Отзывы покупателей о Зубна паста відбілювальна - Dr. Wild Emoform Diamond 75ml (855538-31015722)

Оценка пользователей 4.62/5
  • Тетяна Н***

Нічого особливого,розчарована

Добрий день.

Зубна паста Dr. Wild Emoform Diamond спеціально розроблена для дбайливого очищення та полірування зубів. Вона містить дуже дрібні та дбайливі частинки алмазу та має низький коефіцієнт абразивності (RDA 39), тому підходить навіть для чутливих зубів. Тому EMOFORM Діамант особливо підходить для досягнення природної білизни зубів у пацієнтів з підвищеною чутливістю шийок зубів. Результатом є помітно гладкіша і біла поверхня зубів, що надалі перешкоджає утворенню зубного нальоту і, як наслідок, зубного каменю. Фторид, що входить до складу зубної пасти, активно захищає від карієсу та зміцнює емаль.

Для сліпучої білої посмішки, без хімічних відбілювачів та ферментів.

EMOFORMДіамант не містить пластикових мікрочастинок, лаурильсульфату натрію (SLS), консервантів, штучних підсолоджувачів або наночастинок.

Ефективність EMOFORM підтверджена у багатьох клінічних дослідженнях.

Звертаємо увагу, що паста забезпечує делікатне очищення та природне відбілювання без агресивного впливу, тому результат проявляється поступово при регулярному використанні.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Хороший сервіс доставка, класна зубна паста!

Достоинства:
    Мені сподобалась!
  • Галина К***

Гарна якість та аромат

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Мені сподобалась, гарно чистить зуби.

Достоинства:
    Добре справляється зі своєю задачею
    Недостатки:
    Не помітила
  • Светлана Б***

Купляю за знижкою

Достоинства:
    Чудова зубна паста,купляю переодично,на довго вистачає.
    Недостатки:
    Немає,повністю задоволена
  • Анастасія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Перша відбілююча паста, після якої на моїх зубах дійсно помітне висвітлення емалі. Не впливає на чутливість. Отримала маленький пробник від стоматолога, настільки сподобалась, що замовила повнорозмір. Сподіваюсь, буде не гірша за манюньку

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

щоб відбілювало прямо з першого використання то ні, можливо якщо використовувати на постійній основі. погано піниться. так як я користуюсь електричною зубною щіткою то вся паста розлітається куди тільки можна, не утворюється піна(

Достоинства:
    приємний смак
    Недостатки:
    висока ціна, не піниться

Добрий день.

Зубна паста Dr. Wild Emoform Diamond спеціально розроблена для щоденного дбайливого очищення та полірування зубів. Вона містить дуже дрібні та дбайливі частинки алмазу та має низький коефіцієнт абразивності (RDA 39), тому підходить навіть для чутливих зубів.

EMOFORMДіамант не містить пластикових мікрочастинок, лаурильсульфату натрію (SLS), консервантів, штучних підсолоджувачів або наночастинок, без хімічних відбілювачів та ферментів.

Ефективність EMOFORM підтверджена у багатьох клінічних дослідженнях.

Звертаємо увагу, що низьке піноутворення є особливістю формули без SLS — це забезпечує більш делікатний догляд за емаллю та яснами. Відбілювальний ефект досягається поступово при регулярному використанні завдяки м’якому поліруванню.

Якщо Вам потрібна паста для більш інтенсивного відбілювання зубів, рекомендуємо спробувати зубну пасту Depurdent
      ссылка

А для найефективнішого результату рекомендуємо використовувати в комбінації з ополіскувачем Depurdent
      ссылка

Дякуємо за Ваш відгук!

• Марина Я***

Якісний товар.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова паста! При регулярному використанні зуби стають білішими.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дуже класна зубна паста. Може здатися, що дорога, але вона варта своїх грошей. Якщо Ви цінуєте і любите себе - купуйте, не пожалієте. Разом із хорошою зубною щіткою процедура чищення зубів - повний кайф. Не пригадую, щоб хотілося так чистити зуби, як після використання цієї пасти. Якщо продається по акціях - купуйте обов'язково!)

Достоинства:
    М'яка, приємна, не пече після чищення. Приємний запах
    Недостатки:
    Якщо дорого - купуйте по акціях)
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Класна. Подобається продукція цього бренду вся

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Найкраща відбілююча паста яку я колись купувала! Рекомендував стоматолог ! Чередую з цієї марки для чутливих і все супер !

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Дикая чувствительность зубов от етой пасты

Достоинства:
    Нз
    Недостатки:
    Не подошла

Добрий день!

Якщо у Вас підвищена чутливість зубів, ми рекомендуємо спочатку знизити чутливість. Для цього із продукції Вілд ми рекомендуємо
      1. При значній чутливості. Лінійка зі стабілізованим фторидом олова, одним із найефективніших фторидів, що має яскраво виражені десенсибілізуючі властивості (зниження гіперчутливості), накопичувальний ефект, каріостатичну дію на емаль та дентин тощо. А саме
      a) Для інтенсивного лікування. Гель Dr. Wild Emofluor Intensive Care ссылка
      b) для щоденного застосування. Зубна паста Dr. Wild Emofluor Daily Care ссылка
      2. При незначній чутливості
      a) Зубна паста Dr. Wild Emoform Protect Захист від карієсу ссылка
      b) Зубна паста Dr. Wild Emoform Для чутливих зубів ссылка

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Наліпки Розетки нереально дратують. Неможливо ні поставити товар на видне місце, ні подарувати, ні відклеїти ці наліпки від товарів.

Недостатки:
    Наліпки псують все враження від товару
  • Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Чудова зубна паста. Не рівняється із жодною зубною пастою, що є у продажу, типу колгейт, блендамет, але і ціна в два - три рази більша. Гарно відбілює, захищає від карієсу, залишає відчуття чистоти і свіжості, ефект, як після чистки зубів у стоматолога. Рекомендую, особливо коли гарна знижка.

Достоинства:
    Захищає від карієсу, залишає відчуття чистоти і свіжості, ефект, як після чистки зубів у стоматолога.
    Недостатки:
    Тільки ціна.
  • Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Я в захваті , найкраще що я купувала

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Хороша паста, надовго відчуття свіжості.

Достоинства:
    Свіжа, приємне відчуття у роті під час чищення.
    Недостатки:
    Дуже дорога!
  • Світлана

Обожнюю пасту , брала не перший раз ! Чудова , дякую розеткі за акції

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Відмінна зубна паста, постійно користуюсь всією серією

• Інна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Замовляла по акційній ціні. Зателефонували та повідомили, що відсутня паста, продавець скасував замовлення. Проте паста є в наявності.

Недостатки:
    Ненадійний продавець
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Якісна зубна паста, зуби стали на тон біліше, пройшла чутливість зубів.
    Можна рекомендувати)

Достоинства:
    Якість
  • Лидия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Пасту порадив стоматолог, користуюсь тиждень, подобається.

• Денис Х***
  • Сергей З***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Я нею користуюсь від початку її виготовлення, тому результат в мене прекрасний. Саме краще використовувати цю пасту з електрозубочисткою. Рекомендую! Відбілює чудово