Отзывы покупателей о Набор спортивных бутылок для воды 3 в 1 с разметкой 300ml/800ml/2000ml (фиолетово-голубые)

Оценка пользователей 4.89/5
  • Алла К***

Все супер

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Марія Р***

Все супер

Достоинства:
    Цена, качество, быстрая отправка, честный продавец
    • Продавец  FlashShop

• Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Заказывала набор 2 раза, один раз для себя, второй уже для сестры. За такую цену бутылки отличного качества, приятные на ощупь,без запаха пластика. Удобно, что есть три размера, подходит для разных тренировок и не просто прогулок. Отправка быстрая. При заказе во второй раз не было одной крышки от бутылки, написала продавцу, и в тот же день крышку отправили. Так что смело можно заказывать, продавца и товар рекомендую на все 100%

Достоинства:
    Цена, качество, скорость отправки

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Не протекают. Красивые, приятно взять в руки. Веселенькие отметки по часам. Стимулируют пить водичку.

• Продавец  FlashShop

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що покупка залишила у вас гарні враження. Запрошуємо зазирнути й до інших товарів нашого асортименту — можливо, знайдете для себе ще щось цікаве та корисне. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Красиві, зручні, приємна ціна за такий набір!

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  FlashShop

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Спасибо большое. 3 бутылки за такую цену, оно того стоит и качество хорошее.

Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  FlashShop

• Юлія М***

Вартує своїх грошей

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Три пляшки за ціною однієї. Замовляла на подарунок, а потім і собі, бо дуже сподобалась якість - жодного запаху пластику, який завжди буває в таких пляшках, міцні, зручні, поверхня не ковзає. Нам набору вистачило на всю родину. Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  FlashShop

• Емілія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Класні та вмісткі пляшечки, мої рекомендації

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-розовый. Объем: 2000

Класні софт тач бутилки, 3 різних розміри для різних цілей, за таку ціну взагалі супнр

Достоинства:
    Зручні, комфортні
    Недостатки:
    Не було бажаного кольору
    • Продавец  FlashShop

• Алина К***

Якість супер

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Купувала на подарунок. Все чудово. Швидко відправили. Уже користувався.

• Лєна Г***

Все сподобалось

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Гарні пляшки. За свою ціну взагалі клас. Відправили швидко. Вели комунікацію. Все супер

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Гарні пляшки, нам все сподобалось

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Зручно. Дякую за подарунок.

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Дуже крихкі, а мене залишилась тільки велика, і те я її вдома використовую дуже обережно. Середня впала та розбилася на третій день, маленька в рюкзаку на таможні лопнула, все було в компоті..

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!

Дуже шкода, що набір пляшечок не виправдав ваших очікувань і сталася така неприємна ситуація. Розуміємо ваше розчарування.
      Хочемо зазначити, що це перший подібний відгук за останній час, адже зазвичай ці пляшечки отримують позитивні відгуки від покупців. При дбайливому використанні вони можуть служити довго та залишатися зручними у повсякденному користуванні.

Сподіваємось, що ваші наступні покупки принесуть лише приємні враження

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Супер пляшки. Все сподобалось, дуже зручні

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрій З***

Ок.

• Продавец  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Відповідає опису. За таку ціну якість нормальна. Швидка відправка.

Достоинства:
    Ціна. Якість.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Алла М***

Пляшки неймовірні, дуже зручні

Достоинства:
    Зручність, кількість, ціна

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Дуже гарний і якісний набір. Привітливі і отзивчіві продавці магазина. Магазин супер. Покупкой на 1000000000% задоволена. Раджу всім цього продавця

Достоинства:
    Все ідеально
    Недостатки:
    Хочеться купувати ще, ще і ще.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Маріє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Я просто в захваті від цього набору пляшок! Вони не тільки стильно виглядають, але й неймовірно практичні. Матеріали здаються дуже міцними, я впевнена, що вони прослужать мені довгий час. Рекомендую їх всім, хто хоче додати трохи яскравих кольорів у своє життя!

Достоинства:
    Стильні, практичні, довговічні
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Віталію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-фиолетовый. Объем: 2000

Чудове обслуговування, гарні кольори пляшок, без стороннього запаху)

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Дарино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-розовый. Объем: 2000

Зручна пляшка, видно скільки ти випив. Брала для підтримання водного балансу. Як раз на день для дорослої людини

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Людмило! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Артем О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Все сподобалось. Сервіс і якість — супер!

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Артем! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой-оранжевый. Объем: 2000

Якісний товар за гарною ціною + дужее бистро доставили

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!