Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Ортопедический матрас Coazy Sleep Decent Coco 90x190 см

Оценка пользователей 4.5/5

Все чудово. Дякую.

Достоинства:
    Порядність.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  RazomKraChe

Дякуємо за ваш відгук

Отзыв от покупателя. Продавец: RazomKraChe. Популярные размеры: 80x190

Сам матрац якісний, дійсно якісний. Але по головне, на перший, наголошую, перший ранок, в мене з'явитись бугри з тканини, наче верхній слой тканини залишковий десь 7см. Подивится на гарантію, вже гадав дзвонити власнику ФОП, але з цієї війною, і так нерви як струна, немає сил, з кимось ругатись.

Щей переплутав, магазин, писав відгук в іншому магазині, бо гадав що там купив, жах, сором мені.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Тканина залишкова, відчуття дуже неприємне. Ну чому я повинен страждати, із-за чиєїст помилки! Я гроші давав, чесні, не пом'яті, раз мальовані.
    • Продавец  RazomKraChe

Доброго дня.Андрій. наш менеджер по якості зателефонує вам. для вирішення даного питання.

• Андрій Н***

21.10.2025 НІХТО так і не передзвонив, ні менеджер по якості особливо.

• Андрій Н***

Питання вирішено. На всі 100%. По перше дякую представникам Розетка, бо я приємно вражений, за мене тягнули "мазу". Дзвонить жінка, каже я представник розетка , буду ваші права відстоювати, хочете? Я-так. На наступний день, дзвонить інша, каже є два варіанта вирішення, такий та такий який вибираєте? Кажу вибираю такий. Через год ну дзвонить, її начальниця мабуть(перша жінка) , та запитує, все вирішено? Кажу так.
      Виходить, дуже приємно. Фірма у якої купував матрац, пішли на зустріч, а на цю зустріч з мого боку були два представники розетки.
      Дякую фірмі у якої купив.
      Дякую розетці на платформі якої купив матрац.

• Наталия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RazomKraChe. Популярные размеры: 80x200

Вдячна всім за отримання ортопедичниного матраса

Достоинства:
    Товар відповідає опису.Матрас з роблено з натуральної тканини, гарно прошитий,не має сторонніх запахів ,легкій .Упакований в щільну плівку.
    • Продавец  RazomKraChe

Доброго дня,дякуємо за ваш відгук .

• Юлия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RazomKraChe. Популярные размеры: 80x190

Матрас дуже класний! Дочка задоволена, каже, що краще на ньому висипається)
    Дуже вдячні Вам за якісний матрас!))
    Рекомендую!

Достоинства:
    За свою ціну дуже якісний

Доброго дня, Юлія
      Надзвичайно вдячні за такий сімейний відгук.Користуйтесь з задоволенням.