Отзывы покупателей о Підліткові (дорослі) Окуляри для плавання Renvo Maros JR Anti-fog Зелений OSFM (2SG220-14)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

На вигляд гарні. Добре сидять. Але запотівають.

Достоинства:
    Ціна. Вигляд
    Недостатки:
    Запотівають
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри гарно сидять і мають привабливий вигляд. Дана модель має антифог покриття, але запотівання може бути через велику різницю температур, особливо в басейні. Щоб зменшити цю проблему, можна додатково використовувати спеціальний антифог-спрей або просто злегка промивати лінзи прохолодною водою перед плаванням, при цьому ні в якому не протирати їх тканиною або пальцями. Бажаємо, щоб тренування приносили тільки комфорт і задоволення!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Окуляри на вигляд гарні . Але запотівають.

Достоинства:
    Вигляд. Ціна
    Недостатки:
    Запотівають

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Приємно чути, що окуляри сподобалися зовні та зручно сідають. Варто враховувати, що навіть моделі з антифог-покриттям інколи запотівають, особливо коли температура всередині окулярів вища, ніж зовні (що особливо часто буває в басейні). Щоб зменшити цю проблему, радимо додатково користуватися спеціальними спреями від запотівання або просто перед тренуванням сполоснути лінзи прохолодною водою. Важливо не протирати їх руками чи тканиною, щоб не пошкодити покриття. Бажаємо легкого й комфортного плавання!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Чудові окуляри. Щільно прилягають ,не пропускають воду. Дуже зручна застібка позаду ,щоб не через голову вдягати. Класні змінні тримачі переносся різного розміру. Купили дитині на 8 років, сіли ідеально

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що окуляри ідеально підійшли дитині та забезпечують комфорт під час плавання. Бажаємо приємних тренувань і гарних результатів у басейні!

• АЛЬОНА С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-White

Чудові окуляри, не пропускають воду, не сповзають, регулюються по обʼєму і за рахунок різних перемичок перенісся!!!!!

Достоинства:
    Можна регулювати розмір

Дякуємо за відгук. Раді чути, що окуляри добре тримаються та не пропускають воду. Бажаємо приємних тренувань і задоволення від кожного запливу!

• Юлия Г***

Окуляри супер. Чоловік дуже задоволений

Достоинства:
    Реально не зпотівають.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Приємно чути, що окуляри залишили хороше враження. Головне, що під час плавання вони зручні та надійні. Нехай служать довго і додають комфорту у воді!

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue-White

Дуже хороший товар за адекватні гроші. Сину (11 років) і дорослій людині чудово підійдуть. Присмоктуються сильно, можуть залишати сліди які звісно проходять. Вони не пропускають воду і не запотівають! Син користувався на озері. Рекомендую!

Достоинства:
    Не пропускають воду, не запотівають
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за відгук. Радий, що окуляри підійшли як дитині, так і дорослому. Дякуємо за рекомендацію та довіру!

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купувала на 11 років. Добре присмоктуються до очей, не запотівають. Видно в них добре, вода не потрапляє. Легко регулюються на потилиці. До лінз краще не лізти нічим бо будуть мілкі подряпини. Трошки спробувала стерти на зовнішній стороні лінзи ватним диском слід від краплі, то залишились дрібні царапинки. Взагалі окулярами дуже задоволені і я і донька. Швидка доставка, продавця рекомендую!

Достоинства:
    Не запотівають, мають гарний вигляд, добре тримаються на обличчі вода не потрапляє.
    Недостатки:
    Залишаються кола навколо очей бо дуже добре присмоктуються, сліди хвилин через 10 проходять.

Дякуємо за докладний відгук. Радий, що окуляри підійшли дитині, забезпечують чіткий огляд, не запотівають і не пропускають воду. Зауваження щодо обережного догляду та можливих слідів на шкірі — важливе й корисне, подряпини можуть з'явитись якщо на склі був наліт або бруд, пошкодити лінзи неможливо ватним диском, так як вони мають різну твердість по шкалі Мооса. Дякуємо за довіру та рекомендацію, бажаємо комфортного користування!

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: White

Окуляри суперові,донька дуже раділа.Доставка швидка,за добу товар був у відліленні.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що окуляри сподобалися Вашій доньці і принесли їй радість. Швидка доставка — один із наших пріоритетів, і приємно знати, що Ви це цінуєте. Дякуємо за довіру і Ваш вибір!

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Брали хлопцю 10 років в басейн. Все добре.

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що окуляри підійшли вашому синові. Сподіваємось, вони будуть надійно служити і приносити комфорт під час плавання. Дякуємо за ваш вибір!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Black

Дякую за швидку доставку! Окуляри якісні, дитині на 11 років підійшли, регулюють. Маю надію не на один рік.

• Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом! Ми раді, що ви задоволені швидкою доставкою і якістю наших окулярів. Приємно чути, що вони підійшли вашій дитині. Сподіваємося, що окуляри прослужать вам довго і будуть приносити задоволення від плавання. Дякуємо за довіру до нашого продукту!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Multi Athlet Store. Цвет: Blue-White

Окуляри купляли для дитини віком 11 років для занять в басейні. Окуляри підійшли, зручні у використанні, регулюються просто. В комплекті також йдуть дві змінні вставки для перенісся та пластиковий футляр.

Достоинства:
    Якість, зручні в користуванні, приємна ціна. Воду не пропускають, мають покриття від запотівання.
    • Продавец  Multi Athlet Store

Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що обрані вами окуляри підійшли і виявилися зручними у використанні. Сподіваємося, що наші окуляри служитимуть тривалий час, і ми завжди готові допомогти вам з будь-якими питаннями або додатковими потребами. Дякуємо за вибір нашого продукту!

• Юля П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Пришли быстро,наплавались от души ,удобные видно супер,рекомендую

Достоинства:
    Очки очень удобные и красивые

Дякуємо за відгук. Радий чути, що окуляри швидко приїхали, виявилися зручними та гарно показали себе у воді. Бажаємо вам ще багато вдалих запливів і задоволення від плавання!