вашу уважність і позицію. Ви могли повернути товар , якщо він вас не влаштував, але ви також не зробили це, тому ми гадаємо, що все ж таки вас товар влаштовує

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Брала на подарунок, батьки малюка у захваті від функціоналу іграшки

Достоинства:
    Все супер
  • Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

модуль чудовий, дитина задоволена, я тежкріпиться надійно, багато функцій, так я і очікували

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Хочу доповнити свій попередній відгук - мобіль працює гарно, дизайн прекрасний, АЛЕ! При прослуховуванні всіх мелодій не приємно було чути радянську військову мелодію «Катюша»! Розумію, що китайцям все рівно, що штампувати. Але шановні, це дитячий товар!
    Купувала , до речі , за 999 грн

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Однією мелодією зіпсували все!
    • Продавец  FlamesShop

• Юлія Ч***

Дякую за відгук. Завдяки Вам передумали брати.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

За таку ціну - чудовий !!! Все працює, іграшки якісні, дизайн прекрасний, рекомендую!

• Продавец  FlamesShop

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили якість нашого товару. Ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Карусель сподобалась, тільки не працює пульт

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не працює пульт
    • Продавец  FlamesShop

Чи пробували змінити батарейки та витягнути захисну плівку , яка між батарейкою та контактами

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

чудово, все як на карті, сфотографувала в день тому не сильно видно нічник, але вночі гарно світить

Достоинства:
    ціна, бо на інших сайтах такий дивилась ціна значно вище.
    іграшки повернуті до дитини
    Недостатки:
    поки не знайшла
    • Продавец  FlamesShop

Щиро дякуємо за відгук, ваш досвід користування буде дуже корисним майбутнім покупцям і допоможе зробити правильний вибір .

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Очень крутой мобиль, все понравилось, все пришло быстро, аж самой хочется под ним лежать)

Достоинства:
    Качество супер
    Недостатки:
    Нет недостатков
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня, Вікторія) Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Все було добре. Продавець зв'язався швидко. Замовлення прийшло вчасно, без пошкоджень.

• Продавец  FlamesShop

Доброго дня, Тетяна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Гарна іграшка. Новонародженому ще рано, а старшій дитині сподобався, особливо зоряне небо.

Достоинства:
    Регулювання гучності, пульт, різні мелодії, проектор
    Недостатки:
    Швидко сідають батерейки
  • Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Рекомендую! Мобіль має ніжний дизайн , іграшки як раз розташовані під 45 градусів , тож малюку зручно спостерігати за ними.

Достоинства:
    Гарна якість. Багато мелодій та звуків. Працює як нічник.
    • Продавец  FlamesShop

Доброго дня, Ганна. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого мобіля. Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.

• Виталий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Мобіль цікавий, гарне кріплення та якісні самі іграшки. Все сподобалось , дякую

Достоинства:
    Пульт в комплекті, багато функцій
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Владислава
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый

Я задоволена на всі 100 %. Мобіль гарний, дуже ніжні пастельні кольори , багато мелодій та ніжна підсвітка

Достоинства:
    Висока якість та доступна вартість